July 24th, 2012

Wow. Kagum sebentar Abang Nara dibuatnya. Macam manalah si Watie Elite ini mampu bertahan tak makan nasi selama 1 tahun? Abang Nara kalau tak dapat nasi sehari pun dah rasa nak mengamuk dah. Namun Watie sanggup tak menjamah nasi selama 1 tahun kerana ingin kekalkan bentuk tubuhnya yang kurus ramping.

watie tak makan nasik

Kata Watie kepada Mstar Online:-

Hampir setahun dah saya tidak makan nasi kerana ingin mengamalkan diet selepas kagum melihat kelangsingan tubuh kakak saya walaupun sudah berusia lingkungan 40-an. Kini saya langsung tak boleh makan nasi dan kalau nak rasa pun cuma sedikit sahaja.

Hebat kan? Betullah kata orang yang wanita memang sanggup lakukan apa sahaja demi kecantikan. Setakat tak makan nasik itu mungkin perkara biasa. Abang Nara percaya ramai pembaca BeautifulNara yang pernah lakukan perkara sebegini untuk kecantikan tubuh badan. Kalau sudi, kongsi-kongsikanlah di ruangan komen.

watie elite

PS : Salam Ramadhan semua dari Vanitymask. Pasti semangat untuk tampak bergaya di Hari Raya masih membara di hati anda semua. Sempena bulan Ramadhan ini, pihak Vanitymask membawakan beberapa design skirt panjang and blouse labuh, pada harga RM40~RM55 sahaja. Iye lah, tak semestinya beli untuk raya kan,..lepas raya nanti kene naik kerja jugak. :) .Klik sini untuk melihat koleksi terbaru mereka. Cepat, koleksi terhad macam biasa.

February 7th, 2011

watie elite

Aduh. Kesian sungguh Abang Nara kat Watie Elite. Hampir kena strok sebab tekanan sejak kontroversi Angelina anak siapa dikeluarkan oleh Melodi bulan lepas. Mungkin tertekan semua benda datang serentak. Dengar ceritanya teruklah jugak.

[note]Dia  sakit sebab terlalu banyak tekanan. Mata belah kiri dia ada  bekas herot. Dan separuh badan selalu kebas-kebas.  Doktor cakap dia hampir kena strok. [/note]

Buat masa sekarang, Watie sedang menjalani rawatan  perubatan akupunktur untuk mengelakkan rasa  kebas itu. Sakitnya tak terkata, nak-nak bila  menyerang bahagian sendi terutama di kepala,  tangan dan kaki. Watie tak nak merawat guna kaedah biasa sebaliknya memilih rawatan tradisional cina. Katanya, hanya dengan tusukan jarum buat Watie hilang pening  kepala dan kurangkan  kebas yang berbisa.

Sedihlah pulak dengar nasib yang menimpa Watie nie. Abang Nara doakan agar Watie cepat sembuh. Jangan fikir sangat masalah-masalah yang ada. Kalau boleh, selesaikan semua masalah tue secepat mungkin. Jangan biar bertangguh. Kalau bertangguh itu yang tambah lagi stress. Kang takut kena strok betul-betul pulak. Tak gitu?

June 4th, 2010

gambar watie elite

Kenapakah Watie Elite pergi shooting gambar dengan memakai baju yang menunjukkan pehanya yang gebu itu. Memang mantap sehingga kami ingin membuat kuiz tentang hal ini. Sila pilih salah satu jawapan di bawah dan SMS jawapan anda ke 7894445 untuk berpeluang memenangi baju Watie Elite ini.

1. Watie ada penyakit selalu nak terbuang air besar. Kalau pakai camnie senang sikit. Zraappppp. Angkat jer terus leh lepaskan apa yang patut.

2. Mungkin Watie sedang berjimat-cermat disebabkan ura-ura kerajaan yang bercadang nak buang subsidi. Kurang kain, kuranglah harganya kan?

3. Sebenarnya baju yang Watie pakai ini didatangkan satu set dengan seluar. Tapi seluar tue tak basuh lagi dan agak berbau. Itu yang Watie malu nak pakai.

4. Masa on the way nak pergi shooting Watie telah terserempak dengan seekor lembu jantan. Akibat baju yang berwarna merah, lembu itu telah mengejar Watie. Watie cabut lari litang pukang sehinggakan seluarnya tercabut.

5. Ini semua super impose nie. Sebenarnya Watie memang pakai seluar tapi dah disuperimpose sampai ternampak peha Watie.

Lagi gambar Watie Elite untuk anda membuat pilihan jawapan yang betul. Kredit gambar kepada Mstar.

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

gambar watie elite

May 31st, 2010

watie elite terbaru

Ibu tunggal, Watie Elite kini tampak bahagia apabila hatinya sedang kembang dengan satu perhubungan cinta yang sedang terjalan. Bibit-bibit cinta baru timbul 2, 3 bulan kebelakangan ini. Dengan siapa? Macam biasalah yang tue rahsia. Mana ada artis Malaysia pernah cakap dia bercinta ngan sapa. Tup-tup dah kahwin. Tak pun tup-tup dah beranak satu.

Tapi dengar ceritanya si kekasih baru Watie Elite nie ialah seorang pelakon umur 30-an. Wah, wah wah. Siapakah orangnya yek? Mesti handsome dan kacak bergaya. Bertuah laki tue dapat awek macam Watie Elite. Pandai bergaya dan nampak up to date dengan fesyen-fesyen remaja walaupun umur dah agak meningkat. Mungkin itu sebab si pakwe terpikat dengan Watie Elite.

Kami hanya doakan kebahagiaan Watie Elite. Pesanan untuk artis Malaysia, kalau rasa betul-betul tak confirm bercinta jangan kecoh cakap dah ada pakwe atau makwe. Tup-tup bulan depan buat muka sedih cakap dah clash plak. Konon poyo tak serasi la. Tak memahami la. Padahal sebenarnya anda yang syok sendiri.

Lagi gambar terbaru Watie Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dah tak payah nak ke hulur hilir cari barang hantaran, shop online dari rumah lagi cepat, murah, senang.

watie elite terbaru

watie elite terbaru