Written by AbangNara | December 26th, 2013

Serius comel sangat Lisa Surihani pakai topi penutup kepala kerana ingin menahan kesejukan yang sedang melanda kota London. Cute sangat-sangat. Teringat kenangan Abang Nara ketika belajar di Korea dulu. Masa winter memang sejuk tak ingat punya. Nak keluar rumah pun malas. Asyik berselimut je. Hehehe.

lisa surihani di london

Pasti Lisa dan Yusry seronok menghabiskan masa hujung tahun di kota London. Sekali sekala bercuti selepas penat bekerja sepanjang tahun apa salahnya kan? Inilah “reward” untuk diri sendiri. Boleh kira ini sebagai honeymoon jugaklah untuk Lisa dan Yusry. Hehe.

lisa surihani di london

Buat Lisa dan Yusry, teruskan memakai baju tebal sepanjang berada di London. Jangan demam atau selsema pulak. Semoga selamat pulang kelak. Lagi beberapa gambar pasangan suami isteri di kota London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rebat Touch N go bernilai RM49 juta tidak dituntut

lisa surihani di londonlisa surihani di london
lisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di london

66 responses to (10 GAMBAR)Yusry & Lisa Surihani Di London

  1. gugigagata says:

    Lisa you are so cute,molek.wish you moga cepat dapat anak BTW cantik gambar masa kat london

  2. anon says:

    Tak taulah kenapa artis2 malaysia ni bangga sngt dgn london, uk ni. Tiap2 artis yg dtg sini mesti nak bagi tau semua org. Hari tu Ayu rodhoh dgn laki dia, kakak dia, si Nora lah, si Noryn, ni si lisa dgn yusry pulak. Aku duk kat birmingham, bandar ke2 terbesar kat UK pun rase mcm menyesal je datang sini sb kat sini penuh dgn rumah2 and bangunan2 buruk. Ade la se dua yg baru. Nyesal tak mintak pegi US. Kat sana lagi maju. Woi…artis2 pegi lah kat california …….los angeles ke,, san francisco ke. or gih je kat las vegas, lagi seronok…..

    • Anonymous says:

      ko riak ke ape nih? aku xnk tau pn mana ko pergi ke ko dduk ke..?? ni cter psal diorg, ko sebok sgt duk cter yg ko upgrade sgt dgn tmpt cmtu knp?? diorg nk g mana pn,, lantak la.. bkn pkai duit ko.. ssh btl hti ko kn.. plik la… aku rse tmpt yg ko ckp sruh depa g tu, ntah2 diorg dh g.. ko je yg xtau isu semasa.. so,, jgn pndai2 nk buat spekulasi sndiri..

  3. anony says:

    Gambar ke7 tu tengah tunggu bas ke….alah tepon je cab. Kan banyak duit. LOLA… Shopping boxing day?? Hmm….aku baru balek dari Bull Ring shopping center hari ni, tapi takdelah murah mana pun. Last2 gih kat TK Maxx je. Tapi ramai yg gih kat primark je. Abbey road tu dulu tempat studio kumpulan beatles rekod lagu. Tapi untunglah Lisa kawin dgn org kaya, boleh merasa naik lambo….boleh round dunia.

  4. Makcik senah says:

    alahai anak2 sekalian. xperlu obses dgn artis. menegur ape yg slh pun perlu ke peminat nk melenting?? semata2 nk membela saudara yg belum sempurna auratnya? adehh,,, istighfar la ye, menegur pun slh 1 cara berdakwah

  5. zZzZzZz says:

    ngantukzzzz baca komen korg. huahuahua

  6. ape ntah says:

    mesti lisa ni rase dy cantik n comel kan,tu sebab byk upload gambo dy muke dekat2 gedik n bagai,cube kalo dy x cantik,ade x nk upload sgt?but aku mmg x nafikan la mmg comel pon cume ase menyampah pulak selalu tgk gambo muke dy,kecantikan tu hanye sementara n milik allah..xperlu nak tunjukkan sgt sbb dalam hati mmg akan ade rase riak degn muke yang cantik bile ditunjuk2,aku pernah rase macam tu..sekadar nasihat:))))
    may god bless u all..

  7. Anonymous says:

    anak bukan urusan kita,,,duit bukan ukuran..slagi yg esa belum beri kesempatan selagi itu la rezki blum ada…hanya perlu bersabar lisa…insyaallah kebahagian itu hak anda….smoga sntiasa dirahmati..

  8. nikki says:

    ABANG NARA.. Saya mintak abg nara tlg tapis la komen2 sahabat2 semua ni.. Dah la manusia ni mmg banyak buat dosa, ditambah terbaca komen yg bukan2, bertambah2 dosanya.. Life artis mmg sntsa jd perhatian la.. Melancong dlm Malaysia pon media akn buat story jugak.. Biasa la tu.. Jeles la tu, sbb tak ada media nak cover story korang.. Hadoiii.. X paham betul..

  9. nikki says:

    Ishhhh.. Korang2 yg komen negatif nih, dh tukar profession jadi Doktor ke?? Kemain lagi komen mcm2.. Anak tu kan rezeki Tuhan.. Ada la sbb kenapa Yusry n Lisa x daat anak lagi.. Mungkin dua2 x ready lagi.. Tuhan tu kan Maha Mengetahui.. Semuanya dh tertulis di atas sana.. Bawak2 la mengucap kpd yg komen benda2 mengarut tu..

  10. johanhaters says:

    Tak elok puji perempuan lain lebih2…binj abg nara tak jeles ke puji artis perempuan sana sini? :)

  11. jedi says:

    aku tak tau nape aku boleh baca sampai abis komen kat sini. adoi buang masa.