January 1st, 2012

Malam semalam, gosip hangat yang berlegar di Internet ialah Dato’ Siti Nurhaliza dikatakan memberitahu pada penonton-penonton televisyen Singapura selepas persembahan tahun baru di negara itu yang dia telah mengandung. Ramai yang mengucapkan tahniah dan ramai juga yang berspekulasi yang ianya hanya khabar angin. Tetapi perkara yang tidak dapat disangkal tentang kemudahan masa kini, laman sosial membolehkan peminat berkomunikasi secara langsung dengan selebriti kegemaran mereka dan bertanya sendiri tetang kesahihan sesuatu berita itu. Dato’ Siti Nurhaliza telah menafikan yang dia telah mengandung melalui Twitternya beberapa jam lepas:-

Kami kira ini hanya salah faham sesetengah pihak berkenaan kenyataan Dato’ Siti. Dia khabarnya hanya berkata dia berharap untuk menjadi seorang ibu pada tahun 2012. Tapi tak kisahlah, kami berharap hajat Dato’ Siti yang melangsungkan perkahwinan dengan suami, Datuk Seri Khalid pada tahun 2006 untuk menjadi seorang ibu pada tahun 2012 akan menjadi kenyataan. Doakan yang terbaik saja.

March 23rd, 2011

datuk siti

Jika benarlah perkara di bawah berlaku, memang wajar TV1 membuat permohonan maaf kepada Datuk Siti Nurhaliza. Agak memalukan kerana ianya adalah siaran langsung dan ditonton oleh puluhan ribu rakyat Malaysia. Berikut adalah email yang diterima:-

Abang nara, saya peminat setia abg. Tapi kali ni 1st saya komen sebab saya peminat setia Siti, sangat terkilan dengan RTM. Sekarang ini tengah LIVE pertandingan akhir ADIK2 ku. Sejurus selepas pengerusi majlis mengumumkan Siti akan buat persembahan, tiba2 mic tidak di off kan dan terdapat suara perempuan bercakap ” Ni mesti xbertudung lagi”. Sangat jelas dan nyata sehingga Dato Siti yg naik pentas selepas tu (sangat sopan bertudung penuh sopan) terkaget. Di sebabkan keprofesionalan Dato Siti die dapat teruskan persembahan. Saya satu family terkejut maca mana rancangan RTM live dengan kehardiran VIP(Rosmah) boleh jadi begini. Mungkin di sebabkan rancangan ni tidak seHIT Raja Lawak Akhir, mungkin hal ini akan dilupakan. Tetapi saya di sini meminta RTM memohon maaf terhadap kejadian ini.

Mengikut Twitter Datuk Siti, gambar di atas ialah tudung yang dipakai oleh beliau semasa membuat persembahan di TV1. Memang cantik dan sangat ayu. Dan kalau benarlah perkara di atas berlaku, sesungguhnya ianya bukan sahaja menjatuhkan kredibiliti Datuk Siti tetapi juga menjatuhkan nama baik TV1.

Apa pendapat korang? Wajar tak TV1 buat permohonan maaf kepada Datuk Siti atau perkara ini tak perlu diperbesarkan lagi?

September 13th, 2009

siti nurhaliza

Selepas Rosyam Noor, nampaknya Dato’ Siti Nurhaliza pun terkantoi ketiak basah. Hehehe. Lupa nak pakai deodorant kot. Kalau Tok Ti tengah mencarik deodorant yang baru, kami cadangkan Adidas Action 3 warna pink. Memang sesuai untuk perempuan aktif macam Dato’ Siti.

August 21st, 2009

siti nurhaliza

Orang cantik kalau pakai apa pun cantik jugak. Pakai tudung cantik, tak pakai tudung pun cantik. Pakai topi cantik, pakai selendang pun cantik. Pendek kata bagi jerlah apa-apa pun kat Siti Nurhaliza, confirm kecantikan dia akan terserlah. Memang sesuai jadi model gitu.

Apa yang Dato’ Siti Nurhaliza buat kat konti radio Suria FM nie? Benda romantik tue. Dato’ Siti berbalas-balas cakap “I Love You” ngan Dato’ K tue. Cakap dalam radio tue. Semua orang pun boleh dengar. Memang very the romantik gitu.

Buat Dato’ Siti dan Dato’ K, kami mengucapkan selamat berpuasa. Mohon maaf kalau ada keterlanjuran bahasa dan kata kepada Dato’ berdua. Jangan lupa berdoa dimurahkan rezeki dan dipercepatkan dapat zuriat di bulan Ramadan nie. Insya-Allah termakbul.

Lagi gambar Dato’ Siti Nurhaliza paling terbaru dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rasa-rasa Dato’ Siti baca ke BeautifulNara? Hehe.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza