Written by AbangNara | October 13th, 2015

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Diana Danielle. Ramai tumpang gembira apabila Farid Kamil mengesahkan yang isterinya itu sedang hamil anak kedua. Hanya tinggal kira-kira sebulan sahaja lagi sebelum Farid Kamil dan Diana Danielle menerima kelahiran cahaya mata kedua mereka ini. Kalau dapat ‘baby girl’ maka lengkaplah sepasang.

diana danielle

Semoga segalanya berjalan lancar buat Diana Danielle sehingga hari kelahiran kelak. Tak sabar rasanya nak melihat wajah si comel itu nanti. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielleP.S: Panas, panas, panas!!! Koleksi terbaru Maleena sudah tiba. Banyak pilihan terkini dress dan blouse mampu milik. Lagi terbaik penghantaran adalah PERCUMA sepanjang bulan Oktober ini, termasuk Sabah dan Sarawak. Nak tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang ini. Ikuti Facebook Maleena & juga Instagram MaleenaOfficial untuk lebih informasi.

 
Written by AbangNara | August 7th, 2013

Hari raya sudah semakin tiba. Pasti Diana Danielle sedang gembira kerana pada hari raya kedua dia akan terbang pulang ke Malaysia daripada Sydney. Kepulangan kali ini bukan sahaja untuk menyabut raya tetapi turut sama menyelesaikan pendaftaran anaknya di sini.

diana danielle

Untuk anda yang tidak tahu, Farid Kamil sebelum ini memberitahu yang dia enggan membuat pendaftaran nama anaknya di Australia kerana tidak digalakkan oleh pihak di sana. Ditanya oleh peminatnya di Instagram, Diana Danielle menerangkan dengan lebih teperinci tentang kesusahan di sana.

diana danielle

Bukan semua proses di negara orang sama dengan negara kita. Pasti Diana dan Farid lebih tahu mana yang lebih untuk anak mereka. Semoga Diana selamat tiba ke Malaysia kelak. Selamat hari raya Abang Nara ucapkan. Kalau nak duit raya untuk anak, meh lah datang beraya ke rumah. Hehehe.

Written by AbangNara | July 24th, 2013

Sehingga ke hari ini, masih tiada informasi lanjut mengenai bayi sulung Diana Danielle dan Farid Kamil. Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah nama si comel ini. Terbaru, menerusi akaun Instagramnya, Diana Danielle telah berkongsi sekeping gambar yang jelas menunjukkan kebahagiaan mereka dengan kehadiran cahaya mata baru.

diana danielle sekeluarga

Comel kan? Abang Nara suka melihat senyuman Farid Kamil. Dulu masa Abang Nara baru dapat baby pun asyik tersenyum lebar macam itu. Itulah penangan seorang anak. Letih macam mana pun, pasti akan membuatkan kita gembira apabila menatap wajahnya.

diana danielle

Kalau tak silap Abang Nara, buat masa ini Farid Kamil masih berada di Australia untuk menemani keluarganya. Pastinya Farid Kamil akan merindui keletah anaknya apabila pulang ke Malaysia kelak. Apa pun, diharap agar pasangan ini sudi berkongsi lebih banyak gambar anak mereka untuk tatapan para peminat.

P.S: Evolusi pakaian Wolverine sepanjang zaman

Written by AbangNara | July 8th, 2013

Comelnya ~~ Geram pulak Abang Nara melihat gambar yang dikongsikan oleh Diana Danielle ini. Memang comel anaknya. Secomel emaknya juga. Untuk makluman, Diana Danielle dan anaknya masih berada di Australia. Ini adalah kali pertama Diana Danielle berkongsi gambar dirinya bersama buah hatinya ini.

diana danielle dan bayi

Gambar ini dikongsi dengan caption “Letting “the little boss” soak in d sun. Just a slight case of jaundice, nothing the sun cant solve“. Nampaknya anak sulung Diana Danielle terkena sakit kuning. Sememangnya sinaran cahaya matahari di kala pagi adalah yang terbaik untuk merawat sakit ini.

diana danielle dan bayi

Semoga kuning anak Diana Danielle akan hilang dengan segera. Sama-samalah kita doakan. Diharap Diana Danielle dapat berkongsi lebih banyak gambar si comelnya. Pasti ramai ingin melihat kecomelan anaknya.

diana danielle dan bayiP.S: Anda dan pasangan unik ? Anda dan pasangan anda sehati sejiwa?
Tentu t-shirt couple ini sesuai untuk anda dan pasangan anda. Ada pelbagai tema yang boleh dipilih. Design-designnya semuanya menarik, harga berpatutan dan berkualiti tinggi dan kos penghantaran adalah percuma. Pasti ramai yang jealous dengan penampilan anda berserta pasangan. 100% Bumiputera keluaran Ilanicious T-shirt. Jom pilih satu dengan melayari www.ilanicious-tshirt.com atau LIKE FB Couple-tshirt.