January 19th, 2012

Ingatkan Abby Abadi seorang sahaja kena sihir, rupa-rupanya ayahanda kita, Awie pun terkena buatan orang. Di dalam Harian Metro hari ini, Awie mendakwa dia terkena santau tuju-tuju. Agak teruk jugak santau yang dikenakan kerana Awie muntah bulu ayam dan jarum ketika mendapatkan rawatan dengan seorang bomoh di Perak.

awie disantau

Kata Awie:-

Usaha saya menjalani perubatan moden tidak memberi jawapan yang memuaskan, lalu atas saran beberapa rakan, saya mencuba beberapa kaedah perubatan tradisional. Ketika menjalani rawatan bersama seorang pengamal perubatan tradisional di Tapah, Perak, baru-baru ini, saya tergamam apabila beberapa bulu ayam dan jarum halus keluar dari tubuh saya. Saya dimaklumkan ia angkara buatan orang yang tidak puas hati dengan saya. Sebelum ini saya tidak percaya sangat perkara mistik, namun saya yakin kewujudan syaitan.

Fuh. Seram jugak cerita Awie nie. Kira tahap hebat jugaklah orang yang menghantar santau ini. Sampai termuntah bulu ayam dan jarum. Sebelum mendapatkan rawatan tradisional, Awie telah pun pergi buat check up di hospital. Namun doktor hanya memaklumkan yang Awie memiliki batuk biasa. Siap buat x-ray lagi untuk mengenal pasti punca penyakit batuk-batuk tetapi pihak hospital masih gagal mengesan. Seram kan?

Apa pun harap Awie tabah dengan dugaan ini. Teruskan berubat secara tradisional. Jaga kesihatan elok-elok sebab tanpa suara yang mantap itu, siapalah Awie. Untuk makluman, Abang Nara memang suka bebenar dengan suara Awie. Sangat lain daripada yang lain. Pendek kata memang suara legend!!!

P.S: Anda pengguna iPad, iPhone atau iPod? Selalu stress sebab bateri habis akibat terperangkap dalam kesesakan jalan raya? Jangan stress lagi kerana kini MilkADeal menawarkan car charger semurah RM29 (harga sebenar RM68)

ipad2

Dengan RM29 anda akan dapat 1 dual USB car charger, 1 kabel dan free delivery di Semenanjung Malaysia. Mana nak dapat benda canggih semurah ini kan? Beli hari ini jugak di laman web MilkADeal dengan hanya RM29 sahaja.

December 21st, 2011

Ingat lagi tak dengan entri Abang Nara pasal buku My 1st Year? Ramai yang tanya di mana boleh beli buku tersebut dan hari ini Abang Nara ada berita baik untuk anda semua. MilkADeal kini membawakan buku ini dengan harga yang sangat menarik sekali. Hanya RM37.50  (harga asal RM49.95).

buku my 1st year

Murah kan? Dah 139 orang yang membeli buku ini. Dapatkan senaskhah untuk anda di laman web MilkADeal sekarang jugak.

December 12th, 2011

Hohoho. Orang kata kalau dah nak jadi ayah, semua benda yang ada kaitan dengan baby akan dibeli. Stroller, baby court, baju semuanya Abang Nara dah beli. Dan hari ini, Abang Nara terbeli buku All About My 1st Year. Sangat cantik ok ~~

my1styear

Cute kan?  Daripada di dalam kandungan sehinggalah kelahiran, kualiti buku All About My 1st Year sangat mengkagumkan. Kulit depan hard cover, kertas yang digunakan pun sangat berkualiti dan paling penting, hiasan di dalam buku (karikatur, tulisan, bentuk) semuanya sangat-sangat refreshing.

my1styear

Paling menarik setiap page yang ada di dalam buku ini memang boleh digunakan sepenuhnya sebelum kelahiran sehinggalah baby Abang Nara nanti berusia 1 tahun. Daripada dalam kandungan, hari kelahiran, kenduri aqiqah nanti dan macam-macam lagilah. Paling penting ada banyak tempat nak letak gambar baby Abang Nara yang cute mute tue.

my1styear
Antara page-page yang ada di dalam buku All About My 1st year ini:-

my1styear

my1styear

my1styear

Dan kalau ada kawan-kawan anda yang sedang mengandung, buku ini memang hadiah yang paling sesuai untuk mereka. Abang Nara pun pasti akan happy kalau dapat buku secantik ini sebagai hadiah.

my1styear

Nanti Abang Nara bagitau anda semua macam mana nak beli buku ini. Dengar cerita nanti akan ada special price menerusi website MilkADeal. Korang tunggu nanti Abang Nara akan update.

P.S: Wife Abang Nara daripada tengah hari tadi sampai sekarang tengah dengan khusyuknya membelek buku All About My 1st Year nie. Suka benar dia.

September 5th, 2011

Terkejut beruk Abang Nara tengok tawaran 95% diskaun daripada Beauty Century Facial menerusi MilkADeal ini. Harga asal untuk treatment ini ialah RM570. Namun menerusi tawaran ini, harga RM570 jatuh sehingga RM29.90. Inilah masanya untuk anda mendapatkan wajah yang cantik berseri ketika pergi open house Hari Raya.

treatment

Anda akan dapat First Trial Essential Element Facial + Collagen Eye Treatment + Free 1 Trendy Handbag & 1 Trace Element Serum worth RM233 at Beauty Century Face & Body Design dengan hanya RM29.90 sahaja. Mana nak dapat wei. Cuba tengok kesan sebelum dan selepas pergi treatment nie kat bawha.

treatment

Takkan korang taknak kot nampak muda berpuluh-puluh tahun macam makcik di atas? Pergi beli offer ini sekarang juga di MilkADeal.