Written by AbangNara | December 22nd, 2012

Akhirnya debaran Anne Ngasri untuk menjadi isteri buat kali kedua telah pun berakhir kira-kira jam 11 pagi hari ini. Hanya dengan sekali lafaz, Anne Ngasri (28 tahun) dan Mohd Sumali Reduan (40 tahun) kini sah bergelar suami isteri. Tahniah diucapkan!!!

gambar kahwin anne ngasri

Anne atau nama sebenarnya Nasriah Ngasri turut menerima wang hantaran sebanyak RM11,111 serta lima buah dulang hantaran iaitu seutas beg tangan Burberry, set wangian Chloe, jam tangan Cerruti 1881, seutas gelang emas, dan sepersalinan baju.

anne

Sumali yang juga merupakan Setiausaha Kerja, Pergerakan Pemuda UMNO menerima berupa set wangian Bvlgari, jam tangan enama Cerruti 1881, sepersalinan baju dan sebentuk cincin. Pada majlis tersebut, lebih 100 tetamu jemputan telah hadir. Mereka turut menerima kunjungan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, ahli parlimen Pontian, Datuk Ahmad Maslan.

anne

7 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Anne Ngasri dan Sumali dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info dan gambar asal Mstar Online.


anne ngasri
aa
anne ngasri
anne ngasri
anne ngari
gambar kahwin anne ngasri
anne ngasri

115 responses to (TAHNIAH)Anne Ngasri Sah Bergelar Isteri Kepada Sumali Dengan Sekali Lafaz

  1. makmi says:

    tahniah anne!barakallahulakuma….

    0

    0
    • Selitone says:

      Asam di gunung, Garam di Laut
      Dalam kuali bertemu jua…

      Salam Bahagia, dan selamat berumah tangga…

      0

      0
      • Mak tom says:

        Dibah suka naik lori,
        Naik lori pakai seksi,
        Sumali lelaki yg Anne cari,
        Alif pasti tgh gigit jari :-)

        0

        0
        • i'm not a monster says:

          tahniah smoga bahagia till jannah :-)

          0

          0
        • amoi says:

          Lmbtnya ko update nara…kopipes lg.har3

          0

          0
        • Anonymous says:




























































































          0

          0
        • melati says:

          bukan orang kelantan kan?dah agak…tenngok muka pun bersih jantan ni tanda orangnya pun pembersih…walau x hensem cam godzilla..tp yang penting duit berkepuk kepak & x pengotor…

          0

          0
      • Olga says:

        Perkahwinan Paling WTF of 2012!

        0

        0
    • Rita vs Ayu says:

      Tahniah. Bell dan Darling panggil suami Anne apa yer?

      0

      0
    • Anonymous says:


















































































































































































































































































      0

      0
    • Anonymous says:

      Tahniah anne….

      0

      0
  2. ayu says:

    comey ann ni…
    semoga berbahagia hingga ke syurga

    Barakallakuma wa jama’baina kuma filkhoir.

    0

    0
  3. hanis says:

    Tahniah anne n suami

    0

    0
  4. Liz says:

    Tahniah..semoga berkekalan till jannah..amiin

    0

    0
  5. jiji says:

    Tahniah korg

    0

    0
  6. Liz says:

    Tahniah..semoga berkekalan till jannah..aminn.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    lupakanlh yg lps, manusia berhak hidup bahagia

    0

    0
  8. jiji says:

    Semoga berkekalan selamanya anne n suami

    0

    0
  9. TAHNIAH ANNE SEMOGA BERKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT…

    0

    0
  10. az says:

    Tahniah

    0

    0
  11. der.. says:

    Ooo..ni la husband anne. I thought masih dgn aliff. Anne is soo cute

    0

    0
  12. miza2012 says:

    tahniah… semoga kekal ke akhir hayat…..

    0

    0
  13. Salmiah says:

    Tahniah…semoga kekal bahagia ke akhir hayat…cantik baju nikah you Anne…I like…both of u cm pinang dibelah2 lah…hehee:P

    0

    0
  14. jemah says:

    macam anak ngn ayah

    0

    0
  15. aku says:

    Anne cam poyo!

    0

    0
  16. aku says:

    Iyo ko 40? Mcm 50 yo.

