October 2nd, 2017

Jutaan tahniah diucapkan kepada semua pihak yang terlibat di dalam menjayakan filem Abang Long Fadil 2. Kini filem arahan Syafiq Yusof itu telah mengutip RM17.8 juta, sekaligus mengenepikan filem Polis Evo sebagai pemegang rekod jualan tiket tertinggi di Malaysia. Ini adalah satu kejayaan yang amat membanggakan. Untuk makluman, jumlah kutipan filem Polis Evo adalah RM17.7 juta.

abang long fadil 2

Tambah memberangsangkan ialah filem Abang Long Fadil 2 masih lagi ditayangkan di 70 pawagam seluruh Malaysia sehingga ke hari ini. Ini bermaksud filem yang dibintangi Zizan Razak, Wak Doyok, Tania Hudson dan AC Mizal ini berkemungkinan besar mampu mencecah angka keramat RM18 juta. Berikut ialah kata-kata penerbit Abang Long Fadil 2, Datuk Yusof Haslam berkenaan kejayaan ini:-

Saya melihat kebangkitan semula filem Melayu semakin positif dengan persaingan sihat dalam kalangan pengarah muda. Jika dua tahun lalu, filem Polis Evo karya sutradara baharu, Ghaz Abu Bakar mengejutkan industri perfileman, kini ramai pengarah muda berlumba-lumba menghasilkan filem berkualiti. Saya juga lihat saingan antara anak saya, Syamsul dan Syafiq yang sentiasa mahu filem arahan mereka meningkat kepada tahap lebih tinggi setiap tahun

abang long fadil 2

Berdasarkan sambutan yang diterima, berkemungkinan besar filem Abang Long Fadil akan disambung selepas ini. Ini bermakna akan ada Abang Long Fadil 3 untuk pengikut filem ini. Sudah pasti ia satu berita yang cukup mengujakan. Sama-sama kita nantikan. Sumber Berita Harian.

PS: Adui. Macam mana Abang Nara boleh terlepas pandang Manis Lucky Draw yang telah berlangsung sejak awal September lalu. Jeles sungguh tengok hadiah-hadiah yang telah dimenangi oleh mereka yang bertuah. Ada yang bawa balik iPhone 7, PS4, laptop dan banyak lagilah. Semua hadiah best-best gila punya.
manis lucky draw

Menangis air mata darah pun tak berguna sebab Abang Nara tak boleh nak putarkan kembali masa. Tapi kita semua masih ada peluang untuk memenangi hadiah-hadiah best di minggu-minggu seterusnya. Untuk makluman, Manis Lucky Draw ini akan diadakan setiap minggu dengan hadiah-hadiah yang berbeza. Untuk minggu kelima ini, tarikh akhir penyertaan ialah esok 3 Oktober 2017. Kita hanya ada masa 1 hari sahaja lagi untuk mencuba nasib memenangi hadiah minggu kelima Hadiah-hadiah untuk minggu kelima ini memang super duper best. Memang rugi sungguh kalau tak join.

manis lucky draw

Yes!!! Anda boleh menang smartphone Huawei P10, Go Pro Hero 5 Black Edition, pakej percutian bernilai RM1000, KFC Voucher dan banyak lagilah. Sekali lagi diingatkan ini adalah minggu kelima dan tarikh tutup penyertaan ialah esok. Berikut Abang Nara sertakan cara-cara nak join Manis Lucky Draw ini:-

1. Download applikasi Manis yang terbaru di Google Play Store atau Apple Store
2. Tangkap gambar resit anda yang mempunyai label Manis Ticket
3. Upload gambar resit tersebut menerusi applikasi Manis

Mudah je kan? Namun kalau anda masih tak berapa faham, boleh tonton video di bawah:-

Jadi silalah bersegera sebab anda cuma anda masa kurang daripada 24 jam untuk menyertai Manis Lucky Draw untuk minggu kelima ini. Kalau terlepas, jangan risau sebab ada lagi peluang untuk minggu keenam dan seterusnya. Untuk makluman, anda boleh menghantar sebanyak 30 resit sebagai penyertaan. Lagi banyak hantar, lagi tinggilah peluang untuk menang. Maklumat lanjut layari Facebook Manis dan juga www.getmanis.com. Selamat mencuba.


Comments are closed.

Loading...