February 28th, 2018

Sharifah Shahirah atau Shiera, 44,  telah melangsungkan perkahwinan dengan dan suaminya. Zulkifli Azahari atau Ijoy, 43, pada tahun 2003.

Baru-baru ini dia telah berkongsi gambar-gambar perkahwinannya di Instagram bagaimanapun dia telah menerima satu mesej terus (DM) dari peminat #FattZura yang mengatakan dia berkongsi majlis lapuk kerana tidak dapat jemputan ke majlis perkahwinan #FattZura.

Shiera mendedahkan satu mesej peminat itu yang menggunakan kana nama @mirhana_55

Shiera menulis:

Oooo macam ni ya peminat fazura dan fattah
Saya bukan mintak simpati
Tapi nak share..peminat ni
Tak pasal pasal aku kena maki sebab throwback gambar kawin
Sayangnya anak anak sekarang
Memang sure korang cakap jangan layan
Tapi nak bagi tau
Allah boleh tarik apa yang kita ada
Bila bila…
Jangan benci kami sangat
Ada cara lain bila menaip

Tetiba pm tepi…waa dapat perhatian adik ni
Sabar yek .dik

Cer baca selak sebelah

Dia kata tak hina saya…
Tu dia tulis tak hina ..tapi menganjing rasanya
Tetiba
Wedding lapuk tu tak hina ye
Oooooo orang sekarang

Fanatik betul ekkk…
Sampai hina org lain takde kena mengena
Aku tak buat apa pun
Dengan dia
@mirhana_55
Sapa peminat fazura fattah mungkin tak semua macam ni tapi fattah dan fazura
kalau ada party dengan fan tolong
Nasihat skit…yang beriya…ni

Diharap Shiera bersabar dengan dugaan ini. Memang ada peminat fanatik yang berkelakuan melampaui batasan tetapi seorang dua bukan mewakili kesemua sekali. Penulis pasti #FattZura juga tidak pernah meminta peminat bersikap seperti ini, namun kadangkala sesuatu berlaku di luar kawalan mereka. – beautifulnara.com

Sumber: Instagram Shiera
Center>

Advertisement