    0

    0
  17. wan says:

    ermm bguslah…drpd dpt laki yg bile die nak dia amek…bile die x nk die buang cm sampah…

    0

    0
  18. cik timah tak hipo says:

    aduh anne.. ini ke pilihan anne.. tak seswai la.. kalu dia setakat orang bese je anne terima tak? orang UMNO rupenye, hik hik

    0

    0
  19. Ratu minah jambu merah / biru says:

    kesiannnnn si anne gembira dlm tangisan….ape2 pon SINGAPORE dh menang !!! yehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yabadabeduuuuuuuuuuuuuuuuuuu idop SINGAPORE !!! idop Baihaki Kaizan !!! lov uuuuuuuuuuuuuuuu !!

    0

    0
    • apekomerepek says:

      Yg penting Singapura telah membuktikan kemampuan kita.Utk yg telah ‘MENGANJINGKAN’ kita,lain kali kalau tak tau bezakan anjing dgn Singa, gi sekolah balik ye….
      Buat MALU org Malaysia je kata Singapura Anjing. Kalau dgn Anjing pun Harimau boleh kalah……. lu fikirlah sendiri. Sama juga dgn dia mengutuk sedara-

      0

      0
    • apekomerepek says:

      Yg penting Singapura telah membuktikan kemampuan kita.Utk yg telah ‘MENGANJINGKAN’ kita,lain kali kalau tak tau bezakan anjing dgn Singa, gi sekolah balik ye….
      Buat MALU org Malaysia je kata Singapura Anjing. Kalau dgn Anjing pun Harimau boleh kalah……. lu fikirlah sendiri. Sama mcm dorang mengutuk sedara-mara dorang yg ade kat Singapura.

      Ape2 pun tahniah Anne & suami.Semoga kekal hingga ke Jannah. Amin.

      mjuga dgn dia mengu
      uk sedara-

      0

      0
  20. syahirah abdullah says:

    SELAMAT PENGANTIN BARU Anne Ngasri & suami… jaga suami baik2 yek…
    kecian Aliff Aziz…. huhuhuhu… gigit jari…

    0

    0
  21. miss wawa says:

    YAHOOOO!! SINGAPORE JUARA PIALA SUZUKI!!!!! I LOVE MR CAPTAIN SHAHRIL ISHAK!!!!

    0

    0
  22. datok umno says:

    perghhh…giler pompuan ni..dah terdesak sngat ker nk berlaki smpai cr jntan umo hampir sebaya bapak sendri…aduhhh…BODOH giler la ko ann…dah ade pkwe hensem mcm alifaziz pon xnk!!!!!

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      pasal dh terdesak la dia main rembak je si tua niiiiiiii…..naik lemas minah jambu tengok laki dia ni lah ! Anne u tk lenas ke???? minah jambu pon tk tau la mcamana taste si Anne ni asal BOLEHHHHHHHHH je janji kawin !!!! ape2 pon tahnih la Anne nk buat camana …lemas pon lemas lah asal kn ada rumah ada kereta hepening jugak kan….

      0

      0
      • hoi says:

        kuangjo ko minah jambu.ko kutuk2 laki dia tu,tak rasa mcm kutuk ciptaan Allah ke?dah tertulis tu jodoh die,takkan nk tolak.kalau asyik nk yg hensem,mmg tak dapat la.asalkan laki dia boleh bg kebahagiaan and bimbing dia,alhamdulillah la.fikir la sikit perasaan org bila komen tu.jgn main lepas je.kalau ko kat depan aku,dah lama aku tumbuk muka ko.

        0

        0
      • kak nam says:

        jgn terdesak sbb dah ter mcm ngan wafi dolu dah le…

        0

        0
  23. x puas ati says:

    mmg x sangka c ann ni teteap gak ngan jntan tua nih…jgn menyesal & jd janda tok kali ke 3 sudahhhh…

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      jadi janda kali yg ke 3 mungkin tidak laaaaaa tapi dia mesti tertekan laaaaaaaa hari2 kan mesti nk ngdap muka laki dia kannnnnnnn …pasal anne bukan nye suka ngan si laki dia ni dia cuma eksen hepi je depan famili n kawan2 n peminat2 diaaaaaa cara tk langsung dia nk tunjokan yg dia hepi supaya aliff leh tengok ganbar hepi diaaa….

