June 10th, 2010

gambar terbaru manohara

Kat Malaysia kita sibuk-sibuk masuk mahkamah nak suruh Mahohara bayar denda, dia rileks je pergi parti sana sini. Aih. Memang tak ada impak apa-apa kot kat si Manohara nie. Makin happy lagi ada la. Siap leh berpeluk-pelukan lagi ngan lelaki mana ntah. Padahal masih bini orang.

Sila bawak balik minah Manohara nie dan jatuhkan hukuman yang sepatutnya. Nanti makin ramai la orang Indonesia kat luar sana buat tak peduli je kat kita. Dahlah skang nie pun datang Malaysia nie pun dah banyak buat hal. Memang diorang nie dasar tak kenang budi kot?

Lagi gambar terbaru Manohara yang riang-ria berfoya-foya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Ada lagi banyak gambar yang tak dikongsi lagi. Kalau nak lagi sila komen dan bagitau anda nak kami keluarkan gambar tue.

P.S: Time wedding korang nanti, jangan plak amik gambar camnie. Drop your own water face only.

gambar terbaru manohara

gambar terbaru manohara

gambar terbaru manohara

gambar terbaru manohara

gambar terbaru manohara

June 6th, 2009

gambar manohara odelia pinot

Tak sangka bila bukak email hari ini ada orang Indonesia sendiri yang hantar email kepada kami suruh letak gambar Manohara Odelia Pinot berparti sebaik sahaja berjaya lari ke Jakarta.

Sungguh tak logik jika anda didera anda ada masa lagi untuk berparti di kelab-kelab. Kesimpulannya hanya satu, tuduhan didera tue menipu je semata-mata. Maklumlah jiwa muda remaja lagi, tapi dah tak boleh enjoy. Jadi mungkin saja buat alasan didera supaya dapat bebas berparti begini.

Lagi gambar Manohara berparti dan gambar terbaru Manohara dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

June 4th, 2009

manohara dan pakwe

Malam ini kami dapat satu email yang katanya adalah cerita sebenar tentang Manohara. Sayangnya email tue dalam bahasa Indonesia. Pening bangat kami membacanya.

Jadi untuk tidak memeningkan anda, kami amik point-point penting jer. Kebanyakan isi email tersebut cerita tentang emak Manohara. Kesimpulan dari email tue bolehlah kami katakan yang ibu Manohara nielah punca segala kemelut yang tengah berlaku sekarang.

Oh ya, gambar di atas katanya gambar Manohara dengan pakwenya di Indonesia. Kebenarannya tak taulah betul ke tak.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui cerita sebenar Manohara:-

P.S: Dah ramai dah letak gambar masing-masing untuk ditengok kat ruangan komen. Anda bila lagi? Daftarkan di http://www.gravatar.com dan pampangkan wajah anda!!!

  • Mak Manohara yang bernama Dessy dari dulu lagi banyak kawin dan cerai, kawin dan cerai. Jadi background dia dah tak elok dah.
  • Kalau betullah ibu Manohara nie fikirkan kebaikan anaknya, takkanlah dia sanggup bagi kebenaran Manohara berkahwin pada umur 15 tahun. Dengan lelaki umur 30-an pulak tue.
  • Katanya setelah menjadi besan orang besar Kelantan, maknya Manohara nie ngan muka tak malu cuba mengorat ayah Tengku Petra. Nasib baik ayah Tengku buat derk jer kat dia.
  • Nie lagi panas. Dengar ceritanya lepas kawin, Manohara bagi alasan datang bulan setiap kali diajak tidur ngan Tengku. Sampai 2 bulan Tengku tak dapat-dapat nak tidur skali. Tue yang naik baran tue.
  • Anaknya yang kawin dengan Tengku, tapi maknya yang mintak lebih-lebih. Nak keretalah, apartmentlah, handphonelah. Macam-macam lah ragam si mak nie.
  • Yang paling tak tahan masa Manohara ngan Tengku Honeymoon pun si maknya nie mengikut jer. Padahal masa honeymoon kenalah berdua. Baru romantik gitu.

June 3rd, 2009

gambar manohara

Pertamanya kami nak akui yang Manohara(nama penuh:Manohara Odelia Pinot), isteri kepada Tengku Temenggong Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Petra nie memang cun melecun. Putih melepak kulit dia. Ternyata tinggi jugak taste orang-orang istana Kelantan nie.

Dakwaan dia didera sehingga menampakkan kesan seterika di dahi dan kesan luka di dada memang menyeramkan. Khabar anginnya deraan nie semua dilakukan oleh suaminya semasa nak melakukan hubungan seksual.

Maknanya si Tengku Petra nie suka melakukan hubungan seks secara ganas kot. Tue yang Manohara nie tak tahan nie. Ala yang jenis sebat pakai cemeti, gari kat katil dan macam-macam lagi la. Tapi tak pernah pulak dengar teknik pakai seterika. Boleh tahan garang jugak Tengku Petra nie.

Oh ya lupa nak bagitau yang Manohara nie baru jer berumur 17 tahun(bukan bawah umur ke untuk berkahwin?). Ahad yang lepas, Manohara berjaya melarikan diri ke Jakarta dengan bantuan kedutaan Amerika Syarikat dan imigresen Singapura.

Tak tahu nak cakap siapa yang betul dalam hal nie. Kalau betul kena deraan seksual, memang tak patutlah. Rileks-rilekslah. Walaupun suami ada hak sepenuhnya kepada isteri, tapi janganlah sampai mencederakan dia pulak.

Apa pendapat anda? Betul ke cerita Manohara nie? Atau dia saja reka-reka cerita sebab tak tahan kena paksa makan budu tetiap hari? Hehehe. Jom kongsi-kongsi pendapat sama-sama.