Written by Bella | February 21st, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada penyanyi dan pelakon, Aliff Aziz yang bakal bergelar bapa tidak lama lagi. Khabarnya, isteri Aliff, Bella Astillah kini sedang hamil kira-kira 16 minggu dan dijangka bersalin pada bulan Julai depan.

Aliff akui beliau merasa terkejut dengan berita kehamilan isterinya dan tidak menyangka bakal bergelar bapa dalam masa beberapa bulan sahaja lagi.

Kami tidak merancang bila masa sesuai untuk mendapatkan anak dan berita kehamilan ini memang satu kejutan. Alhamdulillah kami bersyukur dan gembira kerana cahaya mata ini akan menguatkan lagi kasih sayang di antara kami selain anak adalah pembawa rezeki.

Selain daripada alahan, pada awal kehamilannya Bella agak sensitif sikit mungkin kerana masih ingin membiasakan diri kerana ia adalah pengalaman pertamanya. Alhamdulillah kini keadaannya lebih baik dan ‘morning sickness’ (alahan mengandung) pun sudah tiada lagi.

Sedar bukan mudah untuk menggalas tanggungjawab sebagai seorang bapa, Aliff kini lebih bersemangat untuk mengukuhkan namanya dalam bidang seni dan berazam untuk menjadi seorang lelaki yang lebih baik buat keluarganya. Pendek kata, beliau mahu berusaha dengan lebih keras untuk isteri dan anak yang bakal dilahirkan nanti.

Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada Aliff Aziz dan Bella Astillah, semoga bayi didalam kandungan dan ibunya sentiasa sihat.

Sumber Berita : mStar Online

8 responses to (TAHNIAH) Aliff Aziz Bakal Bergelar Bapa

 1. toing toing says:

  nanti aunty bulu2 datang bawa teddy bear ok…for baby boleh..for daddy pun boleh..hehehee

  0

  0
 2. Anonymous says:

  Tahniah….

  0

  0
 3. ryn says:

  congratz in advance :)

  0

  0
 4. elle says:

  mcm tiz zaqyah versi kurus

  5

  0
 5. Liavera says:

  Sama cantik sama padan..tahnia alif n wife,msti baby nti comel mcm mamy dia..lawa tul la wife alif,artis ke ne? Moga bhgia hngga ke jannah..moga bby dn ibu jg shat hngga melahirkan..amin..

  1

  4
 6. Jemah says:

  Lawa bini alif ni. Congrate to both of u.

  0

  4
 7. mrs pip says:

  congrats…

  0

  0