(TAHNIAH)Akma AF Sudah Bertunang, Bakal Bernikah Pada 30 Jun Ini

Hiburan

(TAHNIAH)Akma AF Sudah Bertunang, Bakal Bernikah Pada 30 Jun Ini

Seorang demi seorang selebriti tanah air bakal menamatkan zaman bujang mereka. Yang terbaru ialah seorang penyanyi produk Akademi Fantasia iaitu Akma AF. Akma telah pun bertunang dengan seorang ahli perniagaan iaitu Farih Hamshi bin Dato Mohamad Fatmi pada petang 6 Mei.

gambar akma af bertunang

Advertisement

Kedua-dua bakal pengantin nampak sangat cantik berseri di dalam persalinan serba pink. Pasangan ini akan melangsung pernikahan pada pagi 30 Jun 2012 di Dewan Belia Antarabangsa Cheras dan pada tengaharinya akan berlangsung majlis persandingan bagi keluarga pihak perempuan. Manakala majlis menyambut menantu akan berlangsung pada 3 Julai 2012 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) .

Sama-samalah kita doakan agar persiapan majlis perkahwinan Akma dan pasangan akan berjalan dengan lancar. 6 lagi gambar sekitar majlis pertunangan Akma dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar dan info pada portal Murai.

P.S: Mayat di gunung Everest.

null

null

null

null

null

null

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

84 Comments

  1. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer

    May 7, 2012 at 6:07 pm

    hensem jugak tunang dia ni…….kt gambar last tu jantan2 semua badan besar2 eeeeeeee lemas minah jambu lah !!!

  2. aleeya come

    May 7, 2012 at 3:56 pm

    wauuu!!!!!!!! sesuai sgt ..mcm pinang dibelah kapak!!!

  3. wosemah ohsem

    May 7, 2012 at 2:04 pm

    pasan x muke mak laki tu skali tgk cm wosemah..tang mata ngn kening

  4. sweet32

    May 7, 2012 at 1:11 pm

    tahniah! ank dato seee… hehehe!!

  5. yaya

    May 7, 2012 at 12:21 pm

    dh lame aku perati. klu artis yg xsemenggah dpt dato ke anak dato, baju mse tunang ke kawen kemain lawa tp baju mak ayah die alahaaaaaiii… cube compare ngn baju mak ayah mertua yg org knamaan tu, nmpk sgt beza. bknnye nk soh blwn baju sape plg lawa tp at least sbgi anak, ape la slh ko blikn baju yg lawa sket tok mak ayah ko.. xde r dorg rse rndh diri ke segan sgt. klu aku, aku xnk org pndg rndh kat mak ayah aku. no heart feeling..just my 2cents

    • Anonymous

      May 7, 2012 at 8:20 pm

      orang orang macam ko ni lah yang suka pandang rendah dekat orang lain. suka judge org hanya tengok luaran. takpayah nak semenggah2 sgt la eh. ok ape pakai camtu, takpayah nak bajet kenamaan sgt lah weyyyyy puihhh..

Loading...