October 20th, 2015

Adik-beradik Rozita Che Wan semuanya lawa-lawa. Baru-baru ini Rozita atau mesra dikenali sebagai Che Ta telah memuat naik gambar adik-beradik perempuannya ketika berkumpul di sebuah restoran.


 photo 11349273_101466843548527_843596224_n.jpg
Okay. Dari kiri, Rubytah, Rahimah, Raudhah, Rozita dan Rohaiza. Untuk pertemuan mereka ini, masing-masing mengenakan busana kasual rona hitam.

Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar The Assemble.

Advertisement

Jom bersama-sama kami menyelusuri keindahan seni dan budaya orang asli dan pribumi dari Malaysia dan negara-negara…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 13 October 2015


 photo 12142642_992123660810834_1267779588_n.jpg
 photo 12142421_542924259198436_1724153825_n.jpg
 photo 12142007_502089403282672_1724914567_n.jpg
 photo 12141889_151647185187917_1011976671_n.jpg
 photo 12081150_1604985593098110_387641142_n.jpg
 photo 12081134_848098121964892_1974342343_n.jpg
 photo 12081128_515650185266634_226832733_n.jpg
 photo 12107500_1501375400163694_1385835744_n.jpg
 photo 12135405_1506535789639033_1270215317_n.jpg

 photo 12142570_913167788721169_520268745_n.jpg
 photo 12145521_1069739406403712_1904640_n.jpg
 photo 12141946_929175153829576_873622067_n.jpg
 photo 12142537_730073813791667_47903493_n.jpg
 photo 12070620_1659437537637077_1277609467_n.jpg
 photo 12071248_1647470828804104_633998148_n.jpg
 photo 12141902_1637531913195087_2072803001_n.jpg
 photo 12132698_795166683939185_1071611488_n.jpg
 photo 12145094_521291454702206_767468477_n.jpg
 photo 12132751_326465277477146_1765279225_n.jpg
 photo 12063170_558330610984699_233947251_n.jpg

Advertisement
January 7th, 2014

Rasanya masih belum terlambat untuk kami mengongsikan gambar-gambar dari majlis perkahwinan pelakon Raja Azrey Raja Kamaruzzaman, 35, dengan pengurusnya, Rozita Rahim, 28. Majlis ini berlangsung pada 20 Disember 2013 di Dewan Komuniti Lembah Pantai, Kuala Lumpur.


 photo eiytarey01.jpg
 photo eiytarey02.jpg

Majlis ini diuruskan oleh Sri Lagenda Wedding and Event Management dan solekan dihasilkan oleh Emel Ismail. Bersama kita doakan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat.

Advertisement

Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo eiytarey03.jpg
 photo eiytarey04.jpg
 photo eiytarey05.jpg
 photo eiytarey06.jpg
 photo eiytarey07.jpg
 photo eiytarey08.jpg
 photo eiytarey09.jpg
 photo eiytarey10.jpg
 photo eiytarey11.jpg
 photo eiytarey12.jpg
 photo eiytarey13.jpg

Advertisement
September 18th, 2013

Rozita Che Wan sememangnya terkenal sebagai seorang selebriti yang gemar berpakaian cantik. Pakaian yang dikenakan biasanya menunjukkan susuk tubuhnya yang tinggi dan langsing walaupun mencecah usia awal 40’an.

Hari ini melalui mStar Online, Rozita memberitahu yang dia gemar memakai pakaian ketat untuk menjaga bentuk tubuhnya agar kekal langsing.

Sebenarnya dari dahulu lagi saya suka memakai baju-baju yang mengikut tubuh badan. Memakai baju-baju ketat dapat memudahkan kita kesan kegemukan kita.

Dan bila kita pakai baju ketat, ia sekali gus membuatkan kita berdisiplin dalam pemakanan dan hanya memakan makanan dalam jumlah sedikit agar perut tidak nampak menggelebeh.

Advertisement

Kalau difikirkan, memang ada benarnya kata Rozita. Kalau baju dah tak muat tu, maknanya kena berdietlah tu kan?

Dia juga berkata yang dia hanya mengehadkan amaun makanan yang dimakan, bukan jenisnya. Menurut Rozita juga, dia tidak begitu gemar mengikut trend fesyen.

Memang saya tak ikut trend kerana ada jenis-jenis fesyen yang tidak bersesuaian dengan diri saya.

Seperti sekarang, ramai yang menyukai baju jenis ‘peplum’ tetapi bukan saya kerana ia langsung tidak bersesuaian dengan diri saya yang memiliki badan pendek tetapi kaki yang panjang.

Bagi saya, tidak perlu nak terlalu mengikut trend sehingga menjejaskan penampilan diri.

Advertisement

Patutlah badan Rozita atau lebih mesra dikenali sebagai Cik Ta kekal meletop dan bergetah kan. Bolehlah kita semua ikut caranya pakai baju ketat untuk jaga badan, tapi dalam rumah sajalah. Kalau keluar pakai baju patuh-syariah untuk hasil yang lebih sopan dan manis. Kan?

aircond murah

P.S: Mesti anda “hot” tengok gambar kemantapan badan Rozita Che Wan kan? Kurangkan kepanasan anda dengan memasang aircond di dalam rumah. Memang harga terbaik dan termurah di Malaysia. Tukang pasang pun pakar dan profesional. LIKE Facebook Aircond Murah Malaysia untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan.

Advertisement
January 21st, 2009

Amazingly beautiful Malaysia celebritiy, Rozita Che Wan dressed up in a wedding dress. She looks charming, elegant and most importantly beautiful.

More pictures of Rozita Che Wan while wearing wedding dress by reading the full article.

Advertisement

Advertisement

Advertisement