Written by AbangNara | January 13th, 2015

Belum terlambat rasanya untuk Abang Nara ucapkan selamat tahun baru 2015 kepada semua pembaca BeautifulNara. Apa azam tahun baru anda? Abang Nara sejak dah berusia 30-an ini ada satu je azam. Nak hidup lebih sihat dan tampak lebih kacak bergaya sesuai mengikut kematangan. Abang Nara pasti ramai yang berazam macam itu jugak kan? Pembaca-pembaca BeautifulNara yang gadis/awek/bini orang pun mesti nak tampil lebih jelita dan menawan kan? Abang Nara ada fesyen yang sangat sesuai untuk anda semua!!!
hidy clearance saleAbang Nara dan wife memang selalu pergi beli baju kat HiDY di Wangsa Melawati. Baju-bajunya unik. Paling Abang Nara suka ialah kainnya yang lembut. Selesa sangat pakai. Jadi sempena tahun baru ini, HiDY ada buat clearance sale sebelum rekaan terbaru mereka sampai. Harga murah sangat-sangat. Sesuai sangat untuk kaum Adam & Hawa yang nak tampil dengan imej baru sempena tahun 2015 ini. Jom kita tengok apa yang tengah sales!!!

hidy clearance sale

1. Baju tunic HiDY ini memang amat selesai dipakai untuk jalan-jalan atau ke pejabat. RM50 sahaja. Mana nak cari baju secantik ini pada harga yang amat awesome. Sila beli sekarang di sini.

hidy clearance sale2. Kalau gi jumpa pakwe tercinta dengan baju cotton kurti HiDY ini pasti akan buatkan si dia jatuh cinta sekali lagi dengan anda. Harga selepas diskaun hanya RM30 dan RM80 sahaja. Murah habis dah tue. 

hidy clearance sale

3. RM50 dah boleh dapat kasut Crochet Espadrilles yang amat selesa ini. Mana ada kasut yang jual harga semurah ini kat kedai? Walaupun murah, jangan risau kerana kualitinya dijamin awesome. Sangat sesuai dipakai waktu santai atau berwindow shopping. Selesa!!!

hidy clearance sale

4. Rambang mata kalau jadi perempuan tak tahu nak pilih design mana satu untuk baju kurung shantung silk HiDY ini. Semuanya cantik-cantik. Sangat sesuai dipakai masa hari Jumaat atau pergi kenduri. Memang confirm ramai yang akan jatuh cinta dengan keayuan anda.

hidy clearance sale

5. Ingat lelaki je ke boleh pakai kain pelikat? HiDY pelekat blouse ini memang amat selesa dan unik untuk digayakan oleh kaum Hawa. Wife Abang Nara ada sehelai yang ini. Kalau keluar makan malam dia suka pakai. Tak panas katanya. Selesa sangat-sangat.

hidy clearance sale

6. Kasut Zana Peep HiDY ini kalau bawak pergi ofis mesti ramai yang akan bertanya kat mana korang beli. Warna hitam menyerlahkan keeleganan, manakala warna peach menyerlahkan sisi ayu. Semuanya pun sesuai untuk anda. Banyak lagi pilihan warna yang ada.

hidy clearance sale

Clearance sale ini akan berlangsung sehingga 16 Januari 2015 di laman web www.hidy.com.my. Penghantaran percuma akan diberikan dengan pembelian RM300 ke atas. Jadi kongsi-kongsilah beli dengan member. Banyak lagi baju, kasut, tudung dan macam-macam lagi yang boleh anda dapatkan dengan harga amat berbaloi sempena jualan ini. Silalah bersegera kerana stok amat terhad. Selamat bershopping!!!

Written by AbangNara | December 24th, 2014

FUKUBUKURO. Pertama kali Abang Nara cuba nak sebut perkataan ini, memang berbelit lidah dibuatnya. Rupa-rupanya FUKUBUKURO ini adalah perkataan Jepun. Patutlah susah nak sebut. Namun kalau anda seorang insan yang gemarkan promosi/sales/harga runtuh, sila ingat perkataan FUKUBUKURO. Ini kerana ia membawa maksud ‘lucky bag’ yang akan dipenuhi dengan kejutan. Kejutan yang macam mana? Excited tak nak tahu?

hidy di malaysia

Buat julung-julung kalinya, HiDY bakal membawakan FUKUBUKURO yang pertama di Malaysia. Acara yang akan hanya berlangsung satu hari ini (25/12) di 46, Lorong Dataran Wangsa, Dataran Wangsa Melawati, Wangsa Melawati pasti akan membuatkan anda teruja dan gembira sangat-sangat.

hidy di malaysia

Meh sini Abang Nara terangkan macam mana FUKUBUKURO di HiDY akan berlangsung esok. Ada 110 ‘lucky bag’ bernilai RM50, RM80, RM100, RM150 dan RM200 untuk dibeli oleh anda esok. Apa yang ada di dalam beg-beg ini adalah misteri. Mungkin dalam beg RN100 akan mempunyai baju HiDY dan kasut CIPELA. Atau mungkin kedua-duanya kasut CIPELA. Dan pelbagai lagilah kemungkinan. Yang pasti nilai sebenar isi kandungan di dalam beg itu adalah sangat TINGGI berbanding dengan harga yang perlu anda bayar. Memang untung sangat-sangatlah.

hidy di malaysia

Hanya bila korang beli beg-beg ini dan bukanya barulah boleh tahu apa yang korang dapat. Jangan risau sebab semua isi kandungan di dalamnya dijamin BEST. Kalau datang dengan kawan, bolehlah korang bertukar-tukar beg sesama sendiri. Selain daripada FUKUBUKURO ini, HiDY juga akan mengadakan jualan sehingga 80% diskaun esok di butiknya. Tak dapat beg tapi dapat beli barangan HiDY dengan harga super murah pun ok jugak kan?

hidy di malaysia

Abang Nara dan wife pun akan berada di sana lebih kurang jam 11 pagi. Nak try juga dapatkan ‘lucky bag’ ini. Mana tahu ada rezeki dapat isi yang SUPER best. Korang pun jomlah datang beramai-ramai. Maklumat lanjut boleh tengok kat www.hidy.com.my atau ikuti Instagram HiDYCollection.