December 10th, 2013

Banjir yang melanda Pahang sejak beberapa minggu lepas merupakan ujian yang sangat besar kepada penduduk negeri tersebut. Banyak kereta, rumah, barangan berharga dan macam-macam lagi yang musnah dalam bencana alam ini. Abang Nara ingin mengucapkan takziah kepada mereka yang mengalami kerugian. Bertabahlah, sesungguhnya ujian Allah itu diberikan kepada mereka yang mampu menerimanya.

siti nurhaliza bantu mangsa banjir

Selaku anak kelahiran Pahang, Siti Nurhaliza telah pun turun padang untuk membantu mangsa-mangsa banjir di sana. Di bawah nama Yayasan Nur Jiwa dan SimplySiti, Siti sendiri menyingsing lengan dan mengagihkan barang keperluan kepada mereka yang memerlukan. Datuk K juga turut sama turun padang membantu isterinya itu.

siti nurhaliza bantu mangsa banjir

Tindakan Siti Nurhaliza ini seharusnya dipuji dan dicontohi oleh artis-artis yang lain. Sekurang-kurangnya hati para mangsa banjir gembira sedikit kerana dapat menatap wajah penyanyi nombor 1 negara ini secara “live”. Semoga usaha murni Siti ini dirahmati dan diberkati olehNya.

siti nurhaliza bantu mangsa banjir

Abang Nara tabik hormat kepada Siti Nurhaliza atas inisatifnya yang sangat-sangat awesome ini. Lagi beberapa keping gambar Siti Nurhaliza membantu mangsa banjir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Latihan musim sejuk tentera Korea Selatan dan Russia

siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir

siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir

siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir
siti nurhaliza bantu mangsa banjir

Advertisement
May 17th, 2013

Hari Ibu baru-baru ini membuatkan Abang Nara pening kepala. Tak tahu nak beri hadiah apa kepada wife tercinta. Bajet pun tak banyak. Cari punya cari, Abang Nara teringat tentang laman web HiShop.my

hishop.my

Fuh ~~ Kalau Abang Nara perempuan, memang syok betul membeli-belah di HiShop.my ini. Semua benda ada. Skin care ada, minyak wangi ada, alat makeup ada dan macam-macam lagilah. Tengah promosi pulak tue.
hishop.my
Ada banyak sangat brand di HiShop.my ini. Memang boleh pening kepala nak memilihnya. Last-last Abang Nara pilih produk makeup daripada SimplySiti untuk dijadikan hadiah buat wife tercinta. Tak tahulah sama ada wife akan pakai ke tak gincu yang Abang Nara pilihkan untuk dia.
hishop.myCantik kan HiShop.my bungkus barangan yang Abang Nara beli? Abang Nara masih tak bagi lagi kat wife hadiah nie. Nak tunggu dia baca entri ini terlebih dahulu. Korang pun cubalah layari www.hishop.my untuk tengok kot-kot ada barang yang berkenan di hati.

hishop.my

UPDATE: Wife Abang Nara suka betul dengan alat makeup SimplySiti daripada HiShop.My ini. Ada gincu sebenarnya tapi tak sempat ambil gambar wife Abang Nara dah guna. Abang Nara ada voucher RM200 untuk diberikan percuma pada anda. Syaratnya, hanya perlu LIKE Facebook HiShop.my dan hantar email ke [email protected]. Itu sahaja!!!

Advertisement
October 22nd, 2012

Lama tak mendengar khabar Datuk Siti Nurhaliza. Hujung minggu lalu, beliau telah tampil mengadili peringkat akhir SimplySiti Star Search. Datuk Siti masih maintain gorgeous seperti biasa. Bersinar-sinar bak sebutir bintang kejora. Amboi ~~

siti nurhaliza

Terima kasih kepada majalah LISA dan Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza di acara ini. Difahamkan kesemua peserta memang hebat dan berbakat. Sukar jugak untuk memilih pemenang. Apa pun semoga pertandingan seumpama ini akan diteruskan di masa hadapan oleh pihak SimplySiti.

siti nurhaliza

9 lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza yang gorgeous dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti nurhaliza
P.S: Masih mencari jurugambar untuk majlis perkahwinan anda? Mahu dapatkan perkhidmatan yang terbaik dengan harga yang berpatutan? Mereka adalah official photographer untuk majlis perkahwinan Fasha Sandha dan kini sedang mengadakan promosi hebat. LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography untuk sebarang persoalan dan info lanjut.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

Advertisement
July 2nd, 2012

Baru-baru ini, Siti Nurhaliza telah pun terbang ke Australia untuk bercuti bersama dengan pemenang peraduan SimplySiti. Melihat gambar-gambar yang diupload oleh Siti membuatkan Abang Nara rasa teruja. Australia nampak sangat seronok dan menarik untuk dilawat.

siti australia

Paling menarik ialah Siti Nurhaliza dapat bergambar dengan patung wax Johnny Depp. Lagi 11 keping gambar sekitar percutian Dato’ Siti Nurhaliza di Australia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia

Advertisement