Written by serenity | October 20th, 2015

Adik-beradik Rozita Che Wan semuanya lawa-lawa. Baru-baru ini Rozita atau mesra dikenali sebagai Che Ta telah memuat naik gambar adik-beradik perempuannya ketika berkumpul di sebuah restoran.


 photo 11349273_101466843548527_843596224_n.jpg
Okay. Dari kiri, Rubytah, Rahimah, Raudhah, Rozita dan Rohaiza. Untuk pertemuan mereka ini, masing-masing mengenakan busana kasual rona hitam.

Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar The Assemble.

Jom bersama-sama kami menyelusuri keindahan seni dan budaya orang asli dan pribumi dari Malaysia dan negara-negara…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 13 October 2015

 
Written by serenity | January 7th, 2014

Rasanya masih belum terlambat untuk kami mengongsikan gambar-gambar dari majlis perkahwinan pelakon Raja Azrey Raja Kamaruzzaman, 35, dengan pengurusnya, Rozita Rahim, 28. Majlis ini berlangsung pada 20 Disember 2013 di Dewan Komuniti Lembah Pantai, Kuala Lumpur.


 photo eiytarey01.jpg
 photo eiytarey02.jpg

Majlis ini diuruskan oleh Sri Lagenda Wedding and Event Management dan solekan dihasilkan oleh Emel Ismail. Bersama kita doakan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat.

Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by serenity | September 18th, 2013

Rozita Che Wan sememangnya terkenal sebagai seorang selebriti yang gemar berpakaian cantik. Pakaian yang dikenakan biasanya menunjukkan susuk tubuhnya yang tinggi dan langsing walaupun mencecah usia awal 40’an.

Hari ini melalui mStar Online, Rozita memberitahu yang dia gemar memakai pakaian ketat untuk menjaga bentuk tubuhnya agar kekal langsing.

Sebenarnya dari dahulu lagi saya suka memakai baju-baju yang mengikut tubuh badan. Memakai baju-baju ketat dapat memudahkan kita kesan kegemukan kita.

Dan bila kita pakai baju ketat, ia sekali gus membuatkan kita berdisiplin dalam pemakanan dan hanya memakan makanan dalam jumlah sedikit agar perut tidak nampak menggelebeh.

Kalau difikirkan, memang ada benarnya kata Rozita. Kalau baju dah tak muat tu, maknanya kena berdietlah tu kan?

Dia juga berkata yang dia hanya mengehadkan amaun makanan yang dimakan, bukan jenisnya. Menurut Rozita juga, dia tidak begitu gemar mengikut trend fesyen.

Memang saya tak ikut trend kerana ada jenis-jenis fesyen yang tidak bersesuaian dengan diri saya.

Seperti sekarang, ramai yang menyukai baju jenis ‘peplum’ tetapi bukan saya kerana ia langsung tidak bersesuaian dengan diri saya yang memiliki badan pendek tetapi kaki yang panjang.

Bagi saya, tidak perlu nak terlalu mengikut trend sehingga menjejaskan penampilan diri.

Patutlah badan Rozita atau lebih mesra dikenali sebagai Cik Ta kekal meletop dan bergetah kan. Bolehlah kita semua ikut caranya pakai baju ketat untuk jaga badan, tapi dalam rumah sajalah. Kalau keluar pakai baju patuh-syariah untuk hasil yang lebih sopan dan manis. Kan?

aircond murah

P.S: Mesti anda “hot” tengok gambar kemantapan badan Rozita Che Wan kan? Kurangkan kepanasan anda dengan memasang aircond di dalam rumah. Memang harga terbaik dan termurah di Malaysia. Tukang pasang pun pakar dan profesional. LIKE Facebook Aircond Murah Malaysia untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan.

Written by AbangNara | January 21st, 2009

Amazingly beautiful Malaysia celebritiy, Rozita Che Wan dressed up in a wedding dress. She looks charming, elegant and most importantly beautiful.

More pictures of Rozita Che Wan while wearing wedding dress by reading the full article.