February 11th, 2020

Hari Kekasih/ Valentine’s Day akan tiba beberapa hari sahaja lagi iaitu pada 14 Februari ini. Ha, anda yang mempunyai someone special tue, dah ada ke hadiah nak berikan kepada si dia yang tercinta? Jangan last minute baru sibuk nak pergi cari hadiah. Kalau anda blur tak tahu nak beli apa, jangan risau kami ada satu idea yang PERFECT untuk dikongsikan.

Hadiah TERBAIK sama ada untuk girlfriend atau boyfriend anda tak lain tak bukan ialah sebuah smartphone. Confirm si dia akan terharu dan bertambah menyayangi anda, lebih-lebih lagi jika anda menghadiahkannya sebuah HUAWEI nova 7i yang hadir dengan 3 pilihan warna memikat iaitu Sakura Pink, Black dan Crush Green.

huawei nova7i

Dengan harga cuma RM1,099, HUAWEI nova 7i ini boleh ditempah bermula 14 Februari sehingga 21 Februari ini. Siap ada hadiah PERCUMA HUAWEI Band 4 lagi dengan setiap pembelian. Pasti si dia akan melonjak keriangan sambil melaungkan “I LOVE YOU” apabila menerima hadiah awesome ini.

huawei nova 7i

Ok jom kita tengok ciri-ciri HUAWEI nova 7i yang menjadikannya sebagai satu hadiah yang SEMPURNA bersempena Hari Kekasih yang bakal tiba:-

Promosi Hari Kekasih HUAWEI

1. Plan ansuran untuk HUAWEI nova 7i, serendah RM4.87/sehari

huawei together 2020

Sekiranya bajet anda kurang mencukupi untuk membayar penuh RM1,099 untuk HUAWEI nova 7i, jangan risau sebab HUAWEI turut menawarkan plan ansuran yang sangat-sangat mampu milik. Anda boleh hadiahkan smartphone ini kepada kekasih tercinta dengan bayaran serendah RM4.87/sehari. Makan tengah hari pun lagi mahal. Sekali sekala berkorban untuk si dia apa salahnya kan? Maklumat lanjut di sini.

2. Flash Deals Serendah RM2.14, Stok Adalah Terhad

huawei flash deals

Ha, bersempena Hari Kekasih ini juga, HUAWEI menawarkan flash deals yang sangat-sangat awesome. Mana taknya, smartphone seperti HUAWEI Mate 30, P30 Pro dan macam-macam lagi boleh menjadi milik anda dengan harga serendah RM2.14. Perlu diingatkan bahawa stok untuk promosi ini adalah amat-amat terhad. Jadi siapa cepat, dia yang dapat. Tunggu apa lagi? Klik link ini

3. Peluang bercuti ke Maldives

huawei nova 7i maldives

Inilah peluang terbaik untuk anda membuatkan si dia jatuh cinta sekali lagi dengan memberikan hadiah yang pastinya membuatkan dia tersenyum lebar. Lagi best, ada peluang untuk memenangi 3 voucher bercuti ke Maldives yang bernilai sehingga RM36,000. Cuma perlu ikuti langkah-langkah di atas sahaja dan tunggu pengumuman pemenangan pada 14 Mac 2020. Mana tahu ada rezeki anda kan?Bolehlah bercuti dengan si dia dan ambil gambar sebanyak mungkin dengan smartphone HUAWEI nova 7i.

Ok jom kita tengok ciri-ciri HUAWEI nova 7i yang menjadikannya sebagai satu hadiah yang SEMPURNA bersempena Hari Kekasih yang bakal tiba:-

Bateri 4200mAh & 40W HUAWEI SuperCharge

Dikuasakan dengan bateri sebesar 4200mAH, hanya 30 minit sahaja diperlukan untuk mengecas bateri HUAWEI nova 7i sehingga 70%. Ini kerana smartphone ini hadir dengan teknologi pengecasan pantas 40W HUAWEI SuperCharge yang diiktiraf selamat oleh TÜV Rheinland.

Advanced AI Algorithm Untuk Kesan Kecantikan Yang Lebih Bagus

Sistem AI ini mengukur bentuk muka anda berdasarkan jutaan gambar dan secara automatik memberikan solusi kecantikan yang optimal kepada pengguna. Ini semua dilakukan secara real time oleh algorithm jaringan wajah neural.

Mengesan Postur Badan

Senang cakap, AI Algorithm ini berfungsi seperti satu pasukan kecantikan professional yang memberikan servis dari makeup, penggayaan dan sebagainya untuk membantu para pengguna tampil lebih menarik dan awesome.