      0

      0
  24. akuler says:

    dh jodoh diaorg nak wat camna..xksahla beza umo cam ank ngn pak ke ape…kite doakan yg bebaik2 je utk diorg nie..moga perkahwinan kali ini sape ke tua le endaknya

    0

    0
  25. Amier says:

    Kalau di telisik dari komen-komen nampak ada yang negatif mengenai hal bersifat fizikal kepada suami si Anne.
    Kalau diteliti kebesaran dan keadilan Allah ada sisi lain lebih tinggi yang patut diperhatikan..yang Anne terpikat kepada Mohd Sumali. Hal yang menunjukan penilaian manusia kepada seseorang tidak sama.

    Semoga perkahwinan ini berkekalan.

    0

    0
  26. nanako says:

    kalau frust sgt pun, agak2 la anne. mmg la jodoh. takyah nak hipokrit sgt lah

    p/s: suka ella n azhar.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Kalau dr fizikal memang tak padan tp anne perlukan pelindung. Anak nak kn bagi mkn. En sumali ada semuanya. Harap jaga anne dan anak2 sebaiknya.

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      elehhhhhh banyak jugak janda2 yg tkde laki kenape dorang boleh hidop hepi je ngan anak2 dia….kalau nk senang n dh tau diri tu susah keja lah cari duit untok anak2 n diri sendiri…..anne ni agak nye jenis pemalas lah !

      0

      0
  28. sioh says:

    Sudah tertulis Di loh mahfuz jodoh mereka berdua so sape kite nak mempertikaikannya?doakanlah yg terbaik buat mereka….tengok mcm Mas Anizan dgn arwah Ali Bapoo dlu mcm2 org ktuk..last2 hingga akhir hayat jgk jodoh mereka..so congrats 2 Anne n hubby..

    0

    0
    • Kak Ze says:

      Sesiapa yg mengata tentang fizikal suami Anne maknanya dia menghina ciptaan Allah…..insaflah segera…Allah itu maha MENCIPTA

      0

      0
  29. nini says:

    Kesian sangat dengan orang yang ingatkan orang politik banyak duit…..tak semua orang yang kerja ngan orang politik berduit….ada yang makan sendiri pun tak cukup. Setengah tu tumpang makan dengan bini…tambah2 kalau bini bekerja dan bergaji besar sikit….jadi bagi yang berfikir dan berharap bila kawen dengan orang politik boleh tumpang senang tolaklah ke tepi semua tu melainkan kalau si dia tu berpangkat datuk , ada bisnes besar , namun kalau setakat income cukup2 makan belum tentu menjamin kebahagiaan andai material yang jadi sandaran….

    0

    0
  30. miss wawa says:

    Aliff tk payh nk gigit jari pon..ramai lagi gadis yg baik2..lagipon Aliff masih muda,bina kerjaya,kumpul duit,bagi mak bapak makan,baru fikir kahwin..tk rugi pon Aliff tk dapat kahwin dgn Anne..

    0

    0
    • Anonymous says:

      anne pun tak rugi tak kawin ngan budak hingusan kaki betina

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        Oi jangan cakap sembarang ok Aliff tk macm tu paham tak !!! sekarang betina yg tergila2 kn Aliff bukan Aliff yg tergila2 kan betina !!!!!!!! Aliff je yg malas nk layan betina2 gatal ni semua ….tol tk Alifffffffffffffffffffff lov u Alifffffffffffffffff…

        0

        0
  31. wolverine says:

    sumali dpt ‘daging’ muda tu..peerrgghhh!!..gudluck my pren..jgn ganas sgt..nk pkai lama tu..hikhik anak dh 4..tambah lg 7 br xukup team bola..

    0

    0
  32. Wanayu says:

    Tahniah diucapkan pada pasangan pngantin

    klik sini 21 disember kiamat menyesatkan

    0

    0
  33. ikan emas says:

    ala…alif aziz kan mude lagi…leh dpt lebih dr anne…anne kan dah pernah jd bekas org…so,x heran la die amik yg dah”terpakai” mcm uncle sumali tu…sok anne panggil UNCLE la..sumali lak panggil ADIK…kelako la…

    0

    0
  34. mak kiut says:

    sihat molek laki Anne papepun tahniah untk korg brdua

    0

    0
  35. leklu says:

    comel la anne..semoga berbahagia hingga ke syurga..hehe

    0

    0
  36. aq say says:

    yup betoi tue manusia berhak hidup bahagia….kenapa n kata brang terpakai lak agak2 la mulut tue oii.ann selamat berbahagia amin!!!!!

