June 8th, 2012

Lama sungguh tak mendengar perkhabaran terbaru tentang Nasha Aziz ini. Teringat time muda-muda dulu, salah seorang artis cun di mata Abang Nara tak lain tak bukan sudah tentu Nasha Aziz. Dan ternyata, kecunnan Nasha Aziz masih maintain sehingga hari ini walaupun sudah berumur lebih daripada 30 tahun.

nasha aziz

Rasanya Nasha Aziz pun sudah jarang menjadi penghias kulit mana-mana majalah. Thumbs up kepada majalah ENF kerana berjaya mendapatkan Nasha. Kalau anda ingin membaca kisah Nasha Aziz di dalam majalah ENF, sila tekan link ini. Untuk melihat beberapa lagi gambar Nasha Aziz, sila baca entri ini sepenuhnya.

P.S: Latihan ketenteraan polis China yang hebat.

nasha aziznasha aziznasha aziz

August 26th, 2011

Glamer sungguh Nasha Aziz menjadi cover majalah GLAM September 2011. Ada berani korang nak pakai macam nie di pagi Hari Raya? Ada harapan kena pelangkung ngan mak ayah korang kot. Hehehe

nasha aziz glam

Berbekalkan kecantikan wajah Nasha Aziz, Abang Nara ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin dan berhati-hati ketika memandu. Ingatlah orang tersayang. Jangan makan ketupat semasa memandu. Nanti tangan terlekat kat gear.

Oh, jangan main mercun jugak ye. Kang putus jaritak boleh nak taip keyboard untuk masuk BeautifulNara. Hehehe. Selamat hari raya sekali lagi. Semoga raya kali ini lebih diberkati dan dirahmati.

P.S: Makan rendang tue jangan banyak sangat. Kang sakit perut. Hehehe

P.P.S: Sila tinggalkan ucapan selamat hari raya anda di ruangan komen di bawah.

February 11th, 2011

nasha aziz kena rompak

Malaysia sememangnya bukan sebuah negara yang selamat. Dengan kebanjiran pendatang-pendatang asing, tiap-tiap hari kita dengar kes ragut, kes rompak dan kes rogol. Berleluasa sana sini. Sampai kadang-kadang takut nak berjalan ke mana-mana. Terbaru Nasha Aziz kerugian kira-kira RM40,000 apabila dirompak semasa berhenti di traffic light.

Nasha Aziz dirompak selepas mengeluarkan duit di sebuah bank. Masa tengah berhenti di traffic light, tiba-tiba datang sebiji motor EX5 yang ditunggang 2 orang. Baik punya dia berhenti sebelah kereta Naza Ria Nasha Aziz dan pemboncengnya pecahkan cermin kereta dan ambil beg tangan yang ada di riba Nasha Aziz. Seram tak seram la kan?

Selalunya memang ada mereka-mereka (si penyamun) yang duduk mengushar orang yang pergi keluarkan duit. Sebab itu kena berhati-hati lepas keluarkan duit. Tengok kiri kanan kalau ada orang yang mencurigakan. Oh ye, perompak Nasha Aziz ini disyaki orang Indonesia. Memang celaka sungguh mereka ini. Dah la menumpang di negara kita, sedap-sedap pulak merompak.

Sebab itu kalau time tengah-tengah malam, Abang Nara akan langgar jer traffic light merah kat area rumah nie. Seram beb nak berhenti lama-lama. Mak Abang Nara pun pernah tengok kejadian rompakan di traffic light. Perompak-perompak nie memang hati kering. So kalau boleh lepas nie kita semua beli tingkap yang kebal daripada dipecahkan.

Apa pun, takziah kepada Nasha Aziz. Banyak tue RM40,000. Dan kepada anda semua, berhati-hati di jalan raya. Jangan jadi mangsa ragut ataupun mangsa rompakan. Kalau bawak keluar duit banyak-banyak, pastikan ada ke tak orang ikut masa kita tengah drive. Kadang-kadang ada perompak yang lagi jahat sampai diorang pancitkan tayar kereta. Kesimpulannya, berhati-hatilah.

P.S: Korang ada pengalaman sendiri tak bab-bab rompak nie? Kalau ada, silalah kongsikan. Mungkin boleh jadi pengajaran kepada pembaca lain.

November 9th, 2010

gambar nasha aziz

Sila tepuk tangan untuk Nasha Aziz kerana masih membuatkan pengunjung Malaysia International Festival Week teruja dengan catwalknya. Kalau tak silap kami, sebelum bergelar pelakon, Nasha Aziz memang merupakan seorang model. Jadi tak hairanlah bila terserlah keprofesionalannya semasa mengayakan rekaan fesyen di atas pentas catwalk. Kagum kami.

Bukan senang untuk berjalan di atas pentas sambil diperhatikan oleh beribu-ribu orang. Kalau kami confirm tersadung kaki. Tak pun terkincit dalam seluar akibat nervous yang melampau. Kami dapat tengok tahap confidence yang tersangat tinggit dari raut wajah muka Nasha Aziz. Ternyata pengalamannya dalam bidang modeling memudahkan aksinya di atas pentas catwalk.

Lagi gambar Nasha Aziz semasa di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Runwithme.

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz

gambar nasha aziz