June 8th, 2009

siti saerah seksi

Tak ada idea eh kami nak menulis pasal gambar Siti Saerah dan skirt pendeknya nie. Geli geleman kami melihatnya.

Korang undilah kat bawah nie untuk suka-suka:-

[poll id=”21″]

Ada satu lagi gambar Siti Saerah pose ngan skirt merah meletup dia tue. Kalau terasa berminat nak tengok bacalah artikel ini sepenuhnya.

siti saerah seksi

March 25th, 2009

Kami mintak maaf la tersalah taip nama Siti Sarah jadi Siti Saerah pulak.  Saja je tu, nak tengok korang ni peka ke tak peka. Ternyata pembaca Beautiful Nara ni laser-laser semuanya. Hahaha.

Baguslah, memang kena tahan aja lah baca komen-komen yang laser, tapi kami tak kesah, sebab kadang-kadang gosip kami pon laser juga.

Terima kasih banyak-banyak kepada yang menegur kami. Kami akan cuba untuk mengurangkan typing error di masa akan datang. Inilah akibatnya membuat artikel di kala jam 3 pagi.

March 25th, 2009

gambar siti saerah

Bantuan CPR teroaksa diberikan kepada kami akibat kekejangan otot jantung setelah melihat gambar Siti Saerah di atas. Bukanlah nak mengutuk tapi janganlah sampai memalukan diri sendiri dengan mengambil gambar berambut palsu macam g*r*l*.

Kami harapkan tidak ada pembaca-pembaca blog ini yang terkena serangan jantung mengejut akibat terkesima melihat gambar Siti Saerah di atas.

Sila laporkan kadar denyutan jantung ada selepas melihat gambar di atas,