    0

    0
  37. Husni says:

    Why is the husband not smiling? He looks like “meh”.

    0

    0
  38. nafies says:

    Tahniah Anne!
    macam ni lah ‘rupa bapak’.
    Nak menjaga 3 orang anak ingat senang?

    terima kasih.

    0

    0
  39. anti-war says:

    alhamdulillah,tahniah…moga ALLAH S.W.T mberkati pnikahan Anne..

    0

    0
  40. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    Gmbar yg no 3 tu Anne pegang tangan laki dia tarok kt pipi dia itu hanye untok nk tunjok kn pada peminat yg dia hepi kawin ngan laki dia tapi sebenar nye si Anne ni hanye SENYUM DALAM TANGISAN cian kan…ape2 pon jangan babit2 kn Aliff ngan si Anne lagi ! Anne pulak dh berlaki jngan nk sms2 atau call Aliff OK !!! jngan pulak ada istilah dari Anne > walau pon saya dn Aliff dh putus dan saya pon dh berkahwin tapi saya dn Aliff tetap berkawan baik sperti biasa < Say No ok !!! huh !!!

    0

    0
  41. slay says:

    best la dapat yang ber urat kendur da….alif aziz urat tengah tegang lagi kau tinggalkan haha..zed zaidi tolong ulas..kena tindakan displin x haha

    0

    0
  42. akula says:

    Congrats Anne n Sumali..Da jodoh diorg..xkisahla org nk kata apapn..Semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  43. Zed Zaidi Presiden Seniman says:

    Bab ni saya tidak boleh tolong cukup la sekadar saya tolong artis2 yg memerlu kan sahaja

    0

    0
  44. miss wawa says:

    Apasal eh korang DISLIKE komen tentang Spore menang Piala Suzuki????Malu ke sebab Msia kalah?Oh sebab korang cakap Spore anjing kan sikit hari?? We are not dog but a LION that ROARRRRRRR!!!! Puas hati aku!!

    0

    0
    • lolok says:

      Chill man.. chill… u win u~ =_=

      0

      0
    • sha says:

      apsal la ada org singapore yg meroyan kt sini..tersesat kut..

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        kenape ? SINGAPOREAN tk boleh kasi komen kt blog bang nara ni ke ? blog bang nara ni hanye untok MALAYSIAN je ke ? Please laaaaaaaaaaa !

        0

        0
    • Singapore singapork says:

      Apa yg ko merepek ni BANGANG … Hal Anne kawin g ke kisah singapork menang…. Kalau dh dasar porkies minum air kumbahan mmg otak sebu.. Inila contoh terbaik… Kahx3

      0

      0
    • Anonymous says:

      ngko dh kenapa?saiko alif aziz singaporean kene tggl??dah2 la tu nak emo sbb xdpt duduk malaysia yg best.

      0

      0
  45. Prince Noob says:

    tahniahlah anne dan suami

    0

    0
  46. Anonymous says:

    aku sorang je ke nampak muka laki anne ni mcm MAZIDUL AKMAL SIDEK ? hurmmmmm

    0

    0
  47. PTM says:

    bagus lah anne…harap suami dapat menjaga semua keperluan anne dan anak2 . moga perkahwinan ini bahagia hingga hujung nyawa….yang penting anak2 dan anne tidak terabai.
    amin..

    0

    0
  48. Nonet says:

    Jap.. jap.. nape nmpk cam BAPAK DIER jerrr…

    0

    0
  49. kak lehot says:

    Tahniah anne & suami! Lantaklah umur tua @ muda yg penting dua2 single & bukan perampas! Semoga berbahagia ke surga & perkahwinan di rahmati Allah SWT!

    0

    0
  50. adios says:

    cam bapak ngan anak jer..huh!

