Written by Bella | September 5th, 2019

Pelakon Che Puan Juliana Evans dan suaminya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah Al-Hajj tidak ketinggalan mengabadikan kenangan manis bersama puteri sulung mereka, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah dalam satu sesi fotografi baru-baru ini.

juliana evans

Gambar-gambar Tengku Kamiliah sepanjang sesi penggambaran itu dikongsikan oleh jurugambar Tiny Winy Photography menerusi akaun Instagram mereka. Memang geram dibuatnya apabila melihat foto-foto Tengku Kamiliah yang cukup comel.

newborn photoshoot anak juliana evans

Jom kita layan lagi beberapa lagi foto ‘newborn Photoshoot’ Tengku Kamiliah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Tiny Winy Newborn Baby Photography

 
Written by Bella | July 14th, 2019

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Che Puan Juliana Evans yang telah selamat melahirkan cahaya mata pertamanya semalam.

Berita gembira itu dikongsikan menerusi Insta Stories di Instagram dengan memuat naik foto dirinya yang tersenyum memandang anaknya yang sedang nyenyak tidur.

Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah menjadi nama pilihan pasangan Juliana  dan suamiya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah, buat puteri sulung mereka itu.

Juliana mendirikan rumah tangga dengan Tengku Shariffudin Shah Tengku Sulaiman Shah pada April 2017.

 Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada kepada Juliana dan suami. Semoga akan bertambah lagi kebahagiaan dengan kehadiran cahaya mata ini.

Sumber Berita : BH ONLINE

Written by AbangNara | April 30th, 2019

Telah mendirikan rumahtangga pada April 2017, Juliana Evans pastinya sedang berdebar-debar menunggu kelahiran cahaya mata pertamanya tidak lama lagi. Kini sedang hamil 6 bulan, semakin hari semakin cun melecun Juliana Evans ini. Kalau tengok gambar-gambar yang dikongsikan di Instagram, memang nampak jelas wajahnya semakin berseri-seri. Mulus macam seorang bayi yang baru dilahirkan!!!

 

View this post on Instagram

 

10 tahun lalu collagen penuh di muka #10yearschallenge

A post shared by Juliana Sophie Evans (@julianaevans) on

Orang tua-tua kata, memang masa mengandung kulit wajah seorang wanita akan bertambah baik. Namun Abang Nara percaya Juliana Evans menyimpan satu rahsia besar untuk memastikan dirinya tampak lebih ‘glowing’, lebih memukau dan lebih jelita sepanjang kehamilan ini. Selaku Pengerusi Bawang Seluruh Malaysia (dilantik oleh diri sendiri), Abang Nara sudah menjalankan tugas menyiasat dan akhirnya berjaya membongkar RAHSIA tersebut.

1

tengah mengandung pun cantik camnie, agak-agak apa rahsia Jue?

Juliana Evans berkongsi cara yang diamalkan olehnya untuk kekal muda pada hati, minda dan jiwa selepas dicabar oleh Celmonze The Signature (CTS) untuk membongkar rahsia kecantikannya. Ha lepas nie boleh la kita sama-sama cuba buat jugak!!! Untung-untung boleh jadi cun melecun macam Jue.

1. Buat senaman yoga

2

Yoga bukan sahaja dapat me’rileks’kan badan kita, malah minda juga akan lebih tenang kerana segala stress yang terkumpul di dalam badan dapat dikeluarkan. Yoga memang amat sesuai untuk ibu mengandung yang selalu sakit-sakit urat, lenguh-lenguh badan dan susah untuk tidur. Juliana Evans sampai tertidur dibuatnya!!! Bangun-bangun confirm rasa segar dan bertenaga.

2. Bermain dengan si kecil

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliana Sophie Evans (@julianaevans) on

Segala stress, masalah dan kerungsingan pasti akan hilang apabila kita meluangkan masa bermain dengan anak kecil. Itulah salah satu cara yang diamalkan oleh Juliana Evans untuk kekal muda, bukan sahaja pada muka malah pada jiwa. Keletah si kecil yang comel membuatkan Jue tersenyum, menghilangkan segala stress dan menambahkan keceriaan dalam hidup.

