May 26th, 2014

Sebelum kita bercerita mengenai ABPBH2013, Abang Nara ingin mengucapkan tahniah kepada pasukan badminton Malaysia yang telah menunjukkan aksi bersungguh-sungguh walaupun tewas kepada Jepun dalam perlawan akhir Piala Thomas semalam. Memang hampir tercabut jantung dibuatnya. Fuh~~~ Abang Nara yakin masih ramai yang berdebar-debar menyaksikan perlawanan semalam, jadi apa kata anda kurangkan debaran tersebut dengan menatap gambar-gambar sekitar karpet merah ABPBH2013.

gambar red carpet abpbh2013

Kehadiran Zizan Razak dan Emma Maembong secara berdua sudah tentu telah menarik perhatian orang ramai. Nampaknya mereka berdua semakin selesa untuk tampil bersama di khalayak ramai. Tidak lagi bermain sorok-sorok. Namun yang paling mencuri perhatian semalam sudah tentu Felixia Yeap yang tampil bertudung dan sangat sopan berbanding selebriti-selebriti wanita Islam yang lain.

gambar red carpet abpbh2013

Bertemakan Magis Alam, fesyen para selebriti kali ini tampak lebih sopan dengan hanya beberapa selebriti wanita yang terlebih “over”. Yang lain semua okay-okay dan tak adalah seksi melampau. Semoga akan ada perubahan yang lebih bagus di masa hadapan. Lagi beberapa gambar sekitar karpet merah ABPBH2013 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar laman web ABPBH.

gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013

May 24th, 2014

Sebentar lagi, tepat jam 9 malam, Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2013 akan ditayangkan menerusi TV3. Pastinya jutaan rakyat Malaysia sedang menanti di hadapan kaca televisyen untuk menyaksikan majlis anugerah penuh berprestij ini. Abang Nara yakin para selebriti yang tercalon untuk Top 5 sedang berdebar-debar menunggu pengumuman keputusan malam ini.

keputusan terkini abpbh2013

Sama-samalah kita nantikan malam ini untuk melihat siapakah yang bakal bergelar Bintang Paling Popular Berita Harian 2013. Abang Nara akan kongsikan keputusan terkini di sini untuk tatapan anda. Untuk komentar lebih lanjut, boleh LIKE Facebook BeautifulNara dan juga follow twitter @beautifulnara.

Keputusan Terkini ABPBH2013:-

1. Artis Baru Lelaki Popular - Achey
2. Artis Duo/Berkumpulan Popular – Stacy & Akim
3. Artis Komedi Wanita Popular – Jihan
4. Chef Selebriti Paling Popular – Chef Wan
5. Gandingan Serasi Di Layar – Zara Zya & Azlee Khairi
6. Pelakon TV Lelaki Popular – Shah Iskandar
7. Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana
8. Artis Berpengaruh di Laman Sosial – Datuk Siti Nurhaliza
9. Penyampai Radio Lelaki Popular – Johan
10. Pengacara TV Wanita Popular – Neelofa.
11. Watak Jahat Dalam Drama/Filem Popular – Sofi Jikan
12. Artis Komedi Lelaki Popular – Jepp
13. Pelakon TV Wanita Popular – Siti Saleha
14. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato’ Rahim Razali
15. Pelakon Filem Wanita Popular – Siti Saleha
16. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
17. Pelakon Filem Lelaki Popular – Aaron Aziz
18. Penyanyi Wanita Popular - Stacy
19. Artis Lelaki Stailo – Awal Ashaari
20. Aksi YouTube Paling Popular – Mat Luthfi
21. Anugerah Bintang Paling Popular – Aaron Aziz

November 22nd, 2012

7 April 2013 adalah tarikh malam anugerah ABPBH 2012 bakal berlangsung. Namun semalam, banyak selebriti yang telah turun padang untuk menghadiri sesi sidang media pertama bagi anugerah berprestij ini. Salah seorang daripadanya ialah Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Kandungan Fasha Sandha kini sudah pun mencecah 6 bulan lebih. Kalau tak silap Abang Nara, rasanya due date yang diberikan oleh doktor kepada Fasha ialah Mac 2013. Nampak gayanya macam tak sempat je untuk Fasha selesai berpantang untuk menghadiri ABPBH2013.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Apa pun Fasha tampak semakin berseri-seri dan wajah keibuan semakin terserlah di wajahnya. Pasti Fasha dan Jejai tidak sabar untuk menimang cahaya mata pertama mereka. Abang Nara pun tak sabar nak tengok wajah comel anak mereka. Lagi 4 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru