Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Ally Iskandar Tamatkan Zaman Duda

Masih tidak terlambat untuk kami ucapkan tahniah kepada personaliti televisyen terkenal, Ally Iskandar yang sudah bernikah dengan gadis pilihan hatinya, Marlina Ibrahim pada Sabtu lalu.

Advertisement

Ally selamat bergelar suami kepada Marlina dengan sekali lafaz . Kedua-duanya tampak cantik dan kacak mengenakan persalinan warna putih sedondon.

View this post on Instagram

A post shared by Kosmo! Online | Akaun Rasmi (@kosmo_online)

Advertisement

Pasangan ini dinikahkan dalam sebuah majlis yang diadakan di Temerloh, Pahang dengan mas kahwin bernilai RM22.50 dan senaskhah kitab suci Al-Quran.

Tidak dinafikan perkahwinan Ally mengejutkan ramai dan netizen mula membanjiri ruangan komen di akaun Instagram bekas isterinya, Farah Lee. Mereka bertanyakan soal perkahwinan Ally.

Respon Farah Lee

Sudah lama ‘move on’

Advertisement

Menjawab segala persoalan netizen, Farah menjelaskan dia sudah mengetahui hasrat Ally untuk berkahwin sejak awal lagi. Farah akui dia juga tumpang gembira dengan berita tersebut dan mendoakan kebahagiaan bekas suaminya. Perkara itu langsung tidak membuatkan dia sedih seperti yang dianggap oleh orang ramai.

Terdahulu, Ally dan Farah mendirikan rumah tangga pada 20 Januari 2012, namun pasangan itu bercerai pada 17 Ogos 2016. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Maream Esabel.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Video : Kosmo

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 Comments

  1. Ally cat

    June 24, 2019 at 7:16 pm

    Habis berkajang-kajang la omma menaip sajak lepas ni. Muak aku tengok. Mohon omma berenti meraih simpati or play victim lagi. Kalau move on, pastikan move on 100%. Xpyh ungkit2 benda walau sekecik habuk pon okay? Org lain pon bercerai jugak.

    • unknown

      June 25, 2019 at 9:32 am

      ak ngat ak sorg jer rasa benda nih..

    • aku yg terancam

      June 25, 2019 at 2:48 pm

      kan kata dah move on..tapi sehari sebelum ally kawin dah ada puisi sajak bagai…tu x move on la namanye tu..

  2. Aida Musa

    June 24, 2019 at 6:18 pm

    Kenapa farah nak sangat dengan ally and kenapa ally tak layan langsung? Pelik ..
    Ally, dapat yang sangat muda, semoga berbahagia

    • Do I care

      June 24, 2019 at 6:34 pm

      Biasala laki typical Cm Aliy nk puki virgin je lagi. Muka lawa ke tak lawa tolak tepi yg penting masih dara..pastu cerai plak cari lagi pucuk muda..common la it’s a trend

    • Benci Laki Pentingkan Dara

      July 19, 2019 at 3:39 am

      Yg Ally tu pon dah barai, dah takdak teruna… Ada hati pulak nak cari yg muda bergetah, yg dara lagi… Eeiii….!!! @#&?*

  3. Anonymous

    June 24, 2019 at 5:39 pm

    kenapa ally suka pilih yang muda.. student lagi kan wife baru dia ni

  4. anak makcik bawang

    June 24, 2019 at 5:11 pm

    dia x sedih pun sebenarnya.
    contoh: ex wife husb aku ok je…. masih single. husb aku kawin 8 years after divorce. kita org kalau terjumpa ok je salam2. orang je yg duk pikir macam2. doa je yg baik2 utk mereka. jodoh yg panjang. hidup yang bahagia. kita ni org luar. tak tahu pun apa yg jadi.

  5. Anonymous

    June 24, 2019 at 5:01 pm

    It’s OK to cry Fara. We understand. Denying will only make things harder for you.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top