May 17th, 2013

Hari Ibu baru-baru ini membuatkan Abang Nara pening kepala. Tak tahu nak beri hadiah apa kepada wife tercinta. Bajet pun tak banyak. Cari punya cari, Abang Nara teringat tentang laman web HiShop.my

hishop.my

Fuh ~~ Kalau Abang Nara perempuan, memang syok betul membeli-belah di HiShop.my ini. Semua benda ada. Skin care ada, minyak wangi ada, alat makeup ada dan macam-macam lagilah. Tengah promosi pulak tue.
hishop.my
Ada banyak sangat brand di HiShop.my ini. Memang boleh pening kepala nak memilihnya. Last-last Abang Nara pilih produk makeup daripada SimplySiti untuk dijadikan hadiah buat wife tercinta. Tak tahulah sama ada wife akan pakai ke tak gincu yang Abang Nara pilihkan untuk dia.
hishop.myCantik kan HiShop.my bungkus barangan yang Abang Nara beli? Abang Nara masih tak bagi lagi kat wife hadiah nie. Nak tunggu dia baca entri ini terlebih dahulu. Korang pun cubalah layari www.hishop.my untuk tengok kot-kot ada barang yang berkenan di hati.

hishop.my

UPDATE: Wife Abang Nara suka betul dengan alat makeup SimplySiti daripada HiShop.My ini. Ada gincu sebenarnya tapi tak sempat ambil gambar wife Abang Nara dah guna. Abang Nara ada voucher RM200 untuk diberikan percuma pada anda. Syaratnya, hanya perlu LIKE Facebook HiShop.my dan hantar email ke [email protected]. Itu sahaja!!!


Comments are closed.

Loading...