Super Night Mode untuk Selfies

Dilengkapi dengan kamera hadapan 16MP dengan 1?m pixel, HUAWEI nova 7i mempunyai teknologi 4-in-1 Light Fusion yang membolehkan ia mencapai tahap sensitivity sehingga 2?m pixel. Ini bermakna lebih banyak cahaya boleh memasuki sensor sekaligus menyerlahkan lebih butiran walaupun kekurangan sumber cahaya.

Rekaan CMF yang trendy

HUAWEI nova 7i menampilkan rekaan CMF yang anggun dan premium. Bahagian belakangnya diliputi dengan satu filem nipis yang kemudiannya digunakan oleh HUAWEI untuk menambah warna memukau, tekstur silau, kemasan metalik dan lapisan perlindungan untuk kesan gradient yang bersilau.

huawei nova7i

Paling menarik, HUAWEI nova 7i hadir dengan 3 pilihan warna yang bersesuaian untuk semua jenis pengguna tanpa mengira usia dan jantina.

huawei nova7i

Kalau anda seorang yang jenis sukakan benda klasik, warna hitam adalah pilihan paling tepat. Dan sekiranya anda seorang yang sukakan sesuatu yang baru dan berbeza, warna Crushy Green akan menyerlahkan kelainan anda.

huawei nova7i

Pengalaman Penggunaan Yang Lancar Dengan Prestasi Awesome

Sekiranya pasangan anda seorang kaki main game, jangan risau kerana HUAWEI nova 7i dijana dengan Kirin 810 yang merupakan antara chipset 7nm terbaik dunia. Malah smartphone ini menggunakan HUAWEI’s Da Vinci NPU architecture untuk menambahbaik prestasi AI nya bagi pemprosesan gambar.

MEETime-Panggilan Telefon Berkualiti Tinggi

Lepaskan rindu di dada dengan menelefon si dia yang tercinta menggunakan MEETime, panggilan video 1080p yang mempunyai kualiti imej berkualiti tinggi dengan penggunaan data Internet rendah. Malam-malam sebelum tidur bolehlah tatap wajah si dia puas-puas dengan aplikasi ini.

Jualan Rasmi HUAWEI nova 7i bermula 22 Februari

Kami sempat membuat senarai produk-produk terbaru HUAWEI yang akan dilancarkan di pasaran bermula 14 Februari ini


1. HUAWEI Nova 5T dengan warna baru Crush Green cuma RM1,399

2. HUAWEI Freebud 3 berwarna merah pada harga RM679

3. Watch GT 42mm warna Rose Gold, harga RM899

4.RM699 HUAWEI Y7p (sesuai dijadikan telefon kedua)

5. RM2,299 MateBook D 15 Versi Baharu?8GB + 256GB?

Sekiranya anda terlepas peluang untuk membeli HUAWEI nova 7i bersempena promosi Hari Kekasih ini, jangan risau sebab ia akan dijual secara rasmi bermula 22 Februari 2020 dengan harga RM1,099. Kalau anda pre-prder sekarang, boleh dapat HUAWEI free Band 4 secara PERCUMA (selagi stok masih ada). Selain itu, produk-produk baru yang di atas akan mula dijual pada 14 Februari ini.

Jadi memang ada banyak pilihan untuk dijadikan hadiah untuk kekasih tercinta. Pilih je mana satu yang sesuai dengan bajet dan citarasa anda. Beli sekarang sebab tawaran sebegini hanya datang setahun sekali sahaja. Maklumat lanjut tentang promosi Hari Kekasih HUAWEI ini sila layari laman rasmi Huawei .

July 1st, 2019

Bila berbicara tentang telefon pintar HUAWEI, tidak pernah mengecewakan daripada segi kualiti dan teknologi. Memang sangat mantap dan ‘up to date’, memikat hati pengguna. Tidak hairanlah apabila syarikat telekomunikasi terbesar China ini memperoleh peningkatan jualan.

Mahu pelanggan mereka terus tersenyum gembira dan mendengar suara pengguna, HUAWEI telah melancarkan beberapa kejutan istimewa. Lebih banyak tawaran dan ganjaran menarik!

 

Jaminan 2 Tahun Secara Percuma

Sebenarnya ada pengguna merasakan jaminan setahun tidak mencukupi. Takut juga kalau telefon buat hal selepas tamat tempoh jaminan setahun itu. Niat dalam hati nak juga lanjutkan jaminan tapi kena keluar duit lagi. Memang pening kan?

Tapi, jangan risau, HUAWEI kini menawarkan jaminan selama dua tahun secara percuma. Tidak perlu bayar satu sen pun, anda boleh tarik nafas lega dan relaks sahaja.

