Written by serenity | October 20th, 2015

Adik-beradik Rozita Che Wan semuanya lawa-lawa. Baru-baru ini Rozita atau mesra dikenali sebagai Che Ta telah memuat naik gambar adik-beradik perempuannya ketika berkumpul di sebuah restoran.


 photo 11349273_101466843548527_843596224_n.jpg
Okay. Dari kiri, Rubytah, Rahimah, Raudhah, Rozita dan Rohaiza. Untuk pertemuan mereka ini, masing-masing mengenakan busana kasual rona hitam.

Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar The Assemble.

Jom bersama-sama kami menyelusuri keindahan seni dan budaya orang asli dan pribumi dari Malaysia dan negara-negara…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 13 October 2015


 photo 12142642_992123660810834_1267779588_n.jpg
 photo 12142421_542924259198436_1724153825_n.jpg
 photo 12142007_502089403282672_1724914567_n.jpg
 photo 12141889_151647185187917_1011976671_n.jpg
 photo 12081150_1604985593098110_387641142_n.jpg
 photo 12081134_848098121964892_1974342343_n.jpg
 photo 12081128_515650185266634_226832733_n.jpg
 photo 12107500_1501375400163694_1385835744_n.jpg
 photo 12135405_1506535789639033_1270215317_n.jpg

 photo 12142570_913167788721169_520268745_n.jpg
 photo 12145521_1069739406403712_1904640_n.jpg
 photo 12141946_929175153829576_873622067_n.jpg
 photo 12142537_730073813791667_47903493_n.jpg
 photo 12070620_1659437537637077_1277609467_n.jpg
 photo 12071248_1647470828804104_633998148_n.jpg
 photo 12141902_1637531913195087_2072803001_n.jpg
 photo 12132698_795166683939185_1071611488_n.jpg
 photo 12145094_521291454702206_767468477_n.jpg
 photo 12132751_326465277477146_1765279225_n.jpg
 photo 12063170_558330610984699_233947251_n.jpg

65 responses to (21 GAMBAR)Adik Beradik Che Ta Yang Hot Dan Menawan

  1. LittleApple says:

    Ku pikir alien tadi. Rupanya manusia. Bonggol rambut dah serupanya kepala alien daaaaa. Muhasabah diri

  2. awesome says:

    yang mengutuk mencaci ni lebih BURUK perangainya dari Che Ta….muhasabah diri…..banyak pulak pengikutnya yang like makin banyak la dosa nya…maka banyak pulak pahala free Che Ta dapat….kebanyakkannya mengutuk bukan menegur…sbb DENGKI! ..apa yang diluahkan tersirat seribu satu kebencian..kedengkian….hasad kesumat…..Islam x ajar menegur dengan mencaci dan menghina…UOLS x wat dosa ke?

  3. ayu says:

    semua mcm nenek ngondrong terutama ayu rodahhh hahahahah byeeee

  4. Nookkkkkkkkkkkk says:

    che ta. MAKE UP TEBAI PUN MUKA TETAP NAMPAK TUOOOOOOOO. HAHAHA terimalah kenyataan oi

  5. Guli Aji says:

    Bakal muslimah model ke nii..hehe. Yg tgh pkai spec ngan jeans tampal tu paling tak tahannn..haha.kelas ko jah..

  6. Anonymous says:

    Jaja paling cantik and sweet

  7. Madam cun says:

    Arab perglih..huhuhu