May 24th, 2013

Yeah ~~ Berita baik buat Mahali Jasuli terutamanya dan lelaki-lelaki di luar sana yang meminati Tasha Shilla amnya. Si gadis manis ini sudah melafazkan kesediaannya untuk bergelar seorang isteri. Adakah anda sudah bersedia untuk masuk meminang?

tasha shilla

Siapa yang taknak jadikan Tasha Shilla sebagai isteri kan? Dahlah cantik, bekerjaya dan comel pulak tue. Mesti ramai yang gembira dengan berita ini kan? Yang penting anda masih ada peluang kerana hubungan Tasha dengan Mahali hanya sekadar kawan. Kata Tasha Shilla kepada MalaysianDigest:-

Hubungan kami macam biasa, macam sebelum ni. Masih berkawan dan mengenali hati budi masing-masing. Sebenarnya saya masih buka pintu hati saya untuk mana-mana lelaki dengan syarat lelaki itu betul-betul ikhlas, serius dan dah bersedia dengan tanggungjawabnya untuk berkeluarga. Saya tak ada masa nak bercinta-cinta. Saya sekarang dah ready nak bergelar isteri

mahali

Malah Tasha mengakui yang dia berkawan dengan ramai orang dan melayan kawan-kawannya sama rata. Jadi ini bermakna anda ada peluang lagi untuk berkawan dan mendapat layanan special. Untung-untung terus dapat jadi suami Tasha Shilla. Kata Tasha Shilla:-

Bukan hanya dengan dia (Mahali) saja kawan lelaki saya. Saya kawan dengan ramai orang. Mungkin sebab ramai orang kenal dia. Bagi saya, saya layan kawan-kawan saya sama rata. Dia sebenarnya tak berapa selesa bila cerita-cerita hubungan kami dihebah-hebakan. Dia risau dan sedikit sebanyak menganggu fokusnya. Dia juga bimbang kalau nanti, katakan dia tidak mampu beraksi dengan baik di padang, orang akan salahkan saya pula dan menganggap kononnya hubungan kami membuatkan prestasinya menurun.

Apa-apa hal pun tahap respek Abang Nara terhadap Mahali semakin bertambah selepas membaca kata-kata Tasha Shilla di atas. Memang bagus si Mahali ini mementingkan karier bola sepaknya. Namun kalau memang dah ada hati kepada Tasha, Abang Nara nasihatkan cepat-cepatlah Mahali masuk meminang. Takut melepas kang!!!

April 11th, 2013

Selepas ber”sayang-sayang” di Twitter baru-baru ini, Tasha Shilla tampil menerusi suratkhabar Kosmo hari ini untuk menjelaskan hubungannya dengan pemain bola sepak, Mahali Jasuli. Pasti ramai yang tertanya-tanya kan?

tasha mahali

Menurut Tasha, Mahali adalah antara lelaki yang paling rapat dengan dirinya. Kata Tasha:-

Seperti apa yang disebut Mahali (kami dalam proses mengenali hati budi), saya juga akui memang kami sedang berkawan. Dia juga merupakan antara lelaki yang paling rapat kerana saya memang jenis suka berkawan. Hubungan rapat saya dengan dia tidak akan membuatkan hati sesiapa yang tersinggung kerana gosip dengan Datuk J sebelum ini adalah tidak benar.

tasha

Mengenai penggunaan perkataan “sayang”, Tasha memberitahu yang dia sememangnya menggunakan perkataan tersebut kepada peminatnya.

Memang di Twitter, saya akan panggil semua peminat-peminat dengan perkataan sayang. Itu tanda penghargaan saya kepada peminat. Mahali juga salah seorang peminat saya. Sebab itulah itu saya memanggil dia sebagai sayang. Saya memang menghargai dan gembira apabila mendapat tahu seorang pemain bola sepak berbakat seperti Mahali meminati lakonan saya

Abang Nara lepas ini nak cuba nasib bermain Twitter dengan Tasha Shilla pulak. Mana tahu dapat berbalas menggunakan kata ganti diri “sayang”. Mahu kena pelempang dengan bini Abang Nara kalau dia tahu. Hehehe. Semoga hubungan Tasha dan Mahali akan berkembang dan mana tahu, berkahwin satu hari kelak. Sama-sama kita doakan.

pama

P.S: Buat anda yang tidak berkesempatan untuk membeli majalah Pa&Ma di kedai buku, boleh membelinya secara online di Emall Karangkraf. Selepas pembelian dilakukan, anda boleh membacanya di smartphone atau iPad anda. Lebih murah, lebih mudah dan lebih pantas. Cubalah sekarang!!!

