November 7th, 2018

Mereka yang mengikuti perkambangan dunia filem sejak tahun 1990-an pasti mengenali pelakon Datin Sharmaine Farouk. Sharmaine pernah muncul dalam filem XX Ray pada tahun 1992 dan Panggilan Pulau pada tahun 1994.

Sharmaine baru-baru ini membuat kemunculan semula melalui satu akaun Instagram dan sedang menjalani penggambaran sebuah telemovie yang bakal ditayangkan Ramadan ini.

Ini juga kemunculan pertama Sharmaine di layar televisyen setelah 20 tahun berhenti berlakon.

Telefilem  berjudul Realiti Ramadan Mike itu akan ditayangkan di NTV7.

Sharmaine berkahwin dengan  Ketua Pegawai Eksekutif Sepang International Circuit Sdn Bhd (SIC), Datuk Razlan Razali. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan empat orang anak.

Lagi gambar Sharmaine Farouk dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber: Instagram Sharmaine Farouk

May 7th, 2018

Intan Liana Saleh, 33, bekas isteri pemuzik Ude Wahid, 30, yang menceraikannya Mac lepas setelah mengahwini pelakon Izreen Azminda Aznam, 33, kini semakin dikenali ramai.

Dihujani dengan pelbagai tawaran peragaan dan ulasan produk, Intan yang menjaga dua anak dengan bekas suami dilihat semakin cantik dan bergaya.

Terbaru, wanita itu memuat naik satu gambar di Instagramnya dan ramai memuji Intan kerana dilihat semakin cantik dan berseri sejak bergelar model.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

? Call for Participants for the 8th World Summit on Arts and Culture Proposals can be made in English, Spanish or French Applications close 20 May 2018 ? https://www.artsummit.org/call-for-participants We are pleased to invite proposals to participate in the programme for the 8th World Summit on Arts and Culture, which will explore the theme Mobile Minds: Culture, Knowledge and Change. The Summit programme will use a range of session formats to encourage interaction between delegates and we seek participants for a range of roles: from panellists and provocateurs, to presenters and facilitators. We welcome submissions from policy makers, academics, government representatives, cultural and community leaders, practitioners, and professionals working in the fields of arts, culture, creative and cultural industries, as well as other sectors. #artsummitKL #MobileMinds #Malaysia #Arts #Culture Twitter: @ifacca International Federation of Arts Councils and Culture Agencies (IFACCA)

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on

Gambar yang dimuat naik Intan mendapat lebih 43,000 likes. Namun begitu, ada juga segelintir Netizen seolah-olah tidak berpuas hati dengan penampilan terbaru Intan, mempersoalkan mengapa dia tidak bergaya sejak sebelum bercerai lagi.

Namun begitu, ada yang mempertahankan Intan dengan mengatakan, disebabkan dia kini mempunyai pendapatan sendiri, dia maka dia kini mempunyai bajet untuk menggunakan produk penjagaan kulit dan kosmetik yang berkualiti.

Setelah bercerai, Intan mendapat tawaran menjadi duta produk tudung Aliff Syukri, koleksi Raya Ash Annas dan kosmetik Matteness by Shara. Dia juga giat mempromosikan produk di Instagram yang kini mempunyai lebih 317,000 pengikut. – beautifulnara.com

August 29th, 2016

Zizan Razak sebelum ini pernah dikaitkan dengan ramai wanita. Semuanya cantik-cantik belaka, antaranya ialah pelakon berdarah kacukan Emma Maembong. Percintaan Zizan dan Emma mendapat publisiti meluas, namun hubungan yang berlangsung bertahun lamanya terputus di tengah jalan atas sebab yang tidak diketahui.


 photo zizang.jpg

Terbaru, kami menerima beberapa keping gambar Zizan dan seorang wanita bernama Aen Syahera dari pembaca BeautifulNara. Kata peminat itu, terdapat desas desus bahawa Zizan dan Aen sedang bercinta di kalangan penduduk Pantai Timur, kerana kebetulan, Zizan telah membuka Zizan Mart di Kelantan.

Aen yang merupakan pemegang Diploma Pengurusan Hotel, ialah pengasas produk kecantikan Syahera Beauty. Khabarnya, kisah perhubungan Zizan dan Aen pernah viral di laman sosial Pantai Timur sebelum ini, namun keduanya tidak memberi sebarang komen.

 photo 14159961_114857042301180_717590256_n.jpg
 photo 14169687_114916922295192_372156160_n.jpg
 photo 14139137_114858745634343_1967953844_o.jpg
 photo 14169747_114858742301010_2056216006_n.jpg

Sama ada dakwaan ini benar tidak dapat dipastikan. Sebelum ini Zizan pernah dikaitkan bakal mendirikan rumahtangga dengan seorang penjawat awam di sebuah pejabat kerajaan di negeri Terengganu, bagaimanapun gosip itu senyap begitu saja.

Benarkah Aen ialah kekasih Zizan yang terbaru? Kita nantikan perkembangan selanjutnya.

 photo Beau Nara Blog Post Picture.jpg

Korang dah melabur tak? Kalau belum, kenapa ya? Takut? Tak paham? Tak tau nak tanya siapa? Kalau macam tu, apa kata korang gi InvestSmart® Fest 2016! Bertempat di Mid Valley Exhibition Centre Kuala Lumpur, InvestSmart® Fest 2016 akan berlangsung dari 10 pagi hingga 9 malam pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad, 23 hingga 25 September 2016!