    0

    0
  51. JHuddd says:

    sangat2 setuju dgn aku- takkan laa umo 40 macam tuh takot aku, kao 50 ke atas aku cyer gak. Tu habis anne kene tutp muker mimpikan yg bagus jekk mala tido sebelah sumali, gerunnnn ahkakkkk

    0

    0
  52. Sakai says:

    Susah nak komen lebih2 sebab jodoh tu ALLAH tentukan noks…

    0

    0
  53. heart says:

    SERIOUSLY…mcm Bapak ngan Anak…
    but dah jodoh….
    Mudahan berkat selamanya

    0

    0
  54. Menyampah says:

    fuhhhh…semangatnya suami si anne….umo 40 tpi aku tengok cam 50 jer…nk komen lbh2 pn x leh sb dh jodoh dia org…doakan y terbaik jer la untuk dia…..

    0

    0
  55. Tahniah Singapura says:

    Aku warga negara Malaysia tp aku sokong Singapura…apa pun kita serumpun tak baik nak kutuk sesama bangsa sendiri….tahniah Singapura di atas juara AFF Suzuki 2012..
    Anne ni hanya berlakon saja depan orang ramai….hakikatnya dia memang tk suka dgn suami nya ni…takda perasaan cinta langsung…memang betol ibarat senyuman dalam tangisan…dia sengaja amik gambar senyum2 kerana konon nya nk tunjuk dgn semua orang yg konon nya dia hepi dan bahagia…yg sebenarnya Aliff Aziz cinta terakhir Anne…selepas hubungan tidak kesampaian…Anne terima saja pilihan keluarga nya walaupun dia tak suka…

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      buat ape mcm tu ! jangan paksa diri kalau tk suka ngan se2orang tu diri kite jugak yg merana sendiri….ni mesti keluarga anne yg paksa anne putus ngan Aliff ni pasal nk kawin kn anne ngan si gendut kan ???? jangan gitu la pak cik ngasri cian anne di kawin kn ngan si gendut yg dia tk suka…..pak cik tknk tengok anak pakcik bahgia ke macm orang lain ? pak cik mak cik dh tentu la bahgia tengok anne kawin ngan si gendut ni tapi pak cik tau ke perasaan anne ni camana? jangan penting kn diri sendiri aje…….kalau anne cerai buat kali ke dua amacam ? ape2 pon nasib kau la anneeee……nk bahgia kn keluarga nye pasal diri sendiri yg merana …thank u………..Aliff ! smlam minah jambu kol u tkde rumah u gi mana ?????????

      0

      0
  56. Anonymous says:

    nak yang hensem jer ,poket kosong perangai zero baik tak payah .

    0

    0
  57. adah says:

    Mabruk anne.moga bahagia di samping suami…mulut masing2 yang komen kat sini xde insuran.. lelaki dia tua ke, gemuk ke, apa ke, lantak lah… aslkn bukan perampas dan dpt bahagiakan anne dan jaga anak-anak anne. yang kutuk-kutuk tu jgn suatu hari nanti terkena balik kat diri sendiri..

    0

    0
  58. sukati dia ler says:

    tahniah anne dan suami…pedulikn kata-kata nista drpd org sekeliling…yg penting Allah sdh tntukan jodoh anne…xsemestinya kita cinta org tu bagai nak rak tp itu jodoh terbaek wat kite…Biarlah dr rupa fizikal xsehensem mane pon jnji suami itu boleh membimbing kite ke jalan dirahmati Allah…Cinta boleh dipupuk selepas kahwin kerana itu lbh digalakkan dalam islam..Tahniah n slmt pngantin baru=)

    0

    0
  59. Zim Zim says:

    Tahniah Anne n Sumali….
    Moga berbahagian bersama hgga ke akhir hyt….
    Semua da ditakdirkan, jgn kiter lak nk gaduh ngan ngan ketentuan Allah, sapa sgt la kiter nih…

    0

    0
  60. kesian tgk mak jan terdesak says:

    hurm.aku harap sumali ni dh berubah.klau x baik mak anne berjaga2 dgn hartanya takut dijual sumali cm harta bekas mak mertua dia dulu.
    biar rupa buruk, jgn perangai cm beruk.klau rupe elok perangai pn buruk pn org dh benci, ni kan pulak yg mmg rupa buruk. hai ontahla anne, mmg menepati taste anne kot sumali ni. kalau hakak x sanggup bgn pagi bukak mata nampak sumali.haishhh.terlalu kacak.

