Written by AbangNara | May 17th, 2013

Hari Ibu baru-baru ini membuatkan Abang Nara pening kepala. Tak tahu nak beri hadiah apa kepada wife tercinta. Bajet pun tak banyak. Cari punya cari, Abang Nara teringat tentang laman web HiShop.my

hishop.my

Fuh ~~ Kalau Abang Nara perempuan, memang syok betul membeli-belah di HiShop.my ini. Semua benda ada. Skin care ada, minyak wangi ada, alat makeup ada dan macam-macam lagilah. Tengah promosi pulak tue.
hishop.my
Ada banyak sangat brand di HiShop.my ini. Memang boleh pening kepala nak memilihnya. Last-last Abang Nara pilih produk makeup daripada SimplySiti untuk dijadikan hadiah buat wife tercinta. Tak tahulah sama ada wife akan pakai ke tak gincu yang Abang Nara pilihkan untuk dia.
hishop.myCantik kan HiShop.my bungkus barangan yang Abang Nara beli? Abang Nara masih tak bagi lagi kat wife hadiah nie. Nak tunggu dia baca entri ini terlebih dahulu. Korang pun cubalah layari www.hishop.my untuk tengok kot-kot ada barang yang berkenan di hati.

hishop.my

UPDATE: Wife Abang Nara suka betul dengan alat makeup SimplySiti daripada HiShop.My ini. Ada gincu sebenarnya tapi tak sempat ambil gambar wife Abang Nara dah guna. Abang Nara ada voucher RM200 untuk diberikan percuma pada anda. Syaratnya, hanya perlu LIKE Facebook HiShop.my dan hantar email ke [email protected]. Itu sahaja!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to Hadiah Untuk Isteri Tercinta Sempena Hari Ibu

  1. salam says:

    tumpang tanye..abang nara dah takde ibu ke..

    0

    0
    • PAS itu suci says:

      UAI cakap haram sambut hari ibu

      0

      0
      • Mak jemah pemalu says:

        Dlm agama kristian hari ibu adalah salah satu drpd perayaan mereka..ulama ada pelbagai pendapat mengenai hari ibu.ada yang mengahramkannya, dan ada yang mengharuskannya..UIA mungkin melihat dr segi sambutan org2 kristian, maka sambutan jika niat kita mengikut agama ini adalah haram.
        Tetapi ada pendapat ulama yang mengatakan harus, kerana hari ibu disambut diseluruh dunia oleh pelbagai kaum, dan sambutannya juga adalah dengan sebab yang pelbagai bukan mengikut agama kristian sahaja.pendapat yang kedua ini mengharuskan sambutan kerana sambutan tidak disebabkan oleh perayaan agama kristian, dan sambutan ini adalah lebih banyak kebaikan daripada keburukan, oleh itu ulama mengharuskannya..
        Tetapi terpulang pada kita, jika kita was2 lebih baik jauhkan.lagipun ibu harus disanjungi dan disayangi setiap hari bukan hari ibu sahaja..lebih baik kita tanya pada yang lebih arif, sama2 kongsi ilmu…wallahuaalm…

        0

        0
      • Anonymous says:

        UAI tu semua haram.. kadang2 aku pun naik pelik dgn dia.. senang2 nak haramkan sesuatu tu.. semudah tu sja.. tolonglah..

        0

        0
        • Anonymous says:

          dah terang2 hari ibu tu sempena mother church/ibu kristian…sama jgk hari valentine…klo xcukup ilmu agama pergi belajar dl…

          0

          0
        • just saying says:

          anon 5:55…dia atas niat jugak sebenarnya, sambut tu bukan buat upacara kristian, just bg hadiah …bawak mak jalan2 itu aja agar mak hepi, salah ker?? UAI tu bukan tuhan..jadi x perlu lah kot nk dengar ckp dia 100%…yg jadi haram bila sambut tu buat upacara kristian

          0

          0
        • kuat makan & bersenam says:

          klau setakat bwak mak jalan2 ok jer….ko jgn ckp bawak mak jalan2 pun haram…aku hempuk kepala ko dgn periuk belanga belakang rumah aku

