March 26th, 2011

kuiz

Sila teka siapakah selebriti wanita di atas (paling kiri berbaju biru). Klunya ialah hidungnya tetap sama dari dulu sampai sekarang. Tak cukup lagi klu tue? Ok sila tengok sekeping lagi gambar di bawah.

kuiz

Peneka yang paling tepat dan pantas akan memenangi dinner bersama selebriti di atas tajaan diri sendiri. Sekian. Teka jangan tak teka.

December 15th, 2010

kuiz penyanyi

Penyanyi ini sudah lama agak tiada khabar berita. Tapi suatu ketika dahulu memang tersangatlah femes. Kehebatan vokalnya memang superb. Kalau anda bijak bestari, tekalah siapa penyanyi berbaju merah ini.

May 31st, 2010

artis kecik2
Kuiz datang lagi dengan …. (isi tempat kosong macam iklan Tora dulu-dulu)Tomei tak gambar budak kecik kat atas tue? Tomei kan? Rasa nak cubit-cubit kan? Ha ~~ Kalau korang pandai, tekalah siapakah artis ini. Sekarang nie dah besar dan hot sangat-sangat. Teka jangan tak teka.

P.S: Korang dah kawin nanti jangan buat perangai cam laki/bini camnie. Dua-dua tak boleh nak diharap.

March 5th, 2010

kuiz

Tora datang lagi dengan mainan ~~~~~ Eh silap. Kami datang lagi dengan kuiz meneka gambar. Adakah anda rasa anda sudah cukup hebat dengan dunia seni Malaysia nie? Kalau pandai, tekalah siapakah selebriti wanita bertopi di atas nie. Kami taknak bagi klu. Kalau pandai tekalah ~~~

P.S: Tengah planning nak buat contest untuk anda semua. Ada idea yang menarik? Leh sharekan kat sini.