Written by AbangNara | February 26th, 2014

Abang Nara dapat melihat keterujaan pada wajah Beego dan Linda Hashim menerusi gambar-gambar yang dibidik oleh Ryaniez Moments Photography ini. Pastinya mereka berdua tidak sabar untuk menunggu kelahiran cahaya mata sulung. Untuk makluman, kehamilan Linda Hashim kini sudah pun mencecah 32 minggu. Cepat sungguh masa berlalu kan?

gambar pre maternity linda hashim beego

Mengenakan baju serba putih, ciri-ciri keibuan makin terserlah di wajah Linda Hashim. Abang Nara dulu pun pernah buat “pre maternity” shoot macam ini. Sekali sekala mengabadikan kenangan mengandungkan anak sulung apa salahnya kan? Nanti anak dah besar boleh tunjuk kat dia. Hehehe.

gambar pre maternity linda hashim beego

Lagi 46 gambar “pre maternity” Linda Hashim dan Beego dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Ryaniez Moments Photography.

 
Written by AbangNara | September 4th, 2013

Cekap, pantas dan amanah sungguh Beego menjalankan tugasannya sebagai seorang suami (gurau-gurau je nie). Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua kerana Linda Hashim telah disahkan hamil 7 minggu. Patutlah semenjak dua menjak ini Linda nampak berseri-seri sangat.

linda hashim mengandung

Paling kelakar apabila Linda Hashim memberitahu yang Beego melompat kegembiraan apabila ujian kehamilan disahkan positif. Teruja sangat la tue. Kata Linda kepada MediaHiburan:-

Selepas kandungan berusia sebulan lebih baru ia dapat disahkan. Sebelum ini, saya memang kerap rasa tidak sedap badan tetapi saya tidak mahu terlalu berharap, bimbang keputusannya kelak mengecewakan. etapi sebaik sahaja disahkan oleh doktor, kami rasa bersyukur sangat dan Beego adalah orang yang terlalu teruja sehingga dia melompat ketika keputusan ujian kehamilan menunjukkan hasil positif. Sekarang saya sering merasa lapar walaupun selepas makan dan setakat ini saya belum muntah. Cuma saya kerap merasa loya dan tidak sihat sahaja. Beego juga cukup mengambil berat dengan kesihatan saya sekarang ini

linda

Linda dijangkakan bakal melahirkan anak hasil perkahwinan mereka pada bulan April tahun depan. Kepada Linda, jangan buat kerja-kerja kuat terutamanya di trimester pertama ini. Banyakkan berehat. Sekali lagi tahniah buat pasangan ini. Semoga segalanya dipermudahkan sehingga hari kelahiran kelak.

P.S: RON92 dalam cadangan untuk diperkenalkan semula

Written by AbangNara | June 24th, 2013

Romantis sungguh pengantin baru kita ini iaitu Beego dan Linda Hashim. Hujung minggu lalu, mereka berdua telah terbang ke Bali untuk menikmati bulan madu. Memang jelas terserlah kebahagiaan yang sedang meniti di dalam hidup mereka.

gambar honeymoon beego dan linda hashim
Turut sama menemani pasangan pengantin baru ini ialah jurugambar rasmi majlis perkahwinan mereka, Ryaniez Moments Photography. Pastinya gambar-gambar romantis mereka ketika berbulan madu akan diabadikan oleh krew-krew hebat ini. Tak sabar hendak melihat hasil bidikan kamera mereka.

gambar honeymoon beego dan linda hashim

Lagi 6 keping gambar bulan madu Beego dan Linda Hashim dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar honeymoon beego dan linda hashim

P.S: STOP !! anda tengah pening mencari baju pilihan untuk musim perayaan tahun ini, kami di rona-rona collection boleh membantu anda, maklumat lanjut sila layari http://ronaronacollection.blogspot.com atau Facebook:myronarona, pelbagai pilihan koleksi ibu & anak terkini boleh diperolehi. Cepat sebelum kehabisan stok !

 
Written by serenity | June 12th, 2013

Majlis resepsi perkahwinan Beego dan Linda Hashim telah dilaksanakan di Dataran Karyawan, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas), Hulu Klang pada 8 Jun, sehari selepas majlis pernikahan mereka.


Linda atau nama sebenar Norhazlinda Hashim, 29, telah menerima wang hantaran berjumlah RM 35,000. Beego mengenakan sut ungu gelap dengan perincian di bahagian bahu manakala Linda mengenakan gaun labuh dan skaf ungu muda.

Set gambar yang menarik ini ialah hasil bidikan jurugambar rasmi perkahwinan mereka, Ryaniez Moments Photography.

Lagi 27 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.