Written by AbangNara | December 10th, 2013

RM300 untuk membeli belah di Hishop.my sememangnya satu jumlah yang banyak. Wife Abang Nara gembira betul sebab dia memang suka barangan yang ada di Hishop ini. Mana taknya, HiShop.my adalah Malaysia’s No. 1 Online Beauty and Cosmetics Store dengan lebih 3000 produk dan 140 jenama. Memang puas hati sangat-sangat dengan pilihan yang ada.
hi shop
4 kelebihan Hishop.my yang paling menarik bagi Abang Nara ialah:-

  • Penghantaran PERCUMA
  • Sample PERCUMA
  • Cash on delivery
  • Diskaun untuk hampir kesemua produk

Kepantasan penghantaran barangan yang dibeli daripada Hishop.my memang sangat mengkagumkan. Beli hari ini, esok sudah sampai. Melonjak kegembiraan wife Abang Nara melihat bungkusan Hishop di atas meja. Abang Nara senyum je. Wife suka Abang Nara pun suka.

hi shop

Bukak-bukak kotak, memang banyak free sample yang diberikan. Barangan yang dihantar pun tak ada yang rosak. Kesemuanya betul seperti yang dibeli. Banyak juga yang boleh dibeli di Hishop.my dengan RM300. Bolehlah pakai untuk 2,3 bulan.

hi shop

Antara barangan yang wife Abang Nara beli ialah:-

1. Ciracle Blackhead Off Sheet
– boleh digunakan untuk membuang bintik hitam, bintik putih dan sebum. Hanya RM58 sahaja. Berbaloi-baloi.

2. TT Charcoal Detox Brightening Mask – wife Abang Nara suka sangat dengan topeng muka ini. Katanya lepas pakai memang segar kulit muka. Terasa berseri-seri. Memang makin cun lah bini Abang Nara lepas ini. Hehehe. Hanya RM10 sahaja. Murah kan?

3. Stylerush Mini Hair-Styling Iron – terbaik gila benda ini. Abang Nara pun guna kat rambut Abang Nara. Boleh buat macam-macam style tanpa merosakkan rambut. Siap ada jaminan setahun lagi. Memang terbaik punya!!!

hi shop

Banyak lagi produk menarik yang boleh didapati di Hishop.my ini. Wife Abang Nara kalau masuk website Hishop, confirm lebih daripada sejam. Khas buat pembaca BeautifulNara, jangan lupa gunakan code “NARAHS” ketika membuat pembelian di sini. Kalau beli lebih daripada RM99, akan dapat voucher RM20. Terbaik kan? Nasihat Abang Nara, subscribe newsletter dan jangan lupa LIKE Facebook Hishop untuk mendapatkan informasi, promosi dan maklumat terkini daripada mereka.

Written by AbangNara | May 17th, 2013

Hari Ibu baru-baru ini membuatkan Abang Nara pening kepala. Tak tahu nak beri hadiah apa kepada wife tercinta. Bajet pun tak banyak. Cari punya cari, Abang Nara teringat tentang laman web HiShop.my

hishop.my

Fuh ~~ Kalau Abang Nara perempuan, memang syok betul membeli-belah di HiShop.my ini. Semua benda ada. Skin care ada, minyak wangi ada, alat makeup ada dan macam-macam lagilah. Tengah promosi pulak tue.
hishop.my
Ada banyak sangat brand di HiShop.my ini. Memang boleh pening kepala nak memilihnya. Last-last Abang Nara pilih produk makeup daripada SimplySiti untuk dijadikan hadiah buat wife tercinta. Tak tahulah sama ada wife akan pakai ke tak gincu yang Abang Nara pilihkan untuk dia.
hishop.myCantik kan HiShop.my bungkus barangan yang Abang Nara beli? Abang Nara masih tak bagi lagi kat wife hadiah nie. Nak tunggu dia baca entri ini terlebih dahulu. Korang pun cubalah layari www.hishop.my untuk tengok kot-kot ada barang yang berkenan di hati.

hishop.my

UPDATE: Wife Abang Nara suka betul dengan alat makeup SimplySiti daripada HiShop.My ini. Ada gincu sebenarnya tapi tak sempat ambil gambar wife Abang Nara dah guna. Abang Nara ada voucher RM200 untuk diberikan percuma pada anda. Syaratnya, hanya perlu LIKE Facebook HiShop.my dan hantar email ke [email protected]. Itu sahaja!!!