Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Duit Raya RM1,000 Setiap Hari Untuk Dimenangi Bersama Celcom First Data

Pergh~~~ Tak pernah dalam sejarah hidup Abang Nara dapat duit raya sampai RM1,000. Paling tinggi pun Abang Nara pernah dapat RM10. Itu yang Abang Nara hampir terkesima sekejap apabila mengetahui promosi duit raya RM1,000 sehari untuk dimenangi bersama Celcom First Data nie.

celcom duit raya

Tarikh tamat promosi ini ialah 20hb Ogos ini. Ada lebih kurang 16 hari lagi untuk kita semua merebut peluang ini. Yang penting, setiap hari akan ada 2 orang pemenang. Dan setiap pemenang akan diberi RM1,000. Awesome kan? Mesti korang semua pun dah tak sabar nak tahu cara-caranya kan?

Advertisement

celcom duit raya

Salah satu caranya ialah purchase additional volume untuk line Celcom anda. Tak kiralah 500MB ke, 1GB ke atau 5GB. Makin banyak yang dipurchase makin tinggilah peluang untuk menang duit raya.

celcom duit raya

Kalau anda tak mahu gunakan cara pertama, jangan risau sebab ada cara yang kedua. Yang ini Abang Nara lebih suka sebab boleh subcsribe untuk sebulan terus. Just daftarkan diri anda untuk Instanet plan atau pun mobile internet plans. Paling mahal pun RM50 je. Berbaloi sangat kalau menang duit raya RM1,000.

duit raya

Kalau Abang Nara menang RM1,000 nie boleh la bagi duit raya lebih sikit kat wife Abang Nara compare dengan tahun depan. Korang pun leh beraya sakan jugak. Apa kata try masuk. Mana tahu ada rezeki untuk menang. Untuk lebih info sila layari www.celcom.com.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Pingback: S'lalu Ada Cerita Hikmah Di Setiap Langkahku.. – bijak.net … | inspirasi.me

  2. laki kat background tu mesti ada skandal dgn bini abg nara coz diorang pakai baju kaler sama…

    • Selitone

      August 5, 2012 at 3:13 pm

      Salah satu benda yang paling aku benci adalah orang yang cuba melaga-lagakan pasangan suami isteri. Walaupun dengan niat bergurau, tapi itu gurauan yang paling kurang ajar.

      Siyes, aku pernah penampar seorang kawan aku kerana bergurau dgn isteri mendiang (bukan Islam) sahabat aku yang mendiang bawa seorang perempuan. Kerana sikap kurang ajarnya, hampir sahaja isteri mendiang hampir bunuh diri.

      Elakkan lah dari melagakan suami isteri depan aku. Tak kira sapa pun… Siyes aku benci.

    • haram

      August 6, 2012 at 7:00 pm

      menggelabah la ko…

  3. sop

    August 5, 2012 at 5:03 am

    jgn lupa bg sop sket kalau menang 1k tu :)

  4. 1000 setiap hari. pakcik kayo

  5. Pingback: Duit Raya RM1,000 Setiap Hari Untuk Dimenangi Bersama Celcom First Data | HatiBlogger [dot] Com

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top