July 22nd, 2009

manohara

Respek habis kami kat mak si Manohara nie. Namanya Daisy Fajarina. Rilek jer dia cakap tak takut kena saman RM105 juta kat Tengku Temenggung. Rasanya mak si Manohara nie ingat 105 juta rupiah kot bukannya 105 juta Ringgit Malaysia.

Untuk yang tak tahu, Tengku Temenggung Kelantan menyaman Manohara dan ibunya sebanyak RM105 juta kerana membuat fitnah kepada dia. Saman tue dah pun difailkan cuma tunggu masa jer kedua-dua pihak naik ke mahkamah.

Tak tahan dengar cakap mak si Manohara nie:-

[note]“Kami sekeluarga tidak takut disaman berapa banyak pun. Tuhan memihak pada yang benar dan harap berbalik rezeki (menang dalam saman itu) kepada kami [/note]

Sempat lagi pikir nak dapat duit RM105 juta tue kalau dia menang. Orang pikirlah dapat bersihkan nama keluarga ke apa ke. Memang dasar mata duitan kot?

P.S: Kami sebenarnya memang tak suka orang Indonesia kat Malaysia nie. Diorang ingat Malaysia nie diorang punya ker? Naik komuter pakai singlet jer. Pastue tenung kami macam kitorang plak datang menetap kat Malaysia. Ikut hati rasa nak lempang jer.

June 6th, 2009

gambar manohara odelia pinot

Tak sangka bila bukak email hari ini ada orang Indonesia sendiri yang hantar email kepada kami suruh letak gambar Manohara Odelia Pinot berparti sebaik sahaja berjaya lari ke Jakarta.

Sungguh tak logik jika anda didera anda ada masa lagi untuk berparti di kelab-kelab. Kesimpulannya hanya satu, tuduhan didera tue menipu je semata-mata. Maklumlah jiwa muda remaja lagi, tapi dah tak boleh enjoy. Jadi mungkin saja buat alasan didera supaya dapat bebas berparti begini.

Lagi gambar Manohara berparti dan gambar terbaru Manohara dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot

gambar manohara odelia pinot