Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Akma AF Sudah Bertunang, Bakal Bernikah Pada 30 Jun Ini

Seorang demi seorang selebriti tanah air bakal menamatkan zaman bujang mereka. Yang terbaru ialah seorang penyanyi produk Akademi Fantasia iaitu Akma AF. Akma telah pun bertunang dengan seorang ahli perniagaan iaitu Farih Hamshi bin Dato Mohamad Fatmi pada petang 6 Mei.

gambar akma af bertunang

Advertisement

Kedua-dua bakal pengantin nampak sangat cantik berseri di dalam persalinan serba pink. Pasangan ini akan melangsung pernikahan pada pagi 30 Jun 2012 di Dewan Belia Antarabangsa Cheras dan pada tengaharinya akan berlangsung majlis persandingan bagi keluarga pihak perempuan. Manakala majlis menyambut menantu akan berlangsung pada 3 Julai 2012 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) .

Sama-samalah kita doakan agar persiapan majlis perkahwinan Akma dan pasangan akan berjalan dengan lancar. 6 lagi gambar sekitar majlis pertunangan Akma dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar dan info pada portal Murai.

P.S: Mayat di gunung Everest.

null

Advertisement

null

null

null

null

null

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 Comments

  1. yong

    May 8, 2012 at 7:31 am

    x payah la kecoh…nak komen pertunangan org…nanti anak cucu kita mungkin lagi kebabom lebih class…daripada dia…

  2. saje-saje

    May 7, 2012 at 11:01 pm

    bkn la nk suro dier sorok pertunangan dier…cume klau bertunang tu, berserdahana…panggilah wartawan, n kasi tau la seantero Msia yg dh bertunang…xyah la nk berpelamin mcm org kawen bagai…mcm nk berlumba2 ngn retis lain, sape pelamin tunang paling vasss.

    sedangakn bersanding dlm islam waktu kawen tu dh kire haram…inikan bersanding tym tunang amik gamba bersebelahan ngn yg bkn halal…

    ak ade lect, kawen sederhana je…smpai aku mcm terpikir (mse tgk gamba), ni kawen ke tunang..confius…ble dpt tau dier kawen, sgt respect dier….sgt simple… n kazen ak pn same, mak dier buat pelamin simple je sbb utk amik gamba ngn sedara mara…xde tepung tawar bagai..sgt simple dier kawen…bj pn biase2 je…..padahal bapak dier pn engineer IR…..tp, dorg bg mkn kenduri mmg best….mcm ade stgh org kawen, pelamin meriah bagai, hantaran mmg vass…yg door gift utk tetamu tu pn mcm2 ade…tp, part mkn2 ceduk2 pulak…nk jimat la konon, xnk org membazir..padahal yg lain membazir tu xnmpk….

  3. bini mael lambong

    May 7, 2012 at 10:06 pm

    baru bertunang dh bersanding pelamin bagai???? eeee x malu…

  4. bunga mawar

    May 7, 2012 at 10:05 pm

    saya baca kat paper tadi tunang dia bukan ahli perniagaan tp keje sbg eksekutif kt petronas…diaorang kenal masa laki tuh tgh belajar kar melbourne…bestnya jadi artis walau pelajran setakat spm tp bleh kawin dgn org berpelajaran n anak dato(ayah dia s/u najib n yb parlimen kota bharu,org kuat umno )..slmt berbahgia…

  5. Anonymous

    May 7, 2012 at 9:12 pm

    ai, kat metro kata eksekutif petronas

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top