Written by AbangNara | August 3rd, 2009

beautifulnara

Terkelip-kelip mata kami sekejap tengok jumlah pelawat dan jumlah pageview BeautifulNara untuk bulan Julai 2009. 2.5 juta page view dengan jumlah pelawat hampir mencecah 450 ribu. Kalau tak disebabkan bandwith dah terlebih masa 31 Julai hari tue sampai anda takleh nak bukak blog nie, rasanya compem cecah 500 ribu pelawat.

Jutaan terima kasih kepada anda semua yang menjadikan kami tempat lepak anda untuk mendapatkan sumber-sumber gosip terbaru dan terkini. Buat pengkomen-pengkomen setia, anda memang yang terbaik. Buat mereka-mereka yang forwardkan artikel kami di email-email, terima kasih banyak-banyak. Buat anda yang promote blog kami kat kawan-kawan, tiada kata-kata yang mampu kami luahkan.

Sokongan padu anda semua nampaknya akan membuatkan kami lebih bersemangat untuk mencari berita sensasi untuk tatapan semua. Mungkin dalam bulan Ogos nie kitaorang tak nak cover cerita artis jer. Sekali-sekala kami akan selitkan isu semasa untuk bacaan ilmiah kita bersama.

Buat pengkomen-pengkomen setia, hari ini bermulalah pertandingan pengkomen terbanyak. Startlah mengkomen, maklumat lanjut akan kami paparkan sebentar sahaja lagi. Teruskan menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Sekian, terima kasih.

Written by AbangNara | May 9th, 2009

statistik april

Sekali lagi BeautifulNara telah menerima lebih kurang 1.6 juta pageview untuk bulan kedua berturut-turut. Berbanding dengan statistik bulan Mac 2009, jumlah pelawat meningkat hampir 50,000 orang dan pageview meningkat lebih 500,000.

Terharu sungguh kami dibuatnya dengan sambutan hangat anda semua. Untuk meraikan kejayaan ini, kami akan mengadakan pertandingan sekali lagi di masa terdekat ini.

Jika anda ada cadangan pertandingan bagaimana yang harus kami anjurkan, jangan segan-segan untuk mencadangkan di ruangan komen. Dan buat mereka yang berminat untuk mengiklan produk anda di sini, sila email kami di [email protected] ataupun boleh menggunakan ruangan hubungi kami.

Terima kasih sekali lagi buat anda semua. Muuuahhh, kami cayang anda.

Written by AbangNara | April 1st, 2009

statistik beautifulnara

Ini bukan lawak April Fool yang selalu orang jahil buat. Ini fakta yang diambil dari Google Analytics. Untuk bulan Mac sahaja, blog ini telah mendapat lebih dari 1 juta page view dengan jumlah pengunjung lebih dari 100,00 ribu orang.

Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua. Tanpa anda siapalah kami (tengah terharu nie). Teruskan menyokong kami dan jangan lupa untuk bergosip secara berhemah. Sebar-sebarkan kepada rakan anda kalau boleh tentang kewujudan blog ini.

P.S: Jangan lupa untuk menyertai pertandingan pengkomen terbanyak di blog kami. Hadiah wang tunai yang lumayan menanti anda.