January 14th, 2010

majlis rahsia azwan ali

Kalau dah namanya Azwan Ali, mesti tak lari dari propaganda. Tapi bijak jugak si Azwan Ali nie buat marketing. Kononnya nak mengumumkan sesuatu yang penting di majlis penuh rahsianya semalam. Habis semua orang ingat dia nak kawin dah. Nak bersanding dengan bakal bini. Tapi rupa-rupanya cuma melancarkan produk losyen serai Hijau. Arghhh ~~ Stress kami dibuatnya. Apa kejadahnya nie?

Cuba baca sikit apa Azwan Ali nie tulis:-

[note]Mesej saya, itu masalah orang Malaysia yang majoritinya suka menggelabah dan panik..lainlah kalau saya berkata pada 13 Januari ini akan bernikah. Barulah, orang boleh kata saya penipu.[/note]

Panas hati tue tetap panas tapi kami tabik dengan teknik marketing Azwan Ali. Propa kena ada barulah senang nak berjaya. Kena wat cerita panas sikit baru ramai artis-artis dan wartawan-wartawan datang. Kalau diadah bagitau awal-awal dia nak lancarkan produk Serai Hijau, rasanya tak ramai yang akan datang. Sebab tue dia propa kononnya ada “persandingan” gitu bagai. Memang bijak!!!

Tahniah jugak kepada Azwan Ali sebab terpilih menjadi blogger untuk Project Alpha Musim Ke 2. Semalam Jojo Struys dan RedMummy dah pun interview Azwan Ali. Bak kata RedMummy, Azwan Ali nie memang mulut puaka. Seronok la Kak Red dan Azwan Ali dapat sembur sesama sendiri semalam. Tunggu jer nanti kemunculan si Azwan Ali ni nanti.

Lagi gambar sekitar majlis penuh rahsia Azwan Ali dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Cerita sepenuhnya boleh dibaca di Mstar. Kalau nak tengok gambar-gambar behind the scene untuk Projek Alpha Musim Ke 2, boleh baca di blog KakRed.

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali