Written by AbangNara | August 9th, 2012

Fuh ~~~ Abang Nara sebenarnya nak rahsiakan je tentang promotion duit raya RM1,000 daripada Celcom First Data nie. Kalau korang tak tahu, kemungkinan untuk Abang Nara menang lebih tinggi la kot. Namun bak kata pepatah, orang tamak selalu rugi. Mana tahu kalau sharekan info ini, rezeki Abang Nara dimurahkan.

duit raya celcom

Sehingga 20 Ogos ini, Celcom First Data akan menghadiahkan 2 orang pemenang SETIAP hari RM1,000 seorang. Duit raya ini boleh dimenangi dengan 2 cara yang teramat mudah. Cara yang pertama ialah, purchase additional volume untuk line Celcom anda. Banyak pilihan yang ada so boleh pilih mana-mana yang berkenan di hati.

duit raya celcom

Dan kalau korang taknak beli additional volume dan nak terus online mengikut kadar harian, mingguan atau bulanan, boleh cuba dengan melangganInstanet plan ataupun Mobile Internet Plan. Kalau Abang Nara sudah pasti ambil bulanan terus. Jimat pun jimat. RM50 je pun.

duit raya celcom

Dengan 2 cara di atas, duit raya RM1,000 boleh jadi milik anda. Senang je kan? Untuk info lanjut boleh layari www.celcom.com.my.

Written by AbangNara | August 4th, 2012

Pergh~~~ Tak pernah dalam sejarah hidup Abang Nara dapat duit raya sampai RM1,000. Paling tinggi pun Abang Nara pernah dapat RM10. Itu yang Abang Nara hampir terkesima sekejap apabila mengetahui promosi duit raya RM1,000 sehari untuk dimenangi bersama Celcom First Data nie.

celcom duit raya

Tarikh tamat promosi ini ialah 20hb Ogos ini. Ada lebih kurang 16 hari lagi untuk kita semua merebut peluang ini. Yang penting, setiap hari akan ada 2 orang pemenang. Dan setiap pemenang akan diberi RM1,000. Awesome kan? Mesti korang semua pun dah tak sabar nak tahu cara-caranya kan?

celcom duit raya

Salah satu caranya ialah purchase additional volume untuk line Celcom anda. Tak kiralah 500MB ke, 1GB ke atau 5GB. Makin banyak yang dipurchase makin tinggilah peluang untuk menang duit raya.

celcom duit raya

Kalau anda tak mahu gunakan cara pertama, jangan risau sebab ada cara yang kedua. Yang ini Abang Nara lebih suka sebab boleh subcsribe untuk sebulan terus. Just daftarkan diri anda untuk Instanet plan atau pun mobile internet plans. Paling mahal pun RM50 je. Berbaloi sangat kalau menang duit raya RM1,000.

duit raya

Kalau Abang Nara menang RM1,000 nie boleh la bagi duit raya lebih sikit kat wife Abang Nara compare dengan tahun depan. Korang pun leh beraya sakan jugak. Apa kata try masuk. Mana tahu ada rezeki untuk menang. Untuk lebih info sila layari www.celcom.com.my.