January 5th, 2010

konsert bagaikan sakti

Ish-ish. Apo nak jadi la dengan peminat Siti Nurhaliza ngan peminat M. Nasir nie. Orang nak enjoy tengok konsert diorang pergi buat havoc pulak. Sungguh poyo tak hengat. Pergi dengar dan enjoy dah la. Nasib baik la tak bergaduh sampai belasah-belasah, sekadar bergaduh guna mulut jer. Kalau siap bantai-bantai, tue agak parah gak la.

Cuba baca sikit apa yang ditulis kat Murai:-

[note]Semasa konsert itu berjalan, ada peminat M Nasir berteriak dengan perkataan kesat dan mengejek persembahan Siti. Malah, mereka juga mengutuk peminat Siti yang datang dengan sepanduk kelab peminat SitiZone. Mereka juga memberi amaran kepada peminat Siti agar tidak bersorak kepada Siti.[/note]

Adoi. Sumpah poyo gile peminat M. Nasir nie. Nie kalau M. Nasir tau peminat dia buat camnie memang dia pun rasanya malu tak ingat. Sepatutnya supportlah sesama sendiri. Dua-dua pun otai. Dua-dua pun best. Wat apa la nak kondem peminat yang lain. Sungguh rendah mentaliti peminat M. Nasir yang gi konsert tue.

[note]Akibat insiden ini, peminat Siti rasa terganggu dan tak tenteram hati kerana bilangan peminat M Nasir sebegitu ramai. Hairan juga kenapa peminat Siti tak dibenarkan bersorak. Mujurlah tak berlaku sebarang pergaduhan. Tapi peminat Siti tetap bersabar disebabkan mereka tak mahu melukakan hati Siti. Maklumlah semua ke sana nak berseronok apatah lagi bukan senang Siti dan M Nasir nak bergabung dalam satu konsert.[/note]

Nasib baiklah peminat Dato’ Siti Nurhaliza jenis rileks dan tak cepat panas baran. Kalau tak naya la jugak. Kalau dedua jenis hangin mau jadi perang besar kat bawah stage tue. Habis jatuh imej penyanyi Malaysia.

Harap kepada peminat-peminat poyo M.Nasir tue cepat-cepatlah sedarkan diri anda sebelum terlewat. Pergi konsert enjoy dah la. Jangan nak wat havoc. Bukan anda sorang yang bayar tiket. Orang lain pun keluarkan duit jugak. Dan yang paling penting, kalau anda wat camnie, nanti tak ada sponsor yang berani nak anjurkan lagi konsert artis tempatan.

Sapa yang rugi? Penyanyi Malaysia jugak. Lu pikirlah sendiri!!!

Advertisement
December 23rd, 2009

konsert bagaikan sakti

Apa yang anda bakal dapat apabila anda menggabungkan seorang sifu + seorang diva? M. Nasir + Siti Nurhaliza? Jawapannya ialah sebuah konsert Bagaikan Sakti. Berkemungkinan besar konsert ini bakal menjadi antara konsert terhebat Malaysia. Almaklumlah, kedua-dua penyanyinya memang ada nama, ada suara dan ada kualiti yang terjamin.

Sebab tuelah kami rasa konsert nie diberi nama Bagaikan Sakti. Compem tak kelip mata kalau tengok nanti. Maybe kita akan terasa bagai di”magik”kan oleh kedua-dua nama besar nie. Memang pandai Astro bagi nama konsert nie. Sangat sesuai dengan kehebatan M. Nasir dan Siti Nurhaliza. Maklumat lanjut baca kat bawah yek.

konsert bagaikan sakti

Sempena membuka tirai menyambut tahun baru 2010, Astro dengan bangganya membawakan siaran langsung gabungan bersejarah dua gergasi seni buat pertama kali iaitu Konsert Bagaikan Sakti M. Nasir & Dato’ Siti Nurhaliza dari Esplanade, Singapura secara eksklusif menerusi Astro Box Office Events (saluran 955).

Peminat penyanyi tersohor, M Nasir dan Dato’ Siti Nurhaliza berpeluang untuk menonton Konsert Bagaikan Sakti M. Nasir & Dato’ Siti Nurhaliza secara langsung pada 1 Januari 2010, jam 8 malam. Pelanggan Astro boleh melanggan Astro Box Office Events (saluran 955) untuk menyaksikan konsert ini hanya dengan harga RM10.00. Siaran ulangan konsert berkenaan pula akan bermula pada 2 hingga 10 Januari 2009 di saluran yang sama.

Advertisement