March 24th, 2014

Pejam celik pejam celik selebriti kegemaran rakyat Malaysia iaitu Lisa Surihani sudah pun berusia 28 tahun. Pantas sungguh masa berlalu kan? Dianjurkan oleh suami tercinta, baru-baru ini telah diadakan sambutan hari jadi untuk si cantik manis ini. Majlis ini dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat handai yang rapat dengan Lisa Surihani.

lisa surihani

Antara selebriti yang hadir untuk menyambut hari jadi Lisa Surihani ialah Fazura, Scha, Awal Ashaari dan Liyana Jasmay. Yusry juga turut meluahkan kata-kata romantis sempena hari jadi isterinya yang ke 28 ini di akaun Instagramnya:-

Happy birthday isteriku. Wishing you all the joy, happiness and love you can handle :) thank u for being so wonderful… I love you with all my heart

lisa surihani

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari jadi kepada Lisa Surihani. Semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Stay cool dan comel sentiasa. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Honda NM4, motosikal berkonsepkan Akira

lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani

Advertisement
February 24th, 2014

Lisa Surihani dan Yusry merupakan antara pasangan suami isteri selebriti yang paling sweet di mata Abang Nara. Kedua-duanya memang sempoi, cute dan nampak sangat “down to earth”. 23 Februari lalu, genaplah 2 tahun perkahwinan mereka. Semoga mereka akan terus bergelar suami isteri sehingga ke akhir hayat.

anniversary lisa dan yusry

Lisa dan Yusry telah berkongsi beberapa keping gambar sambutan ulangtahun perkahwinan mereka menerusi akaun Instagram mereka. Semoga tahun 2014 akan ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga di dalam kehidupan mereka. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar pasangan suami isteri comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry
anniversary lisa dan yusry

Advertisement
January 29th, 2014

Baru-baru ini, rakan baik Lisa Surihani, Scha Al Yahya telah pun mengumumkan kehamilannya. Selaku seorang isteri, Lisa juga kini sedang berharap agar gilirannya akan tiba jua untuk bergelar seorang ibu. Namun sehingga ke hari ini, masih belum ada rezeki buat dirinya dan suami, Yusry. Untuk makluman, Lisa dan Yusry sudah pun berkahwin kira-kira 2 tahun.

lisa surihani hamil

Adat pasangan yang dah berkahwin, pastinya sering diasak dengan soalan mengenai kehamilan. Lisa Surihani juga tidak terkecuali. Tidak kisah dengan soalan-soalan biasa seperti “bila lagi?”, Lisa mengakui yang dirinya kecil hati apabila ada pihak yang bertanyakan soalan-soalan sensitif. Kata Lisa kepada MalaysianDigest:-

Saya tak kisah kalau orang kerap bertanya, bila lagi, bila lagi…? Ini semua kuasa Allah. Mungkin belum rezeki kami. Tapi saya tak boleh terima bila ada soalan-soalan daripada orang sekeliling yang sampaikan menyentuh hal yang terlalu peribadi.

Saya tak faham kenapa mereka tak sensitif dan tak menjaga perasaan orang lain. Cubalah mereka letakkan diri mereka dalam situasi saya. Bukan kami tak berusaha, tapi tidaklah sampai kami perlu berkongsi tentang perkara itu pada umum.

Disebabkan soalan-soalan yang sensitif itu, membuatkan saya asyik terfikir walhal saya dan suami, kami okay saja. Sebab itu saya luahkan rasa kesal dengan sikap beberapa pihak itu di Instagram baru-baru ni, mujur ramai yang menyokong saya dan saya rasa lega

lisa surihani hamil

Betul kata Lisa Surihani itu. Takkanlah hal dalam kelambu pun nak kena beritahu orang ramai. Abang Nara pasti Lisa dan Yusry adalah orang yang paling teruja dan berusaha keras untuk mendapatkan cahaya mata. Selaku peminat, kita boleh “concern” tapi janganlah sampai menyinggung perasaan orang lain. Insya Allah kalau kita doakan, mana tahu ada berita baik untuk pasangan ini. Buat Lisa dan Yusry, bersabarlah. Insya Allah akan ada rezeki anda suatu hari nanti.

P.S: Michael Schumacher mungkin koma sepanjang hayat

Advertisement
December 26th, 2013

Serius comel sangat Lisa Surihani pakai topi penutup kepala kerana ingin menahan kesejukan yang sedang melanda kota London. Cute sangat-sangat. Teringat kenangan Abang Nara ketika belajar di Korea dulu. Masa winter memang sejuk tak ingat punya. Nak keluar rumah pun malas. Asyik berselimut je. Hehehe.

lisa surihani di london

Pasti Lisa dan Yusry seronok menghabiskan masa hujung tahun di kota London. Sekali sekala bercuti selepas penat bekerja sepanjang tahun apa salahnya kan? Inilah “reward” untuk diri sendiri. Boleh kira ini sebagai honeymoon jugaklah untuk Lisa dan Yusry. Hehe.

lisa surihani di london

Buat Lisa dan Yusry, teruskan memakai baju tebal sepanjang berada di London. Jangan demam atau selsema pulak. Semoga selamat pulang kelak. Lagi beberapa gambar pasangan suami isteri di kota London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rebat Touch N go bernilai RM49 juta tidak dituntut

lisa surihani di londonlisa surihani di london
lisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di london

Advertisement