Written by AbangNara | April 15th, 2019

Ish, ish, ish. Christy Ng CEO www.christyng.com ini memang tak habis-habis buat “hal” dengan selebriti-selebriti tempatan. Selepas kolaborasi beg tangan dan kasutnya yang meletop macam bom atom dengan Yunalis Zarai, kali ini Christy Ng telah bekerjasama pula dengan Scha Al Yahya bersempena Aidilfitri yang bakal tiba.

christy ngDan sesungguhnya kesemua rekaan kasut dan beg tangan di dalam koleksi “SCHA X Christy Ng” ini memang memukau, menawan dan berbaloi-baloi untuk dimiliki.  Berdasarkan info yang diterima, website www.christyng.com sampai “down”lah ketika hari pelancaran koleksi ini kerana sambutan yang terlalu hangat. Siap dah ada yang “sold out” dah. Cerita banyak tak guna, korang tengok dan nilai sendiri koleksi  “SCHA X Christy Ng” ini.

christy ng

Koleksi kasut Leda

Mempunyai 12 pilihan warna, rekaan kasut di dalam koleksi Leda ini memberi penekanan kepada kualiti, keselesaan dan praktikaliti. Direka berdasarkan klasik silhoutte, kasut Leda ini menjamin kestabilan dan keselesaan terutamanya untuk ibu-ibu seperti Scha yang terpaksa mendukung anak ketika berjalan.

chri

Memang sesuai sangat untuk digayakan ketika pergi “open house” masa Aidilfitri kelak. Kaki tak sakit, nampak lebih elegan dan paling penting, boleh berjalan lama-lama. Last but not least, kesemua kasut di dalam koleksi Leda berharga cuma RM199 sahaja. Apa lagi? Sambarlah sepasang dua terus!!!

chri

Koleksi beg Cali

“Wow cantik gila”, itulah kata-kata isteri Abang Nara bila ditunjukkan koleksi beg Cali ini. Turut mempunyai 12 pilihan warna, koleksi Cali ini terbahagi kepada 3 jenis untuk memenuhi citarasa berbeza para pencinta beg tangan. Setiap jenis mempunyai keistimewaan dan keunikan yang tersendiri. Ada yang ada rantai, ada yang compartment besar, ada yang comel kecik je, Korang kenalah tengok mana yang paling sesuai. Kalau tak tahu nak pilih mana satu, angkut je terus tiga-tiga.

(i)Cali Handbag – RM209

cali mini

cali mini

(ii)Cali Mini- RM199

cali mini

cali mini

(ii)Cali Micro-mini- RM109

cali mini

cali mini

Cantik kan? Sebelum membuat pilihan tue, teliti terlebih dahulu segala ciri-ciri beg koleksi Cali ini di  di https://www.christyng.com/collections/SCHAxCHRISTYNG. Banyak lagi gambar dan pilihan warna yang boleh di”ushar” di situ. Alang-alang membeli, biar puas hati betul-betul kan? Yang penting, jangan lupa pesanan Abang Nara supaya beli secepat mungkin. Takut lambat-lambat nanti habis stok pulak.

cali mini

Selamat bergaya di Hari Raya bersama koleksi “SCHA X Christy Ng” ini. Dapatkan hari ini juga di www.christyng.com. Selamat membeli.

Written by serenity | January 26th, 2018

Tahniah diucapkan buat penyanyi kesayangan ramai, Yunalis Zarai, 31, kerana telah selamat melangsungkan pernikahan dengan Adam Sinclair, 34, dalam majlis bertemakan perkahwinan dalam taman di sebuah resort mewah di Bentong, Pahang.

Majlis itu diadakan secara tertutup dengan hanya dihadiri ahli keluarga dan rakan rapat. Yuna akan mengadakan satu sidang media esok dipercayai mengumumkan pernikahannya.

Sebelum ini kad undangan perkahwinan Yuna telah tersebar di media sosial bertarikh 28 Januari iaitu Ahad ini.

Pasangan ini telah melangsungkan pertunangan pada Julai lepas. Doakan mahligai yang dibina oleh Yuna dan Adam berkekalan sehingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

Kredit gambar: Stail.my

 

Written by Bella | November 13th, 2017

Sudah mengikat tali pertunangan bersama cinta hatinya, Adam Sinclair pada bulan Ogos lepas, kini penyanyi Yuna sedang rancak membuat persiapan perkahwinannya. Menerusi akaun Twitternya beberapa hari lepas, Yuna sempat berkongsi dengan peminat yang beliau baru sahaja selesai membeli fabrik untuk baju perkahwinannya nanti.

Rata-rata peminat di Twitter mengucapkan tahniah kepada Yuna dan mereka sudah tidak sabar menanti hari bahagia beliau.

Walaubagaimanapun, buat masa ini Yuna masih berteka-teki mengenai tarikh majlis raja seharinya bersama Adam. Apa-apa pun, kami mendoakan agar segala perancangan perkahwinan Yuna dan Adam berjalan dengan lancar. Harapnya, Yuna sudi berkongsi tarikh pernikahannya nanti bersama peminat, kata orang tua-tua, benda baik harus dihebahkan.

Sumber Berita : Astro Gempak

Written by AbangNara | August 5th, 2017

Jutaan tahniah diucapkan kepada Yunalis Zarai dan Adam Sinclair yang telah pun selamat bertunang hari ini di kediaman ibu bapa Yuna di Shah Alam. Sebelum ini, memang ada ura-ura mereka berdua bakal bertunang selepas hari raya Aidilfitri dan ternyata ura-ura tersebut adalah benar. Semoga dengan pertunangan ini hubungan mereka berdua akan dipermudahkan ke jinjang pelamin.
null

Kata Yuna:-

Syukur Alhamdulillah, majlis pertunangan kami berjalan dengan lancar. Majlis kami dihadiri keluarga terdekat dan rakan-rakan karib. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada peminat yang selalu mendoakan kebahagiaan saya”

Berkat doa mereka, hari ini saya selamat bertunang dengan Adam Sinclair. Saya sangat bersyukur berjumpa dengan seorang lelaki yang sangat penyayang dan baik hati. Percaturan Allah itu memang sungguh indah

null
Tak sabar rasanya menanti hari perkahwinan pasangan sama cantik sama padan ini. Sama-sama kita doakan. Tahniah sekali lagi buat Yuna dan Adam.