February 24th, 2013

Tahukah anda apa persamaan Natasha Hudson dan Irma Hasmie? Kedua-duanya telah berhijrah ke arah memakai tudung tidak berapa lama dahulu dan kedua-duanya kini sedang hamil hasil perkahwinan mereka.

natasha dan lisa
Memang jelas terpancar sinar keibuan di wajah mereka berdua apabila menghiasi muka depan majalah LISA keluaran Mac 2013. Pasti kedua-duanya tidak sabar untuk bergelar ibu terutamanya Irma Hasmie yang bakal melahirkan anak sulungnya. Abang Nara yakin peminat Irma sentiasa mendoakan agar Irma sihat sejahtera sepanjang kehamilannya.
natasha dan lisaAbang Nara sebenarnya tak sabar untuk melihat kecomelan anak Irma Hasmie kelak. Kalau lelaki, pasti sekacak ayahnya. Apa pun jangan lupa dapatkan majalah LISA di kedai buku berhampiran anda untuk mengetahui perkembangan terkini Irma Hasmie dan Natasha Hudson.
natasha dan lisaP.S: Tercari-cari rahsia untuk tampil menawan dengan mudah dan berkesan? Cubalah Bedak Arab Kokuryu sekarang jugak. Tak perlu pakai make up lagi selepas anda menggunakannya. LIKE Facebook CantikNara atau email ke [email protected] untuk info lanjut.

November 5th, 2012

Abang Nara daripada dulu lagi tertanya-tanya apakah rahsia awet muda si cantik manis Nora Danish ini. Dari dulu sampai sekarang, muka maintain sama je. Tak dimamah dek usia. Masih comel seperti budak sekolah. Agak-agaknya apakah amalan rahsia yang diamalkan oleh Nora Danish ye?

lisa nora danish

Nora Danish tampak ranggi dan remaja dengan gaya ceria untuk muka depan majalah Lisa. Abang Nara suka sangat-sangat. Almaklumlah sebelum ini Nora selalu bergaya dengan gaya wanita matang. Sekali sekala tampil dengan gaya muda apa salahnya kan?

lisa nora danish

Jangan lupa dapatkan majalah Lisa keluaran terbaru di kedai buku berhampiran anda. Pastinya banyak cerita menarik yang telah Nora Danish kongsikan di dalamnya. Sila bersegera sebelum kehabisan stok.

tudung

P.S: Gyeah ~~~ Comel sangat tudung untuk si kecil ini. Pasti anak perempuan anda pun akan bertambah cute dengan gaya tudung sebegini. Dapatkannya sekarang jugak di Gudang.MY.

October 2nd, 2012

Ramai yang menyatakan Wawa Zainal bakal menggantikan Lisa Surihani sebagai “Malaysia Sweetheart”. Bakal terjadi atau tidak, itu terpulang kepada peminat-peminat hiburan Malaysia. Daripada segi pakej, memang Wawa ada ciri-ciri untuk menakluk dunia hiburan Malaysia suatu hari nanti.

wawa zainal

Kepada peminat Wawa Zainal, jangan lupa dapatkan majalah Lisa keluaran bulan Oktober 2012. Si kecil molek ini tampil menghiasi muka depan dan berkongsi kisah-kisah menariknya bersama editor Lisa. Agaknya siapa yang membenci Wawa? Dapatkan majalah Lisa sekarang juga untuk mendapatkan jawapan bagi persoalan ini.

September 20th, 2012

Salah satu cita-cita Abang Nara ialah ingin menghiasi muka depan mana-mana majalah. Bukan apa, jeles jugak melihat wajah-wajah selebriti tempatan dihias dengan konsep tertentu dan kelihatan sangat menawan. Yang terbaru, majalah Lisa menampilkan Dato’ Siti Nurhaliza sebagai cover untuk keluaran terbarunya.

siti lisa

Dato’ Siti yang sememangnya sudah cantik bertambah cantik dibuatnya. Abang Nara suka dengan teknik make up yang digunakan. Menyerlahkan lagi keremajaan wajah Dato’ Siti. Kalau anda nak tahu apa yang dikongsikan oleh Dato’ Siti kali ini, kenalah beli majalah Lisa di kedai buku berhampiran anda.
edz

P.S: Memakai maxi dress merupakan salah satu cara menampakkan seseorang wanita lebih tinggi dan cantik. Shopping maxi dress di EDZ hari ini, pelbagai design dan potongan yang sesuai untuk hijabista. Penghantaran poslaju percuma ke seluruh Malaysia. More info sila ke laman web EDZ.