April 26th, 2012

Sudah agak lama tidak mendengar atau melihat wajah terkini Sazzy Falak dan anak kembarnya. Abang Nara pasti ramai yang merindui mereka bertiga. Namun jangan risau kerana majalah Wanita & Wawasan keluaran Mei 2012 menampilkan Sazzy dan anak kembarnya sebagai penghias muka hadapan mereka.

sazzy falak dan anak kemabr

Secara jujur Abang Nara rasa agak kurang sesuai belahan panjang untuk pakaian Sazzy Falak. Namun sudah pasti pihak editorial dan Sazzy sudah berbincang terlebih dahulu sebelum bersetuju dengan pakaian ini. Dan menerusi Facebok Majalah W&W, pihak editorial turut berkongsi gambar Sazzy di bawah.

sazzy falak dan anak kemabr

Sekiranya anda tidak meminati Sazzy, jangan risau kerana Umie Aida turut tampil menawan di dalam edisi kali ini.

sazzy falak dan anak kemabr

So tunggu apa lagi? Dapatkan majalah W&W hari ini juga di kedai buku berhampiran anda.

October 19th, 2011

Sejak wife Abang Nara mengandung nie, Abang Nara ada tabiat suka tengok gambar-gambar baby. Wife Abang Nara pulak suka beli majalah Pa&Ma. Yang terbaru dalam majalah tersebut ada gambar Sazzy Falak dan keluarganya. Serious comel sangat anak Sazzy Falak dalam majalah Pa&Ma. Anda patut beli.

anak sazzy falak

Puas Abang Nara carik kat Facebook Sazzy Falak kot-kot ada dia selitkan gambar yang keluar dalam majalah Pa&Ma. Sayangnya tak ada. Abang Nara suka layan gambar-gambar Sazzy, suami dan anak-anaknya. Nampak jelas mereka sedang bahagia sangat-sangat. Semoga dikekalkan sebegitu sehingga ke akhir hayat.

Lagi beberapa keping gambar Sazzy Falak dan keluarga dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

March 18th, 2011

sazzy falak

Mesti Sazzy Falak sekarang tak sabar mengira hari menunggu detik kelahiran bayi kembarnya. Sekarang ini Sazzy Falak sudah pun mengandung 8 bulan. Tinggal lebih kurang sebulan sahaja lagi. Yang terbaru Abang Nara dengar Sazzy nak melahirkan bayi kembarnya secara normal.

[note]Saya sangat-sangat berharap untuk melahirkan bayi ini secara normal, kalau terpaksa buat dua kali pun saya sanggup sebab saya tak mahu buat pembedahan. Saya dah cakap perkara ini kepada doktor tentang tapi jika keadaan benar-benar tidak megizinkan, keselamatan perlu diutamakan. [/note]

Bak kata Sazzy, yang penting keselamatan ibu dan keselamatan bayi. Normal atau pun tidak, marilah kita sama-sama doakan agar semuanya berjalan lancar buat Sazzy. Oh ye, jangan lupa follow Twitter Sazzy Falak dan ucapkan tahniah atas kelahiran anak sulungnya nanti.

Lagi gambar sekitar majlis baby shower anak kembar Sazzy Falak dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Sazzy Falak sendiri.

p/s: Harga Promosi Korset Wanita Premium Beautiful hingga 25Mac shj! {klik}

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak
sazzy falak

November 22nd, 2010

Rakan media kami di OhBulan dan RotiKaya telah pun berkongsi video tarian 4 wanita jelita iaitu Daphne Iking, Atilia, Dynas dan Sazzy Falak yang menari mengikut lagu Michael Jackson. Bak kata rakan media kami, memang wajarlah mereka dapat mengekalkan kelangsingan badan mereka. Asal ada waktu terluang ajer mereka akan bersenam mengeluarkan peluh. Kita ada?

Layan tarian mereka dan kalau rajin silalah menari mengikut gaya rentak mereka. Kami respek dengan gaya hidup sihat 4 jelitawan ini. Oh ya, sebelum terlupa, kami ingin ucapkan tahniah sekali lagi kepada Sazzy Falak yang sedang mengandung 3 bulan. Semoga semuanya selamat.

P.S: Kami tengah betulkan “Like” and “Dislike” kat komen. Harap semua bersabar ye. Kami pun tak tahu apa puncanya. Semalam boleh tapi hari ini tiba-tiba tak boleh pulak.