September 20th, 2010

abby abadi

Semenjak si Norman Hakim dan Memey bertunang, makin banyak cerita yang dibongkarkan oleh Kak Abby kita. Katanya bukan sebab jeles. Mungkin kak Abby nak bagi warning kat Memey kot. Biar Memey tahu apa yang bakal dihadapinya apabila berkahwin dengan Norman nanti.

Terbaru hari ini Abby membongkarkan yang Norman pernah meluahkan kata-kata romantika, jiwang dan sayang kepadanya tahun ini.  Antara ayatnya termasuklah “saya rindu awak”. Uish, pelik benor nie.

Kalau betullah kata-kata ini diluahkan abang Norman dalam tahun nie, maka apa sebenarnya si Memey kepada Abang Norm? Takkan bertunang dengan Memey tapi masih menyimpan hati kepada bekas isteri? Takkan nak kawin dengan Memey tapi masih ada niat nak berbaik/rujuk semula dengan bekas isteri?

Pening kepala kami dengan perangai si Norman nie. Mintak sangat adik perempuan kami dijauhkan dari bertemu dengan lelaki macam Norman. Taknak hati adik kami diperkotak-katikkan dengan lelaki perasan macho macam nie.

Kepada Memey, all the best dengan Norman. Dan kepada Norman, sudah-sudah la buat kontroversi. Bayar dulu duit hantaran anda kat Abby barulah pikir nak kawin dengan anak dara orang lain.

June 30th, 2010

gambar memey dan norman

Jeles kami melihat tangan Memey Suhaiza di atas perut tough Norman Hakim. Dan kejelesan kami semakin tinggi apabila melihat gambar Memey dan Norman berposing manja ala-ala “couple of the year” di depan kamera. Mesra sungguh mereka berdua. Confirm anda jeles bila tengok gambar diorang.

Dan yang paling bagusnya ialah gambar-gambar yang diambil ini masih menjaga batas. Kiranya posing manja mesra ini masih tahap-tahap biasa lagi. Takut ramai orang sakit hati tengok. Bagi kami, kami tak sakit hati. Jeles lagi adalah.

Saya rasa tak salah bergambar kerana aksi kami itu bukan sengaja dilakukan sebaliknya atas permintaan pihak media. Kami tahu yang sepatutnya kami tidak perlu menunjuk-nunjuk kemesraan itu. Bagaimanapun, kami masih menjaga batasan antara satu sama lain kerana banyak hati yang perlu dijaga.”

Patutlah ramai artis kita pakai baju seksi tak hengat punya time fotografi. Rupa-rupanya diorang rasa tak bersalah sebab media suruh buat macam tue. Hebat sungguh kuasa media nie. Kalau kami jadi media dah lama kami suruh artis Malaysia posing pakai bikini je.

Lagi gambar Norman Hakim dan Memey yang mampu membuatkan ketiak anda geli dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar memey dan norman

gambar memey dan norman

gambar memey dan norman