Tempoh lanjutan jaminan hebat ini hanya untuk keluaran siri HUAWEI P30, HUAWEI Mate 20, HUAWEI nova 4 , HUAWEI nova 3i  dan juga siri tablet HUAWEI MediaPad M5 dan M5 Pro dari 1 Julai hingga 30 September sahaja. Untuk menuntut jaminan dua tahun, pengguna perlu mengaktifkannya menerusi aplikasi HiCare.

Tawaran Harga Berbaloi Untuk

P30, P30 Pro (8Gb+ 256GB) &

nova 3i

Hampir setiap bulan pastinya ada model telefon pintar terbaru yang dilancarkan di pasaran. Tapi paling tidak seronok, bila tengok harganya yang ada kalanya terlalu mahal diluar kemampuan.

Oleh itu, HUAWEI menawarkan tawaran harga istimewa dan berbaloi untuk tiga siri telefon pintarnya yang paling laris dengan spesifikasi tinggi dan lebih canggih.

 

HUAWEI P30 & P30 Pro

Inovasi HUAWEI SuperSpectrum Sensor dan SuperZoom Lens antara terbaik bagi Huawei P30 Series. Umum mengetahui, HUAWEI P30 dan P30 Pro boleh merakam pelbagai gambar ibarat jurugambar profesional. Hasilnya memang menarik.

Harga terkini : HUAWEi P30 (RM2,299) HUAWEI P30 Pro (RM3,399)

 

HUAWEI nova 3i

HUAWEI nova 3i adalah peranti kelas pertengahan dengan kualiti premium. Berkualtiti tinggi, tahan lasak dengan teknologi yang canggih. Berbaloi untuk anda milikinya.

Harga terkini : RM799

Sistem Operasi EMUI 9.1 Terbaru

Membawakan satu lagi ciri hebat, HUAWEI sentiasa memastikan pelanggannya melalui pengalaman terbaik. Terkini, mereka telah mengumumkan kemas kini sistem operasi EMUI 9.1 yang akan mengubah gaya hidup anda.

GPU Turbo 3.0

Kemaskini GPU Turbo 3 menjanjikan kepantasan, ketahanan dan kelancaran ketika anda bermain game seperti PUBG, Mobile Legend, Act of Valor dan sebagainya. Senarai game yang dipertingkatkan kualitinya di dalam EMUI 9.1 ini dinaikkan dari 6 kepada 25 jenis permainan antarabangsa.

Lepas ini, bolehlah layan game dengan lebih lancar untuk dapatkan Winner Winner Chicken Dinner.

Antara ciri baru lain yang disediakan termasuklah sistem fail baru EROFS dan pengguna kini boleh menetapkan video sebagai nada dering panggilan.

Antara Pencapaian Gempak

HUAWEI

10 Juta Unit HUAWEI P30 Terjual Dalam Masa 85 Hari

Baru sahaja dilancarkan beberapa bulan lalu, siri HUAWEI P30 telah berjaya mencapai sebanyak 10 juta jualan hanya dalam tempoh 85 hari sahaja. Mengatasi rekod lebih awal berbanding penjualan HUAWEI P20 sebelum ini.

Bukan itu sahaja, HUAWEI sekali lagi mencipta kejayaan luar biasa dan telah berjaya menghantar sebanyak 100 juta peranti keluaran mereka ke seluruh dunia.

 

HUAWEI Watch GT

Tidak fokus kepada telefon pintar semata-mata, HUAWEI turut memperkenalkan jam pintar, HUAWEI Watch GT yang dilancarkan pada Oktober tahun lalu.

Ia mendapat sambutan hangat dan menjadikannya model paling popular keluaran HUAWEI dan berjaya mencatat rekod jualan lebih 2 juta unit di seluruh dunia.

Antara yang memikat hati pelanggan adalah ketahanan baterinya. Dilengkapi dengan sistem operasi Lite OS yang direka sendiri oleh HUAWEI, bateri jam pintar ini mampu bertahan selama 2 minggu sebelum pengecasan seterusnya.

Anugerah Telefon Pintar Terbaik European

Hardware Award

Mencatat kejayaan cemerlang lagi, HUAWEI P30 Pro telah menerima penghargaan sebagai telefon pintar terbaik di European Hardware Award. Teknologi kamera SuperSpectrum dan SuperZoom mendapat pujian daripada lebih 100 editor teknologi sebagai inovasi terbaik dan paling mengagumkan.

Macam mana? Hebatkan promosi istimewa daripada HUAWEI. Untuk makluman, pembelian telefon pintar boleh dilakukan menerusi online di https://shop.huawei.com/my/

Tawaran harga runtuh ini bermula dari 1 Julai sehingga 8 Julai sahaja.

Apa tunggu lagi? Jom dapatkan telefon pintar HUAWEI sebelum promosi berakhir! Maklumat lanjut sila layari laman web rasmi HUAWEI dan juga Facebook HUAWEI Malaysia.