April 5th, 2013

Comelnya anak sulung Irma Hasmie dan Redza Syah ini. Cute sangat-sangat. Kalau Abang Nara pergi ke majlis akikah dan cukur jambul Redza Syah Irfhan, memang akan dicium-cium pipinya. Geram sangat-sangat.

redza syah irfhan

Antara rakan artis yang hadir ke majlis ini ialah Yatt Hamzah dan Diana Amir. Tengok muka Diana Amir pun macam dah tak sabar nak kahwin dan mendapat cahaya mata. Geram sangat la tue dengan kecomelan Redza Syah Irfhan.

redza syah irfhan

Semoga Redza Syah Irfhan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Lagi 16 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Moment Effects.

redza syah irfhan

redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

March 31st, 2013

Cantik sungguh nama anak sulung Irma Hasmie dan Redza Syah Azmeer ini. Redza Syah Irfhan. Semoga anak ini akan membesar menjadi anak yang soleh di bawah didikan kedua-dua ibu bapanya. Besar nanti confirm hensem macam si ayah punya. Hehehe ~~

nama anak irma hasmie

Untuk makluman, anak pasangan ini telah dilahirkan di Prince Court Medical Centre. Masih belum diketahui sama ada Irma melahirkannya secara normal atau pembedahan. Apa yang penting Redza Syah Irfhan nampak sangat sihat dan comel. Tak gitu?

nama anak irma hasmie

Pihak Awan Studio turut sama merakamkan detik bersejarah buat pasangan ini menerusi video. Tak sabar rasanya nak tengok full version.

Ezuwan Ismail, salah seorang rakan rapat Irma turut melawat si comel Irfhan ini.

nama anak irma hasmie

Semoga Redza Syah Irfhan membesar dengan penuh sihat. Tahniah sekali lagi diucapkan buat Irma dan Redza.
aura whiteP.S: Bukan perempuan je tapi lelaki pun boleh guna Aura White nie. Memang banyak kesannya. Paling best sel kulit tumbuh balik. Boleh tutup jerawat semua. Confirm makin hensem muka. Untuk tempahan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau Whatsapp/SMS ke 013-594-7061.

November 21st, 2012

Petang tadi, lebih daripada 10 orang selebriti popular tanah air telah turun padang untuk membuat kutipan derma ikhlas membantu rakyat Palestin di sekitar Pavillion. Turut memeriahkan usaha murni ini ialah Irma Hasmie dan suaminya.

irma hasmie dan suami

Irma Hasmie tampak “glowing” dengan kandungan di dalam perutnya yang sudah mencecah 3 bulan lebih. Kedua-duanya sangat bersungguh-sungguh dalam memberi kesedaran terhadap orang ramai tentang isu Palestin. Semoga dengan usaha ini, akan lebih ramai orang terlibat sama dalam membantu saudara Islam kita di Gaza.

irma hasmie dan suami

Sekali pandang suami Irma Hasmie nampak macam Clark Kent daripada watak komik Superman. Untunglah Irma dapat suami kacak. Semoga kebahagiaan mereka berdua ini akan berkekalan sehingga ke syurga. Lagi 23 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook PelangiBonda.

irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami

August 15th, 2012

Nampaknya bulan Ramadhan ini membawa berita bahagia kepada Irma Hasmie dan suami. Menerusi portal Murai, Irma Hasmie telah mengesahkan yang dirinya kini sudah mengandung 5 minggu. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas kehamilan ini.

irma hasmie mengandung

Irma Hasmie kini sedang mengalami fasa muntah-muntah dan pening-pening. Kata Irma:-

Insya Allah, memang betul saya sudah mengandung. Sekarang ini pun saya agak tidak sihat dan banyak muntah-muntah. Usia kandungan saya 4 minggu dan sudah mahu masuk ke 5 minggu. Saya selalu muntah-muntah dan tidak boleh menerima makanan. Namun, doktor memberitahu bahawa ini simptom biasa. Saya berharap badan saya cukup kuat menghadapinya. Setakat ini itu saja alahan yang saya hadapi. Saya tidak mengidam apa-apa pun hanya suami saya saja yang mengidam lebih. Dia pula yang tiba-tiba jadi kuat makan

Semoga segalanya berjalan lancar buat Irma Hasmie. Jangan buat kerja berat sangat. Rilek-rileks terutamanya di trimester pertama ini. Tahniah sekali lagi. Tak sabar rasanya nak tengok kecomelan anak Irma dan Redza.