Written by serenity | October 28th, 2011

Gempak je tajuk tu kan? Tapi korang patut tahu kadang-kadang kami hanya nak menduga reaksi korang. Kami sendiri memang tak percaya, tapi ada sesetengah orang akan percaya. Ya, cerita ni dah hangat sejak Allahyarham Dato’ Ahmad Jais meninggal dunia. Yang jadi hangatnya ialah kerana Uncle Seekers telah membuat ramalan kira-kira sebulan sebelum itu yang seniman terkenal itu akan meninggal dunia di blog beliau.

Bukan itu saja, antara yang diramalkan oleh Uncle Seekers juga termasuk beberapa selebriti lain dan orang-orang penting dalam negara. Kami ada juga curiga sama ada ini perkara yang benar diramalkan atau auta saja. Tapi takkan beliau begitu berani ya tak? Antara yang diramalkan ialah Anuar Zain yang tidak akan berkahwin sampai bila-bila, Juliana Evans yang akan berkahwin dengan orang ternama, Lisa Surihani dan Yusry KRU yang tidak akan berkahwin dan ramai lagi. Kalau korang rajin dan curiga, bolehlah membacanya. Bagi kami, sekadar masuk ikut mata keluar telinga kiri dan kanan saja.

Written by AbangNara | December 23rd, 2010

uncle seekers

Pejam celik pejam celik tinggal lebih kurang 8 hari lagi sahaja tahun 2011 akan tiba. Jadi apakah artikel-artikel sepanjang tahun 2010 yang paling banyak dilihat oleh pembaca BeautifulNara? Kami sajikan kepada anda top 10 artikel di BeautifulNara.

1. Uncle Seekers Dedahkan Hubungan Cinta Rahsia Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah

2. Video Lucah Ariel Peter Pan Dan Luna Maya Tersebar Luas

3. (GAMBAR)Aliff Aziz Bercium Penuh Penghayatan

4. (GAMBAR)Fasha Sandha Di Parti Halloween

5. (GAMBAR)Artis Malaysia Melalak Di Karaoke

6. Sexy Bikini Pictures Of Luna Maya, Indonesia Actress

7. (GAMBAR)Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan

8. (GAMBAR)Fasha Sandha Hisap Rokok Dengan Machonya

9. (GAMBAR)Ayu Raudha Seksi Dalam Mangga

10. (GAMBAR)Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasarudin

Ternyata kontroversi Uncle Seekers dan Siti Aishah paling hangat dilawati oleh pembaca-pembaca BeautifulNara yang kebanyakkannya menyampah dan meluat dengan Uncle Seekers. Dan ianya diikuti rapat oleh Ariel Peterpan yang bertukar nama menjadi Ariel Peterporn kerana video lucahnya.

Paling mengkagumkan ialah artikel gambar perkahwinan SM Nasarudin dan Marion Caunter berjaya menduduki tempat ke 10 sedangkan ianya baru dikeluarkan bulan ini. Ternyata populariti SM Nasa dan Marion sememangnya tip top. Lebih hebat daripada biasa kata orang. Dan tidak dilupakan kelibat Fasha Sandha juga terselit di dalam 10 artikel paling popular di BeautifulNara.

Sepanjang minggu ini dan minggu depan kami akan bawakan kepada anda beberapa statistik menarik untuk dikongsi bersama. Buat masa ini, teruskan berkunjung ke BeautifulNara.com. Jangan lupa untuk bergosip secara berhemah (walaupun kami tahu anda main komen je sesuka hati mak bapak korang). Enjoy ~~

Written by AbangNara | November 18th, 2010

uncle seekers siti aishah

Niat yang suci dan murni sungguh Uncle Seekers ini. Mungkin ramai yang membencinya tetapi tujuan utama Uncle Seekers membongkarkan kisah “cinta syhh”nya bersama Siti Aishah adalah kerana dia tidak mahu melihat Siti Aishah dikongkong lagi. Kata Uncle Seekers, dia hanya mahukan Siti Aishah diberikan kebebasan.

[note]Berikan dia (Aishah) kebebasan dan jangan halang dia untuk berkahwin dengan lelaki yang disukainya.[/note]

Dan ternyata Uncle Seekers memang berani. Walaupun diugut oleh pelbagai pihak selepas pembongkaran kisah cintanya bersama Siti Aishah, Uncle Seekers masih rileks dan tak gelabah. Katanya buat apa dia perlu takut sedangkan dia bercerita perkara yang benar beserta bukti-bukti yang kukuh. Tapi kami agak tak faham dengan maksud sebenar “cinta syhhh”.

[note]Bagaimanapun, cinta antara saya bukanlah cinta dalam erti kata sebenar. Atas dasar itu juga saya menggelarnya ‘cinta syyhh'[/note]

Dan untuk makluman anda semua, kesemua cerita-cerita yang dipaparkan di blog Uncle Seekers terjadi hanya dalam masa 2 bulan sahaja. Uncle Seekers dan Siti Aishah sudah tidak berhubung sejak Julai lalu. Pelik jugak kenapa selepas beberapa bulan baru tiba-tiba Uncle Seekers nak mendedahkan cinta syhh dia ini. Mungkin ada motifnya yang tersendiri.

Kini di blog Uncle Seekers, part 6 kisah cinta syhhnya bersama Siti Aishah sudah pun dikeluarkan. Pandangan ikhlas kami, semakin hari semakin mengarut je cerita yang dikeluarkan. Macam tak ada motif je. Mungkin Uncle Seekers sengaja nak mencari populariti murahan dengan cara ini. Kita tunggu dan lihat sahajalah.

Untuk anda yang masih blur tak tahu apa-apa, sila baca entri terdahulu tentang Uncle Seekers dan SIti Aishah.

Written by AbangNara | November 14th, 2010

gambar uncle seekers dan siti aishah

Siapa yang tidak kenal dengan Siti Aishah, bekas permaisuri Agong suatu ketika dahulu. Alkisahnya, Uncle Seekers di dalam blognya telah membuat satu pendedahan ekslusif  kisah cinta rahsianya dengan bekas permaisuri Agong, Siti Aishah. Memang sukar untuk dipercayai tetapi gambar-gambar Uncle Seekers bersama Siti Aishah memang agak menunjukkan kemesraan mereka berdua.

Setakat hari ini, sudah 5 blog post sudah ditulis oleh Uncle Seekers untuk mendedahkan hubungan “cinta syhhh” antara mereka berdua. Kami tak mahu beri komen apa-apa. Mungkin anda sendiri perlu membaca pengakuan part 1, part 2 , part 3, part 4 dan part 5 dari Uncle Seekers. Kemudian anda buatlah penilaian anda sendiri.

Lagi gambar Uncle Seekers bersama mantan permaisuri Agong, Siti Aishah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.