Written by AbangNara | April 29th, 2013

Selepas Adi Putra, Linda Onn pula telah mengesahkan penarikan diri daripada bertanding di dalam ABPBH. Ini satu langkah yang agak mengejutkan. Namun Linda Onn mempunyai sebabnya yang tersendiri mengenai tindakannya ini.
linda onnAbang Nara memang suka dengan segmen Linda Onn di Suria FM. Linda memang mesra peminat dan agak kelakar orangnya. Namun begitu, penarikan ini dilakukan demi menjaga hati peminatnya. Kata Linda Onn kepada Mstar Online:-

Saya bukan berkecil hati atau merajuk kerana kalah menang itu adalah perkara biasa dalam sesuatu pertandingan tetapi penarikan diri itu adalah semata-mata kerana peminat saya. Ramai yang datang kepada saya dan mengadu mereka kecewa kerana saya gagal memenangi kategori itu walaupun telah bersusah payah melakukan undian

linda onn
Malah Linda Onn turut mengakui yang reputasi sedikit terjejas kerana sering gagal memenangi kategori yang dirinya tercalon di ABPBH. Kata Linda Onn lagi:-

Saya sudah puas dicalonkan dan menang dalam kategori itu dan tiba masanya laluan diberikan kepada wajah-wajah baru malah saya yakin peminat akan terus menyokong kerjaya saya walaupun tidak bertanding. Apabila kerap dicalonkan dan tidak menang sedikit sebanyak reputasi saya turut terjejas. Jadi keputusan ini saya lihat adalah terbaik dan peminat juga kini lebih mementingkan kualiti daripada populariti.

Setiap keputusan yang diambil ada baik dan buruknya. Mungkin ini adalah langkah terbaik buat Linda Onn. Bolehlah Linda fokus kepada kerja dan mana tahu, percintaan selepas ini. Hehehe ~~

Written by AbangNara | October 15th, 2010

linda onn dan hafiz hamidun

Kami rasa kami nak jadi blog pencari jodoh untuk para artis kita yang belum berkahwin lagi. Untuk kali pertama ini, kami nak “kenenkan” Linda Onn dan juga Hafiz Hamidun dari kumpulan UNIC ini. Gambar diatas kalau tak silap kami diambil oleh Linda Onn sendiri masa open house rumah Azwan Ali baru-baru ini.

Mengikut sumber yang boleh dipercayai, sejak putus tunang dulu, Hafiz Hamidun khabarnya mencari seorang isteri yang berumur lebih daripada dia. Bekas tunangnya dulu berumur 21 tahun. Kemungkinan besar belum matang sangat pemikiran. Itu yang Hafiz Hamidun nak mencari seorang yang lebih dewasa dan lebih matang.

Kami rasa Linda Onn memang sangat sesuai dimasukkan dalam kategori agak berumur dan matang. Kalau kami jadi Hafiz Hamidun, kami takkan tunggu lama-lama. Takut Linda Onn dikebas orang lagi. Almaklumlah Linda Onn nie kan femes. Kaya pulak tue. Confirm ramai yang sedang menunggu untuk masuk line.

Pandangan kami, anda berdua pun tengah single mingle lagi. Apa kata cuba mengenali satu sama lain terlebih dahulu. Kalau serasi nak tunggu apa lagi kan? Kawin cepat-cepat. Rasanya ramai peminat Linda Onn dan Hafiz Hamidun akan menyokong kalau mereka berdua betul-betul serius nak bercinta. Tak gitu? Ok tak pendapat kami untuk “kenenkan” diorang berdua nie?

Kalau anda peminat Hafiz Hamidun, boleh jadi fans Facebook Hafiz Hamidun atau follow Twitternya. Lagi gambar sekitar open house Azwan Ali di entri makcik merah ini.

P.S: Cun gak gambar perkahwinan anak perempuan owner Concorde dan Hard Rock Kuala Lumpur nie.

 
Written by AbangNara | June 23rd, 2010

linda onn pergi umrah

Kagum sungguh kami dengan Linda Onn nie. Muda-muda lagi dah bergelar jutawan dan paling penting masih berkesempatan pergi menunaikan umrah di kala sibuk bekerja. Inilah yang orang kata bijak menguruskan masa. Tahniah kami ucapkan kepada Linda Onn.

Linda pergi menunaikan umrah bersama ahli keluarga dia. Dari gayanya, kemungkinan besar Linda Onn tanggung kesemua perbelanjaan ahli keluarga dia yang lain. Kalau betullah macam tue, memang Linda sangat-sangat wajar dikagumi. Tabik spring dari kami untuk Linda.

Apa-apa pun korang layan gambar-gambar Linda Onn semasa pergi menunaikan umrah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | October 23rd, 2009

banglo linda onn

Kepada lelaki-lelaki bujang di luar sana, silalah pergi mengorat Linda Onn secepat mungkin dan kebarangkalian besar anda dapat tinggal di dalam banglo Linda Onn yang berharga RM2.4 juta. Perghhhhhhhhh ~~~ RM2.4 juta tue beb. Sebut betul-betul. J.U.T.A. JUTA. Seriously kami sangat kagum dengan kehebatan Linda Onn.

Tahniah kami ucapkan kepada Linda Onn sebab dia guna duit dia sendiri untuk bina banglo nie. Ala, dia kan ada kedai nasi ayam ngan asam pedas. Itulah sumber dia kumpul duit dengan penat lelah untuk membina banglo nie. Memang kagum sekagum kagumnya kami dibuat. Jangan pandai-pandai cakap yang ada Dato’ Dato ke, VVIP ke yang taja Linda Onn nie. Nie semua duit dia sendiri tau.

Buat Linda Onn, anda nak tunggu apa lagi? Duit dah banyak. Rumah dah banglo. Bila lagi nak kawin? Dah kawin nanti barulah tak sunyi sangat banglo besar awak tue. Kalau duduk sorang-sorang takut sesat dan sunyi plak dalam banglo tue. Hehehe.