KUIZ: ‘Introvert’ Ataupun ‘Extrovert’? Jom Reka Rumah Idaman Untuk Lihat Personaliti Anda!

Gaya Hidup

KUIZ: ‘Introvert’ Ataupun ‘Extrovert’? Jom Reka Rumah Idaman Untuk Lihat Personaliti Anda!

Setiap orang mempunyai idaman untuk membina rumah sendiri kan? Penulis pun ada rumah idaman juga, ala-ala cozy style gitu! Tapi kalau anda nak tahu, dari pemilihan rekaan rumah juga kita boleh melihat personaliti kita sebagai introvert ataupun extrovert tau.

Apabila seseorang itu mempunyai personaliti introvert, mereka lebih suka bersendirian di dalam satu bilik dan menyukai warna-warna yang menenangkan jiwa serta rekaan yang simple je. Lain pula kalau nak dibandingkan dengan seseorang yang punya personaliti extrovert. Mereka lebih suka beramai-ramai dan meluangkan masa bersama rakan ataupun keluarga melakukan pelbagai aktiviti.

Advertisement

Jadi, anda ini ada personaliti introvert atau extrovert? Kalau tak tahu, jom jawab kuiz dibawah ini untuk tahu mana satu personaliti anda!

Dah habis jawab? Mana satu personaliti anda? Komen di bawah sama ada anda dapat introvert atau extrovert dan jangan lupa share dekat kawan-kawan dan family untuk tengok personaliti mereka pula!

Kuiz 2021
11 bulan lalu

KUIZ: Sebelum Menjelang Tahun Baru, Jom Uji Ingatan Anda Tentang Perkara 'Viral' 2021!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...