Written by AbangNara | June 30th, 2010

gambar memey dan norman

Jeles kami melihat tangan Memey Suhaiza di atas perut tough Norman Hakim. Dan kejelesan kami semakin tinggi apabila melihat gambar Memey dan Norman berposing manja ala-ala “couple of the year” di depan kamera. Mesra sungguh mereka berdua. Confirm anda jeles bila tengok gambar diorang.

Dan yang paling bagusnya ialah gambar-gambar yang diambil ini masih menjaga batas. Kiranya posing manja mesra ini masih tahap-tahap biasa lagi. Takut ramai orang sakit hati tengok. Bagi kami, kami tak sakit hati. Jeles lagi adalah.

Saya rasa tak salah bergambar kerana aksi kami itu bukan sengaja dilakukan sebaliknya atas permintaan pihak media. Kami tahu yang sepatutnya kami tidak perlu menunjuk-nunjuk kemesraan itu. Bagaimanapun, kami masih menjaga batasan antara satu sama lain kerana banyak hati yang perlu dijaga.”

Patutlah ramai artis kita pakai baju seksi tak hengat punya time fotografi. Rupa-rupanya diorang rasa tak bersalah sebab media suruh buat macam tue. Hebat sungguh kuasa media nie. Kalau kami jadi media dah lama kami suruh artis Malaysia posing pakai bikini je.

Lagi gambar Norman Hakim dan Memey yang mampu membuatkan ketiak anda geli dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 8th, 2010

norman hakim abby abadi

Respek kami dengan Norman Hakim dari segi bab menjaga anak. Walaupun dah ada awek baru (sapa lagi kalau bukan si Memey tue), tapi tanggungjawap dia sebagai seorang ayah tetap dilakukan dengan jayanya. Inilah yang bagus sebenarnya. Bercerai bukan satu tiket untuk anda buat derk terus kepada anak-anak anda. Diorang masih perlukan kasih sayang seorang ayah dan seorang ibu.

Tahniah buat Norman dan Abby Abadi kerana berjaya mengenepikan rasa tak puas hati dalam diri untuk kebahagian anak-anak mereka. Nampak gembira anak-anak diorang dalam gambar-gambar yang diambil dari Facebook Abby Abadi. Rasanya nie time anak sulung diorang masuk sekolah kot.

Lagi gambar Norman Hakim dan Abby Abadi menghantar anak mereka ke sekolah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 7th, 2009

memey dan norman

Sebelum kita ke berita sebenarnya, kami nak melahirkan rasa kekesalan dan pelik dengan industri hiburan Malaysia yang tercinta nie. Memey Suhaiza dan Norman nie dahlah ditangkap khalwat, tengah turun naik masuk mahkamah, tapi tawaran berlakon still banyak lagi. Berebut-rebut pengarah nak amik diorang berlakon. Bukan patutnya kena gam ke kalau dah buat salah sampai ke tahap macam tue?

Untuk berita sebenarnya, Memey mengaku jugak akhirnya yang dia sebenarnya memang menjalinkan hubungan serius dengan Norman. Ish,ish,ish. Takkanlah tak serius kan? Dah ditangkap berdua-duaan, sambut birthday sesama, duduk satu opis, takkanlah hubungan tue sekadar main-main. Tak gitu?

Untuk yang tak tahu, Memey atau nama femesnya se”memeh” nie baru jer berumur 21 tahun. Muda benar lagi. Tengah membesar orang kata. Itu mungkin salah satu Norman sanggup bercerai ngan Abby. Almaklumlah dapat buah muda, buah tua ditinggalkan. Memang dasar lelaki mata keranjang.

Buat Memey dan Norman, lantak koranglah nak kawin ke apa ke. Kitorang tak pedulik. Kitorang tulis pasal korang nie pun sebab nak lepaskan geram jer. Memang menyampah tak hengat kat korang berdua.

Lagi gambar terbaru Memey Suhaiza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.