July 26th, 2015

Bulan Ramadhan yang lalu, para peminat Zahida Rafik melahirkan rasa gembira apabila melihat pelakon ini berjinak-jinak memakai tudung walaupun sekadar untuk menghormati bulan tersebut. Ramai yang mendoakan agar Zahida terus bertudung selepas tamat Ramadhan, atau sekurang-kurangnya tidak lagi tampil seksi. Ternyata harapan hanya tinggal harapan apabila hari ini satu gambar yang dimuatnaik oleh Zahida Rafik di akaun Instagramnya telah membuatkan para peminatnya kecewa, lebih-lebih lagi ia dikongsikan di bulan Syawal.

zahida rafik

Bukan sahaja penampilan Zahida Rafik dengan kain terbelah yang menjadi perhatian para pengikutnya, tetapi gaya pemakaian seorang lagi wanita di dalam gambar di atas yang jelas menunjukkan sebahagian dadanya turut menjadi topik perbincangan. Lebih kelakar apabila ada sesetengah peminat yang mendakwa Zahida Rafik telah men’edit’ bahagian pinggangnya. Nampaknya kita kena panggil pakar untuk menyiasat keaslian gambar ini.

zahida rafik

Seperti biasa akan ada 2 belah pihak apabila situasi seperti ini timbul. Ada yang menyokong Zahida Rafik dengan menyatakan pengkritik itu semua suka sangat jaga tepi kain orang. Yang pengkritik pula memberikan komen pakaian sebegitu tidak sesuai dengan status Zahida sebagai seorang ibu. Tepuk dada tanyalah selera. Secara jujur, memang tak sesuai dilihat oleh orang lain gambar sebegini.

zahida rafik

Kita nantikan apakah reaksi Zahida Rafik. Lagi beberapa gambar pelakon ini dengan membaca artikel sepenuhnya.

zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik
zahida rafik

September 24th, 2010

zahida rafik kahwin menteri

Nampaknya entri gosip Zahida Rafik kahwini menteri di London kami telah pun mendapat maklum balas daripada Zahida Rafik sendiri. Maafkan kami kerana mengikut kata-kata Zahida, ianya adalah tidak benar. Nampaknya sumber yang menghantar cerita tersebut kepada kami tak boleh dipercayai sangat.

[note]Saya tak kahwin pun dan masih tinggal dengan ibu bapa saya. Saya juga masih single and available. Saya memang tahu tentang penyebaran gosip itu di Internet tetapi saya hanya diamkan sahaja kerana bimbang nanti orang ingat saya sengaja hendak menggembar-gemburkan cerita itu. Pada hal gosip itu langsung tak betul. Saya nak tahu daripada mana sumber tersebut mendapat gosip itu kerana ia menyusahkan saya. Selepas ia tersebar, ramai kawan yang mengucapkan tahniah [/note]

Kepada Zahida Rafik, kami ingin memohon maaf atas kesilapan kami. Kami doakan agar anda cepat bertemu jodoh. Tak kiralah dengan menteri ke, datuk ke, VVIP ke ataupun dengan orang biasa. Harap anda maafkan kami ye.

P.S: Video kahwin anak SM Nasimuddin nie memang super grand gile.

August 9th, 2010

gambar zahida rafik terbaru

Menawan jugak Zahida Rafik nie berbaju putih. Nampak “suci” je. Lagi gambar terbaru Zahida Rafik dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Forum Cari.

gambar zahida rafik terbaru

gambar zahida rafik terbaru

October 1st, 2009

Fuiyooo ~~ Banyak betul gambar Erra Fazira masa majlis pertunangan Umie Aida nie. Padahal bukan dia yang bertunang pun. Mesti ada cameraman khas mengikut Erra je.

Lisa Surihani pun ada gak rupanya masa majlis nie. Semua artis-artis yang datang pakai baju pink tue. Memang dah dirancang rasanya kot. Kasik nampak lagi berseri sikit Umie Aida pakai baju biru. Kan kontra kalernya kan?

Lagi gambar Erra Fazira dan beberapa artis lain di majlis pertunangan Umie Aida dengan membaca artikel ini sepenuhnya.