April 8th, 2013

Amboi romantiknya Mahali Jasuli dan Tasha Shilla ini. Nampak gaya macam dah couple pun ada jugak. Siap bersayang-sayang di Twitter lagi. Adakah mereka berdua sudah officially jadi pasangan kekasih? Hanya mereka yang tahu.

mahali dan tasha shila

Kalau tak silap Abang Nara status ini dibuat oleh Tasha Shilla ketika Mahali menjaringkan gol menentang JDT baru-baru ini. Pasti Mahali nampak lebih bersemangat apabila ada gadis secantik Tasha yang menyokong kerjayanya. Sebelum ini Tasha telah berkongsi gambar dirinya dan Mahali dengan caption “Happy birthday to u my baby big boy?????”.

mahali dan tasha shila

Patutlah semalam masa kat ABPBH wajah Tasha Shila nampak berseri-seri. Semoga hubungan mereka berdua akan ke fasa seterusnya. Bercinta bercinta jugak, prestasi tue kenalah jaga. Tak gitu? Hehehe.

P.S: Sejarah hidup Superman

April 1st, 2013

Amboi. Makin tinggi nampaknya saham pemain bola sepak negara kita di kalangan selebriti-selebriti wanita tempatan.. Abang Nara memang dah lama suka dengan cara permainan Mahali Jasuli. Gandingannya dengan Wan Zack di bahagian kanan memang hebat.

tasha shilla Dan apabila Mahali Jasuli memberitahu yang dirinya meminati Tasha Shila, dia telah dijemput ke majlis hari jadi Tasha sebagai tetamu istimewa. Bermula dengan pertemuan tersebut, hubungan Mahali dan Tasha semakin rapat menerusi SMS dan telefon.
mahali jasuli

Kata Mahali kepada Berita Minggu semalam:-

Kami pernah keluar pergi makan-makan dua tiga kali. Mula-mula kami pergi makan di Nandos, Shah Alam. Tasha bawa kawan-kawannya. Kemudian bila pergi makan malam di Pavilion, Kuala Lumpur, hanya kami berdua saja. Kalau tak silap pada awal Mac lalu.

tasha shilllaAmboi nampak macam sudah ada bibit-bibit cinta gitu. Tasha Shilla turut mengakui selesa berkawan dengan Mahali Jasuli. Kata Tasha:-

Saya selesa berkaan dengan dia. Saya meminati dia sebagai pemain bola sepak, dan dia pula minat saya sebagai pelakon. Bila ada masa lapang, kami berhubung menerusi Whatsapp, panggilan telefon atau SMS. Kami sedang mengenali hati budi masing-masing. Dia seorang yang ramah mesra, mengambil berat, romantik, kelakar, sopan santun dan ada sifat pemalu.

mahali jasuliAbang Nara pasti Mahali sekarang lebih bersemangat untuk memberi yang terbaik di dalam bola sepak apabila ada kawan seperti Tasha Shilla yang tidak putus-putus memberikan semangat. Kalau anda berdua bercinta pun ok jugak. Sama cantik sama padan. Cuma diharap Tasha Shilla tak ajak Mahali pergi clubbing. Tak gitu?
aura whiteP.S: Memang wajah Hanez Suraya sangat berbeza sebelum dan selepas mengamalkan pemakanan Aura White. Sekarang ini cantik putih dan gebu sangat-sangat. Korang pun boleh cuba. Harga cuma RM150 sahaja untuk penggunaan lebih kurang sebulan. PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061 untuk tempahan dan pertanyaan.