June 24th, 2019

Masih tidak terlambat untuk kami ucapkan tahniah kepada personaliti televisyen terkenal, Ally Iskandar yang sudah bernikah dengan gadis pilihan hatinya, Marlina Ibrahim pada Sabtu lalu.

Ally selamat bergelar suami kepada Marlina dengan sekali lafaz . Kedua-duanya tampak cantik dan kacak mengenakan persalinan warna putih sedondon.

Pasangan ini dinikahkan dalam sebuah majlis yang diadakan di Temerloh, Pahang dengan mas kahwin bernilai RM22.50 dan senaskhah kitab suci Al-Quran.

Tidak dinafikan perkahwinan Ally mengejutkan ramai dan netizen mula membanjiri ruangan komen di akaun Instagram bekas isterinya, Farah Lee. Mereka bertanyakan soal perkahwinan Ally.

Respon Farah Lee

Sudah lama ‘move on’

Menjawab segala persoalan netizen, Farah menjelaskan dia sudah mengetahui hasrat Ally untuk berkahwin sejak awal lagi. Farah akui dia juga tumpang gembira dengan berita tersebut dan mendoakan kebahagiaan bekas suaminya. Perkara itu langsung tidak membuatkan dia sedih seperti yang dianggap oleh orang ramai.

Terdahulu, Ally dan Farah mendirikan rumah tangga pada 20 Januari 2012, namun pasangan itu bercerai pada 17 Ogos 2016. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Maream Esabel.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Video : Kosmo


29 responses to “(TAHNIAH) Ally Iskandar Tamatkan Zaman Duda”

  1. Ally cat says:

    Habis berkajang-kajang la omma menaip sajak lepas ni. Muak aku tengok. Mohon omma berenti meraih simpati or play victim lagi. Kalau move on, pastikan move on 100%. Xpyh ungkit2 benda walau sekecik habuk pon okay? Org lain pon bercerai jugak.

  2. Aida Musa says:

    Kenapa farah nak sangat dengan ally and kenapa ally tak layan langsung? Pelik ..
    Ally, dapat yang sangat muda, semoga berbahagia

    • Do I care says:

      Biasala laki typical Cm Aliy nk puki virgin je lagi. Muka lawa ke tak lawa tolak tepi yg penting masih dara..pastu cerai plak cari lagi pucuk muda..common la it’s a trend

    • Yg Ally tu pon dah barai, dah takdak teruna… Ada hati pulak nak cari yg muda bergetah, yg dara lagi… Eeiii….!!! @#&?*

  3. Anonymous says:

    kenapa ally suka pilih yang muda.. student lagi kan wife baru dia ni

  4. anak makcik bawang says:

    dia x sedih pun sebenarnya.
    contoh: ex wife husb aku ok je…. masih single. husb aku kawin 8 years after divorce. kita org kalau terjumpa ok je salam2. orang je yg duk pikir macam2. doa je yg baik2 utk mereka. jodoh yg panjang. hidup yang bahagia. kita ni org luar. tak tahu pun apa yg jadi.

  5. Anonymous says:

    It’s OK to cry Fara. We understand. Denying will only make things harder for you.

Loading...