Written by AbangNara | November 15th, 2013

Zahida Rafik. Satu nama yang tak lekang daripada kontroversi dan seringkali dikaitkan mempunyai hubungan dengan orang kenamaan. Sebelum ini, ada khabar angin bertiup mengenai hubungannya dengan Datuk Seri Shafie Apdal. Namun Zahida telah tampil dan membuat penafian mengenai dakwaan tersebut sekaligus membuatkan ramai tertanya mengenai jejaka yang berjaya mencuri hatinya.

zahida rafik kahwin

Hari ini menerusi Harian Metro, Zahida Rafik membuat pengakuan bakal berkahwin dengan seorang ahli perniagaan tahun hadapan. Menariknya, sudah 8 tahun hubungan mereka berdua terjalin. Memang lama benar menyulam cinta. Kata Zahida:-

Saya sudahpun mempunyai teman istimewa yang juga seorang ahli perniagaan yang dikenali sejak 8 tahun lalu. Insya Allah kami juga merancang berkahwin tahun depan.

Saya rasa tidak perlu mendedahkan identiti si dia buat masa ini. Apa yang boleh saya katakan dia hanya orang biasa dan bukan berstatus Datuk mahupun VIP. Si dia juga baru berusia 41 tahun, masih bujang dan bukan suami orang.

zahida rafik kahwin

Alhamdulillah. Untunglah Zahida dapat ahli perniagaan yang masih bujang. Bukan senang nak jumpa. Lagi untung kerana kekasih hati Zahida jenis memahami walaupun dirinya sering ditimpa gosip. Tambah Zahida lagi:-

Maklumlah sudah 8 tahun kami menjalin hubungan dan pastinya sudah kenal hati budi masing-masing. Apa yang penting, dia seorang yang sangat memahami dan saling percaya dan menghormati antara satu sama lain dan itulah yang menyebabkan hubungan kami mampu bertahan sampai sekarang. Apa saya gosip yang dikaitkan dengan saya, tidak perlulah kami melatah kerana semua gosip itu tidak betul.

Fuh~~ Semoga Zahida dapat menjaga kekasih hatinya elok-elok sehingga hari perkahwinan kelak. Orang baik selalunya sering dingorat oleh awek-awek lain. Kalau boleh, cepatkan lagi perkahwinan. Apa pun, semoga segala persiapan dan perancangan Zahida akan berjalan seperti yang dimahukan. Sama-sama kita doakan.
zahida rafik kahwin

P.S: Bersempena ulangtahun pertama Emall Karangkraf, anda kini boleh mendapatkan 15 majalah percuma. Kesemuanya boleh dimuat turun dalam tempoh masa 15 jam sahaja menerusi applikasi Emall Karangkraf. Jangan lupa untuk LIKE Facebook Emall Karangkraf untuk mengetahui bilakah muat turun PERCUMA ini akan bermula.

Written by AbangNara | September 24th, 2010

zahida rafik kahwin menteri

Nampaknya entri gosip Zahida Rafik kahwini menteri di London kami telah pun mendapat maklum balas daripada Zahida Rafik sendiri. Maafkan kami kerana mengikut kata-kata Zahida, ianya adalah tidak benar. Nampaknya sumber yang menghantar cerita tersebut kepada kami tak boleh dipercayai sangat.

[note]Saya tak kahwin pun dan masih tinggal dengan ibu bapa saya. Saya juga masih single and available. Saya memang tahu tentang penyebaran gosip itu di Internet tetapi saya hanya diamkan sahaja kerana bimbang nanti orang ingat saya sengaja hendak menggembar-gemburkan cerita itu. Pada hal gosip itu langsung tak betul. Saya nak tahu daripada mana sumber tersebut mendapat gosip itu kerana ia menyusahkan saya. Selepas ia tersebar, ramai kawan yang mengucapkan tahniah [/note]

Kepada Zahida Rafik, kami ingin memohon maaf atas kesilapan kami. Kami doakan agar anda cepat bertemu jodoh. Tak kiralah dengan menteri ke, datuk ke, VVIP ke ataupun dengan orang biasa. Harap anda maafkan kami ye.

P.S: Video kahwin anak SM Nasimuddin nie memang super grand gile.

Written by AbangNara | June 30th, 2010

gambar zahida rafik

Korang tengok statement kat atas, lepas tue korang tengok gambar Zahida Rafik yang terbaru dengan membaca artikel kat bawah nie sepenuhnya. Enjoy ~~

P.S: Gambar awek nie lagi seksi dari Zahida Rafik. Terbaik.

 
Written by AbangNara | November 12th, 2009

zahida rafik

Wow ~~~ Tersenyum riang Chef Wan di sebelah Zahida Rafik yang berbaju harimau. Kami rasa disebabkan harimau semakin pupus maka sebab itulah baju Zahida Rafik tak mampu nak menampung di tempat yang sepatutnya ditampung. Itu yang tak muat semacam tue. Bukan salah Zahida Rafik tapi salah pemburu-pemburu harimau haram yang menyebabkan harimau sedunia makin pupus.

Lagi gambar Zahida Rafik kelihatan ranum dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tau tak sekarang nie Celcom tengah buat promosi Celcom Double Bonus khas untuk bulan 11 ngan bulan 12 nie? Katakan korang guna minimum RM50, boleh dapat sampai 6% bonus tue. Cuba tengok gambar rajah kat bawah nie untuk details lebih lanjut pasal promosi nie. Berbaloi-baloi beb ~~

celcom double bonus