December 7th, 2012

Pejam celik pejam celik, sudah 7 bulan Memey Suhaiza hamil hasil perkongsian hidup dengan Norman Hakim. Dijadualkan akan melahirkan anak sulung pada Februari depan, Norman dan Memey ternyata teruja apabila mengetahui jantina anak di dalam kandungannya.

anak lelaki norman memey

Bakal melahirkan anak lelaki, Memey memberitahu yang suaminya amat teruja dengan berita tersebut. Kata Memey kepada Mstar Online:-

Abang Norman adalah insan paling teruja sekali apabila doktor memberitahu kami bakal mendapat anak lelaki selain anak-anak yang tidak sabar untuk bertemu dengan adik baru mereka.

Memey dan Norman telah bersiap sedia daripada segi perancangan dengan memilih Hospital Kohilal, Taman Melawati sebagai tempat kelahiran anaknya. Semoga segala persiapan akan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan urusan ketika kelahiran kelak.

P/S : Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang! SEGERA KERANA SEAT SEMAKIN BERKURANGAN.

May 25th, 2012

Lama tak mendengar cerita tentang Memey Suhaiza. Selepas perkahwinannya dengan Norman, sudah tidak ada kisah-kisah yang kurang enak didengar. Namun sudah pasti ramai yang tertanya-tanya bilakah pasangan bahagia ini akan menimang cahaya mata. Walaupun anak itu rezeki di tangan Tuhan, namun doktor mengesahkan yang Memey perlu berehat sekiranya dia mahu hamil.

memey norman

Abang Nara pun pernah dengar orang tua-tua berkata yang kalau sibuk sangat bekerja ditambah pula dengan stress, memang sukar sikit untuk menjadi bagi sesetengah orang. Kemungkinan besar Memey adalah sesetengah orang itu. Memey yang ditemui semasa majlis sambutan Hari Ibu di Rafflesia berkata:-

Alhamdulilah, sejak berkahwin rezeki saya murah dan saya tidak berhenti memenuhi tawaran berlakon. Oleh itu, sejak berkahwin kami kurang ada masa bersama disebabkan masing-masing sibuk dengan kerja. Saya akui memang tidak cukup rehat. Cuma minggu lalu sahaja saya dapat berehat selama dua minggu. Itu pun selama bercuti, saya ikut Norman pula pergi bekerja. Justeru, mungkin kerana kesibukan itu, saya sukar untuk hamil kerana menurut doktor, saya perlu banyak berehat dan tenangkan fikiran.

Ketika Memey berehat cuti 2 minggu, suaminya Norman telah meminta supaya Memey berhenti berlakon dan fokus menjadi pembantu peribadinya. Abang Nara rasa itu cadangan yang agak molek jugak. Kalau jadi pembantu peribadi, boleh luangkan masa bersama lebih banyak sedikit. Abang Nara pasti Norman pun sudah tidak sabar-sabar untuk menjadi ayah sekali lagi. Tak gitu? Kredit info Portal Murai.

October 5th, 2011

Minggu lepas menyaksikan berakhirnya sebuah majlis perkahwinan yang digembar-gemburkan sebagai wedding of the year di mana Norman dan Memey akhirnya telah disatukan menjadi suami isteri. Menariknya majalah Media Hiburan berjaya mendapatkan maklum balas tentang cahaya mata yang mahu ditimang oleh pasangan pengantin baru ini.

norman dan memey

Mungkin naluri keibuan Memey sudah diasah sepanjang bersama dengan anak tirinya, Memey dan Norman sepakat untuk menimang 4 cahaya mata.  Memey pun muda lagi dan rasanya tak ada masalah untuk mencapai target yang ditetapkan. Norman kenalah bekerja keras sikit. Hehehe.

Sama-sama kita doakan agar hajat mereka berdua termakbul sekaligus meramaikan lagi umat Islam di muka bumi ini.

September 29th, 2011

Abang Nara tak pandai sangat seni dunia fesyen nie tapi gaun perkahwinan Vera Wang untuk Memey di atas nampak agak cantik. Namun menurut kata-kata Chef Wan di Facebooknya, gaun tersebut tidaklah secantik dan segah yang digembar-gemburkan.

memey norman

Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun.Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan.Wedding gown rm500,000 by Vera Wang tu i gelak sungguh mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine depan memey tu yg i wasnt impressed at all likewise her veil mcm beli di globe silkstore! Ala di taja esok pulang la balik.So my honest opinion i really dont know what the fuss about this 12miilion sponsorship is all about.

Lagi beberapa keping gambar majlis perkahwinan Norman dan Memey tajaan Rafflesia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar ehsan Fariza Saidin & Cipot Redz

memey norman
memey norman
memey norman
memey norman
memey norman
memey normanmemey normanmemey normanmemey norman
memey norman