3. Menggunakan Collagen Peptide oleh Pusat Kecantikan Celmonze The Signature (CTS)

Ini adalah rahsia paling besar yang disimpan oleh Juliana Evans selama ini. Patutlah kulit wajah Jue nampak perfect sangat-sangat. Rupa-rupanya Jue menggunakan Collagen Peptide oleh CTS yang mampu mampu menjadikan kulit kita umpama bayi yang baru lahir.

3

Jadi apa yang bagus tentang Collagen Peptide Celmonze The Signature ini? Collagen Peptide Celmonze The Signature ini memberikan kesan seperti “filler injection” tanpa anda perlu mengambil sebarang suntikan. Kehebatan formula MPC™ Milk Peptide Complex yang digabungkan dengan booster semulajadi seperti Gingko Biloba, Lu Gen dan Fun Ling akan membantu kulit wajah anda memperolehi collagen yang secukupnya dari dalam. Ditambah pula dengan rawatan 8 langkah “Air Gym Machine “ yang membentuk, melembutkan dan menyeragamkan warna kulit wajah anda, ini memang adalah rawatan yang sempurna buat semua kaum wanita di luar sana. Hebat bukan?

4

Dengan pengunaan Collagen Peptide dari Celmonze The Signature, kulit lebih berseri dan mampu menhilangkan kerutan dan garis halus dengan hanya rawatan kali pertama ! Wajah akan kelihatan awet muda dan tegang!

5

Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa Juliana Evans sanggup bongkarkan rahsia kecantikannya yang disorok selama ini? Ini semua tak lain tak bukan bersempena ulangtahun ke 3 Collagen Peptide yang bertemakan “I want to be me, Everyday”. Ramai selebriti dan influencers yang turut serta di dalam kempena ini untuk menggalakkan semua wanita tanpa mengira latarbelakang agar kekal muda di dalam apa jua situasi, terus menyerlahkan kejelitaan, keyakinan dan mencari kekuatan dalam diri mereka. Seperti yang dinasihatkan oleh Juliana Evans, untuk nampak muda anda perlu “keep young at heart !“

6

Khas untuk anda semua yang ingin tampil lebih yakin seperti Juliana Evans, boleh mendaftar di SINI untuk mendapatkan diskaun 50% bagi Voucher Treatment Collagen Peptide hanya di Pusat Rawatan Kecantikan Celmonze The Signature.

Selain itu anda juga akan mendapat FREE Eye Radiance Treatment yang bernilai RM88. Kena cepat sebab tarikh tutup promosi ini ialah pada 15 Mei 2019. Lepas dah daftar, wakil Celmonze The Signature akan telefon anda untuk temujanji.

7

SELAMAT TAMPIL CANTIK !

Written by Bella | April 24th, 2019

Memuat naik status berbaur sindiran terhadap satu sama lain, ramai yang ingin tahu apakah sebab dua rakan baik Kaka Azraff dan Juliana Evans berbalah sedangkan mereka sudah menjalinkan persahabatan sejak 10 tahun lalu.

Menjawab segala persoalan dan spekulasi, Kaka menjelaskan hubungan mereka berdua sudah lama tidak rapat lagi seperti dahulu sejak beliau berkahwin dan mengakui sudah putus kawan dengan Juliana.

Sebenarnya isu ini sudah lama. Hubungan saya dengan Juliana sudah lama tidak baik. Sejak saya bercinta dengan Adam lagi. Saya tak tahu apa yang dia marah. Tapi kalau ikutkan, suami dia yang kenalkan saya dengan Adam.

Tapi bila saya mula bercinta dengan Adam, mereka seakan tidak suka. Sejak itu, kami sudah tidak lagi berkawan.

Kaka berharap konflik antaranya dan Juliana segera berakhir. Bukan seorang yang suka mengaibkan orang lain, Kaka berkata, terpulang kepada pihak berkenaan sekiranya terasa dengan segala luahan perasaannya itu.

Saya tak akan aibkan orang sebab saya tak suka jaja cerita. Kalau dia terasa dengan posting saya sebelum ini, itu masalah hati mereka sendiri.

Terdahulu, status hubungan baik mereka menjadi tanda tanya apabila kelibat Juliana tidak kelihatan di majlis pernikahan dan resepsi Kaka pada hujung tahun lalu. Sejak kebelakangan ini juga, kedua-dua mereka dilihat meluahkan perasaan menerusi laman sosial masing-masing dan Juliana juga ada memuat naik status berbaur sindiran tentang sahabat yang suka tikam belakang.

Sumber Berita : mStar Online