    0

    0
  61. beautiful says:

    Tahniah Anne. Semoga dapat menjadi isteri solehah. Husband x handsome, husband x baik itu urusan dia menjawab di akhirat kelak. Urusan kita sebagai isteri adalah amanah Allah biarpun suami muka nan hado. Insyaallah dengan izin Allah, Sumali akan menjadi suami terbaik untuk Anne, berdoalah tanpa putus. Lelaki yang baik adalah untuk wanita yang baik, berpegang la pada itu. Saya sentiasa mendoakan.Amin..

    0

    0
  62. Nek Tipah says:

    Ish! x patut nenek nak komen.. tp sian benor nenek tgk c Anne ni haa..nampak beno berlakon gumbiranya.. patutnya kome kena pikir.. bukan pangkat bukan harta bukan nama dan juga bkn cinta yang boleh bg kamu anak beranak makan.. Allah yg boleh bagi kamu susah atau senang.. yg penting usaha.. tapi xpelah.. kamu telah buat keputusan berdoalah agar semuanya yg terbaik.. mungkin ade hikmah pd setiap yg berlaku..cuma nenek teramat pilu tgk kamu ..muka kamu membayangkan apa yg tersirat di hatimu.. semoga berbahagia hingga akhir hayat..dan banyakkan berdoa.. kan dapat beg burberry..

    0

    0
  63. duyung terdampar says:

    Apesal buruk sggu taste dia ni,.. bekas laki dlu muda tpi kurus cam kopok lekor kena himpit bila buka lampu gigi keluar landasan tpi apa yg aku salute anak blh 3 org…

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      tutop lampu nye pasal bab tu keluar sampai tiga !!!!!! cuba bukak lampu mungkin satu pon tkde …

      0

      0
  64. MK says:

    sabor je lar anne ooii…nak buek camno dah jodoh mu…

    0

    0
  65. kak timah says:

    majoriti lebih suka anne kawin ngn aliff dari sumali ni . . .

    0

    0
  66. beautiful says:

    Tahniah Anne dan Sumali. Semoga Sumali jadi yang terbaik untuk Anne. Ingatlah..walaupun muka nan hado, tapi janji “lelaki yang baik buat wanita yang baik”..selain itu berdoa je la tanpa putus, moga semua berakhir dgn baik juga..

    0

    0
  67. mr.fakyum says:

    untunglah kawen dgn org umnok

    0

    0
  68. Anonymous says:

    huhu

    0

    0
  69. Anonymous says:

    tahniah buat ann n suami…….janji masa depan terjamin biar berumur biar x hensemjanji bukan perampas hak orang janji babagia……….

    0

    0
  70. dhia says:

    ermm…ok la pakcik ni dr aliff aziz tu..huhu

    0

    0
  71. lopak air says:

    dulu dah try yang “kurus sekeping”, sekarang ni nak tengok macam mana pulaknya yang “gebu”, Anne jangan mare…semoga berbahagia dan kekal abadi….

    0

    0
  72. ladyy says:

    omaigod, tak eloknya suami dia. Buruk beno, haha, adoi, kesian.

    0

    0
  73. akulahpompuanittew says:

    apa la korang nih… kesian laki anne, kesian kat anne sama…aku rasa takde istilah desperate ke apa..kalo korang merasa, jadi janda muda anak tiga, baghu korang tau apa anne rasa. ok la..dulu dia dah berkorban kawen dgn wafi atas dasar cinta, berapa kali kena cerai pun tunggu wafi jugak, smp cerai kali ke 3 tu kena angkat kaki sbb dah tak boleh dah ikut Hukum Islam..kalo dibenarkan cerai 10x, aku rasa anne ni tggu jugak si wafi tu, cinta punya pasal..tapi apa yg dia dapat??so, aku rasa atas dasar cinta tolak tepi…hidup kena teruskan..dia pilih yg matang dan established..aku rasa dia tak pikir dia dah, tapi lebih kepada anak2..barang2 dah mahai, belanja makin tinggi sekarang ni..dia bekrja siang malam cari rezeki utk anak2, wafi plak aku tgk kat IG dia asyikla dgn motor..!!so biarlah dia kawen dgn Sumali nih…doakan yg baik2 je lah utk dia…korang sok kalo hadap sgt laki ensem dan muda, korang tgk la apa jadi…tak senang duduk!! so, to anne and family, semoga kekal aman bahagis hingga ke syurga ye anne…!!

    0

    0