October 15th, 2010

linda onn dan hafiz hamidun

Kami rasa kami nak jadi blog pencari jodoh untuk para artis kita yang belum berkahwin lagi. Untuk kali pertama ini, kami nak “kenenkan” Linda Onn dan juga Hafiz Hamidun dari kumpulan UNIC ini. Gambar diatas kalau tak silap kami diambil oleh Linda Onn sendiri masa open house rumah Azwan Ali baru-baru ini.

Mengikut sumber yang boleh dipercayai, sejak putus tunang dulu, Hafiz Hamidun khabarnya mencari seorang isteri yang berumur lebih daripada dia. Bekas tunangnya dulu berumur 21 tahun. Kemungkinan besar belum matang sangat pemikiran. Itu yang Hafiz Hamidun nak mencari seorang yang lebih dewasa dan lebih matang.

Kami rasa Linda Onn memang sangat sesuai dimasukkan dalam kategori agak berumur dan matang. Kalau kami jadi Hafiz Hamidun, kami takkan tunggu lama-lama. Takut Linda Onn dikebas orang lagi. Almaklumlah Linda Onn nie kan femes. Kaya pulak tue. Confirm ramai yang sedang menunggu untuk masuk line.

Pandangan kami, anda berdua pun tengah single mingle lagi. Apa kata cuba mengenali satu sama lain terlebih dahulu. Kalau serasi nak tunggu apa lagi kan? Kawin cepat-cepat. Rasanya ramai peminat Linda Onn dan Hafiz Hamidun akan menyokong kalau mereka berdua betul-betul serius nak bercinta. Tak gitu? Ok tak pendapat kami untuk “kenenkan” diorang berdua nie?

Kalau anda peminat Hafiz Hamidun, boleh jadi fans Facebook Hafiz Hamidun atau follow Twitternya. Lagi gambar sekitar open house Azwan Ali di entri makcik merah ini.

P.S: Cun gak gambar perkahwinan anak perempuan owner Concorde dan Hard Rock Kuala Lumpur nie.


Comments are closed.

Loading...