Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Amy Search Bakal Timang Cahaya Mata Lagi Pada Usia 60 Tahun

Ramadhan pada kali ini tentunya amat bermakna buat penyanyi Amy Search yang mengumumkan beliau bakal menimang cahaya mata lagi pada usia 60 tahun selepas isterinya, Norish Hassan sedang hamil sebulan.

Advertisement

Berita gembira itu diumumkan oleh Amy menerusi akaun Instagramnya dengan memuat naik video isterinya sedang menjalani “ultrasound” untuk melihat keadaan kandungan.

Sebenarnya Amy  memang sudah lama berhasrat untuk menambah anak lagi dan meluahkan rasa syukur dengan rezeki yang dikurniakan.

Amy dan Norish mendirikan rumah tangga pada tahun 2003 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata bersama iaitu Alexander Zulkarnain 14, Sania Samara, 13 dan Qaqa At-Tameemi, 9.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. mimilofa

    May 25, 2018 at 1:52 pm

    fuh tua pun masih power!!!

  2. Anon

    May 25, 2018 at 12:02 pm

    Apapun make sure cukup harta nak tanggung budaktu sampai tamat universiti yea

  3. ZamaniahSlamet

    May 25, 2018 at 11:27 am

    what evalah… anyway hepi besdey to zamani slam… 47th (25/05/1971). moga sukses n dapat jodoh wanita solehah… aamiin…

  4. Anonymous

    May 25, 2018 at 10:41 am

    UMUR LAKI AKU X KISAH..UMUR BINI BERAPA WAKTU INI..MLS GOOGLE

    • sibukje

      May 25, 2018 at 11:00 am

      persal nak jadi makcik bedah sgt?nak kata bini dia tu terlalu tua utk preggy?
      kuasa allah sahabat….kalau allah nak bagi rezeki anak kat hambanya…tak kire usia..

    • Anonymous

      May 25, 2018 at 11:32 am

      isteri dia muda lagi beb. kalau tua monopos mana boleh pregnant…appa daaa

    • org

      May 25, 2018 at 11:01 am

      37thn..masa bkahwin dgn amy search 2003 umur wife dia ni 22thn..

    • Anonymous

      May 25, 2018 at 11:01 am

      UMUR BINI DIA 37

    • Anonymous

      May 25, 2018 at 11:44 am

      oohh.boleh lgi

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top