Kalau korang rasa cam pernah dengar nama InvestSmart® nih, dulu kan Abang Nara ada post pasal seminar diorang. Tak kiralah kalau korang minat saham, unit amanah, skim persaraan swasta, dana dagangan Bursa, pendanaan ekuiti ramai, InvestSmart® Fest 2016 ialah sumber maklumat pelaburan terbaik untuk korang! Diorang buat event ni ala-ala karnival sikit tau, ada ferris wheel la, carousel la, tembak itik la. Ais krim ngan popcorn free pun ada beb! Dahla pegi memang dapat goodie bag, cabutan bertuah (lucky draw) pun ada tau, ada iPhone la, Samsung la, TV la, macam-macam la!

Korang boleh call 03-6204 8127 atau Like FB “InvestSmart SC” untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang InvestSmart® Fest.

Bukan nak cakap ape la, retis pun dah post pasal InvestSmart® ni kat IG dorang. Check out IG dorang: Shaheizy Sam, Scha Al-Yahya, Awal Ashaari, Neelofa, Abam Aaron Aziz dan Elfira Loy. Abang dengar kan, mungkin satu atau dua daripada retis nih akan turun InvestSmart® Fest 2016! Ops, cakap pasal turun, korang tau tak Abang Nara pun gi InvestSmart® Fest 2016 nih tau, so kalau kelapangan datang la lepak ngan Abang Nara! Tapi hari apa ya Abang Nara turun? Ha, kalau nak tau kenalah gi InvestSmart® Fest 2016 nih, kita sama-sama sakat retis jom!

?Excited nak tahu teknik betul dan smart untuk belajar melabur secara sah! Tunggu ape lagi, jom ramai-ramai ajak mak ayah adik kakak abam semua pre-register untuk InvestSmart® Fest 2016!

September 29th, 2015

Pelakon, duta produk dan model Rozita Che Wan atau lebih mesra dikenali sebagai Che Ta telah mengadakan majlis sambutan harijadi ke-19 anaknya Ammar Effendy. Majlis ini diadakan dalam suasana serba mewah dan cukup meriah.

Untung sungguh Amar kerana ramai rakan-rakannya hadir ke majlis ini. Che Ta pula kelihatan anggun dalam busana warna hitam.


 photo 11906200_1678906795656996_608974433_n.jpg

Tak tahu dengan anda semua, kami hanya mahu melihat Aaisyah Dhia Rana yang super cute. Lagi 49 gambar dengan mmebaca entri ini sepenuhnya.

Hi! let’s join the Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 on 15-20 October, at NU Sentral, Kuala Lumpur.You will…

Posted by Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 – 15-20 Oct 2015 on Tuesday, 22 September 2015


 photo 12081177_1073896285956269_1781519128_n.jpg
 photo 12081159_1643855735865343_582960363_n.jpg
 photo 12080575_1620780044862345_1791010147_n.jpg
 photo 12071181_858475587581566_1469720661_n.jpg
 photo 12070987_526204954211829_1213695055_n.jpg
 photo 11950677_504541139710969_911737883_n.jpg
 photo 11950620_761363470640117_2048728063_n.jpg
 photo 11939613_1496986450612528_2080822225_n.jpg
 photo 11950551_1481457945493029_1453633289_n.jpg
 photo 11950599_1673181779593583_262107293_n.jpg
 photo 11934902_1022673374450629_850530299_n.jpg
 photo 11934663_745089068957018_1385838899_n.jpg
 photo 11934619_1762970990597148_1559783363_n.jpg
 photo 11934628_1634933126781629_1802680661_n.jpg
 photo 11931061_422594047942737_1060970013_n.jpg
 photo 11930880_872850002783779_1442774284_n.jpg
 photo 11925889_1681226465440682_303309884_n.jpg
 photo 11925882_493094220873550_1768154566_n.jpg
 photo 11925872_887508421338954_1724725736_n.jpg
 photo 11910539_607163722756654_2023131108_n.jpg
 photo 11925758_872636536118989_285363011_n.jpg
 photo 11925535_1673241766223979_1487578327_n.jpg
 photo 11918065_850983531664523_1475204971_n.jpg
 photo 11917759_905447482826547_97596897_n.jpg
 photo 11909180_902897509805116_1304370059_n.jpg
 photo 11909180_902897509805116_1304370059_n 1.jpg
 photo 11906186_613989722072348_1671709471_n.jpg
 photo 11887243_146131849070085_1261082266_n.jpg
 photo 11899650_511649635669569_2021804330_n.jpg
 photo 11881872_1626505507598093_2135289884_n.jpg
 photo 11881872_1626505507598093_2135289884_n 1.jpg
 photo 11881764_874702802599527_1326770502_n.jpg
 photo 11881599_948952548518143_800793497_n.jpg
 photo 11875573_474015422785283_575119010_n.jpg
 photo 11875573_915108805202857_766509120_n.jpg
 photo 11875442_1112274968790617_2091064115_n.jpg
 photo 11875413_536708379814037_119919140_n.jpg
 photo 11856706_1646649312280776_392367045_n.jpg
 photo 10958409_892447934173584_905840726_n.jpg
 photo 11849117_1465725113736041_72063356_n.jpg
 photo 11849889_990614567665142_1983361455_n.jpg
 photo 11849336_1626992090904980_501833227_n.jpg
 photo 11809898_493369734167363_932139373_n.jpg
 photo 1170233_1891242987766561_1403384751_n.jpg
 photo 11313534_164549660554171_603151845_n.jpg
 photo 11421997_1687343618146523_1548821430_n.jpg
 photo 11420803_1499371193713640_1111995029_n.jpg
 photo 11372301_1507691642861982_1562964226_n.jpg
 photo 10895060_139714733047340_244809563_n.jpg