September 20th, 2012

Salah satu cita-cita Abang Nara ialah ingin menghiasi muka depan mana-mana majalah. Bukan apa, jeles jugak melihat wajah-wajah selebriti tempatan dihias dengan konsep tertentu dan kelihatan sangat menawan. Yang terbaru, majalah Lisa menampilkan Dato’ Siti Nurhaliza sebagai cover untuk keluaran terbarunya.

siti lisa

Dato’ Siti yang sememangnya sudah cantik bertambah cantik dibuatnya. Abang Nara suka dengan teknik make up yang digunakan. Menyerlahkan lagi keremajaan wajah Dato’ Siti. Kalau anda nak tahu apa yang dikongsikan oleh Dato’ Siti kali ini, kenalah beli majalah Lisa di kedai buku berhampiran anda.
edz

P.S: Memakai maxi dress merupakan salah satu cara menampakkan seseorang wanita lebih tinggi dan cantik. Shopping maxi dress di EDZ hari ini, pelbagai design dan potongan yang sesuai untuk hijabista. Penghantaran poslaju percuma ke seluruh Malaysia. More info sila ke laman web EDZ.


152 responses to “Siti Nurhaliza Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Terbaru”

  1. entah la says:

    aku mls nak kutuk2 makcik nie…cm aku nak tau sgt2 apa rahsia kulit muka dia semakin gebu…idung dia nampak semakin cantik bertiang…selain pakai brgan dia tu dia ada bt apa2 ke…aku bkn la fans dia tp bab2 kulit nie aku sk gak nak mencuba…tp tak pernah pun beli simplyct…

  2. ustazahAbbyAbadi says:

    sedap sangat mengata Siti,korang yang miskin,hodoh,buruk jgn nk ngutuk sangatlah,artis laen yg lagi teruk npe xkutok??die tu kaye,korang??aku rse muke korang mcm pantat ork,pergi lah tengok mende bini korang takpon laki korang buat mende,silap2 ade pompuan or laki lain,Siti makin kaye,korang makin berdosa,,Biarlah pompuan kampung,sekurang-kurangnye die pakai HERMES,LV,PRADA,YSL,COACH,LABOUTIN,VERSACE,korang??haha,pikirlah sendiri

Loading...