          0

          0
        • zurina hasanah says:

          susah kalau org terlampau extreme islam ni, itu tak boleh… ini tak boleh…padahal bukan makan makanan haram pun, bukan buka aurat pun, bukan suruh tinggal sembahyang pun…niat kita just nak buat mak kita happy itu pun haram jgak ? ini yg membuatkan org non-muslim pandang serong dgn agama islam

          0

          0
        • kalau bawak mak gi makan spender memang haram la wei

          0

          0
      • LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

        UAI TU USTAZ SESAT XPAYAH DGR CAKAP DIA

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        elehhhhhh nk bawak mak gi jalan2 makan2 tk boleh ke !!!!! makne nye kite ni kasi hormat ngan mak kite paham !!!!! bukan nye kite nk beli kek tarok lilin nk suroh mak tiop sempena hari ibu ke pe !!!!! itu untok sape yg maseh ada mak lah kan kasi mak tu hepiiiiiii minah jambu dh tkde makkkkk ada nenek ajeee cedihhhhhhh !!

        0

        0
        • Anonymous says:

          hari laen pun blh bwk mak p jalan2 makan2..knpa nk tgu hari ibu bru nak bwk?kiranya hari laen ko xhormat mak ko la??ko hormat time hari ibu je??ape da punya anak..

          0

          0
        • sy org biasa says:

          eh anon…salah ker sambut hari ibu ? dah tu salah gak lah sambut hari guru, hari polis, hari bapa ? memang kita tiap2 hari ingat ibu tapi dgn adanya hari ibu itu menunjukkan golongan ibu dihargai dan dimuliakan

          0

          0
    • Johan says:

      MEMERLUKAN SURVEYORS
      ANDA AKAN DIBAYAR DENGAN HANYA MENJAWAB SURVEY SECARA ONLINE
      Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout dari serendah RM5.00 hingga RM 100. Jika anda aktif, sebulan anda mampu mendapat RM200 -300 secara online.
      Jika anda berminat bolehlah
      Daftar percuma di iPanel
      Sebarang info sila lawat ipanelonlinemalaysia

      0

      0
  2. kak timah says:

    FIRSTTTTTTTT U OULSSSS CEPAT BG HADIAH KAT AKAK SEMPENA HARI IBU

    0

    0
  3. Anonymous says:

    hari ibu raikan ibulah.rasa nak raikan isteri buatlah hari isteri.

    0

    0
    • Anonymous says:

      haram sambut hari ibu, hari isteri juga mungkin haram

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ada pelbagai pendapat mengenai sambutan hari ibu ini…UIA mengharamkan hari ibu kerana ia adalah mengenai sambutan perayaan di dalam gereja..tetapi ada ulama yang tidak memgharamkan sambutan ini kerana sambutan ini memberi banyak kebaikan berbanding keburukan.contohnya mungkin kita tidak mengingati ibu, bila tiba hari ibu kita akan lebih menghargainya.ulama juga berpendapat oleh kerana sambutan ini disambut di seluruh negara dan disebabkan oleh pelbagai perkara seperti berlainan budaya, maka berlainan sebab sambutannya, maka ulama mengatakan ianya adalah harus.
        Tetapi jika kita was2 lebih baik kita terus tinggalkannya, sambutlah dan hargailah ibu setiap hari…wallahualam..lebih baik kita merujuk pada yang lebih arif…sama2 berkongsi ilmu..

        0

        0
  4. cek mek says:

    biarla dye..isteri dye kn ibu utk ank dye..ape slhnye.. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak salah cakap kau…hari ibu tu haram disambut…ko tak dengar ceramah UAI ker ? benda lagho kau tu ko suka lah buat

      0

      0
  5. lily says:

    dh anta email tp awat asik fail je bang nara.. nk jugak baucer tu..

    0

    0
  6. hi says:

    y saya send email kt email yg BN bg, tp failed?

    0

    0
  7. fiq says:

    ha’ah. Hantar email tapi fail.

    0

    0
  8. AbangNara says:

    Update: email boleh dihantar ke [email protected]. Thanks semua

    0

    0
  9. ieda says:

    DONE…

    0

    0
  10. Shikin says:

    Saya dah send email kat abg nara :)

    0

    0
  11. ida says:

    done

    0

    0
  12. […] Hadiah Untuk Isteri Tercinta Sempena Hari Ibu (35) […]

    0

    0